Şimdi Ara

gtx 960 satilip rx 480 alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. amazondan aldigim kartimi yine amazondan olacak sekilde rx 480 ile degistireyim mi? bf 1 alacagim ve tum bf oyunlarina sahibim yani bf4 bfh bf3 aktif oynuyorum. ne yapmali. bu arada islemcim 4690

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 960 ı iyi parayla cikartirsan elden bence mantikli olur tabiki.480 yeni nesil bir ekran karti zaten performans olmasada yeni nesile yenilemis olursun tabi performantada gozle gorulur degisiklik olur.

• alınır kardeşim bende rx 490 gibi bişe bekliyorum :)

• Alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 10 Eylül 2016; 7:47:03 >
  • 4GB 960 ise bir süre daha götürür.
  • Para biriktir 490 al işlemcin iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

merhabalar. amazondan aldigim kartimi yine amazondan olacak sekilde rx 480 ile degistireyim mi? bf 1 alacagim ve tum bf oyunlarina sahibim yani bf4 bfh bf3 aktif oynuyorum. ne yapmali. bu arada islemcim 4690

Sen al bir RX480 rahatina bak kardes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 yada gtx 1070
    7 yıl önce açıldı
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Rx 580 8gb dusuk fps
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence gerek yok 960 daha goturur

• Millete bak arkadaş. Alınır da 960 neyine yetmiyor? Ultra takıntın varsa o ayrı konu tabii ki.

• saolun arkadaslar kartim 4 gb modeliydi. degistirelim kartimizi. evet ultra oynamak istedigim icin degistirmek istiyorum kartimi. birde soyle bir soru kafami kurcaliyor. malum amd eski kartlari yaniyor firinlama islemi gerektiriyordu ses sorunu vardi isiniyordu enerji canavariydi acaba rx 480 de boyle bir sorun yasarmiyim

• 480 alınır mı, GTX 960'ın üzerine Fury X olsa bile alınmaz. Ses canavarı, cızırtılı, erken bozulan ekran kartlarını almayınız aldırmayınız!
    Nvidiacılar konudan eksik kalmış, onların yerine imza attım.
  • https://www.youtube.com/watch?v=RFcAXkXl8No

Bu videoyu incelerseniz gtx 970den daha üstün GTX 980 ile kafa kafaya hatta daha iyi olduğu anlaşılıyor.

Fakat sapphire rx 480 nitro satılıyor şu anda diğerleri yok piyasada. Sapphire in ısısı oyunlarda 79 dereceye kadar çıkıyor kendi sistemimde.
    Isınması ve dolayısıyla ses seviyesi yüksek görünüyor.
  • Şuan erken minimum 1 sene daha rahat gider. Tabi her oyunda ultra grafik açıp 60 fps beklentisi yoksa onun dışında mediumda bile ömrü uzun yani .

• 960dan 480e geçmek mantıksız olur bence en az 1070e geçmek lazım ya da bir sonraki nesili beklemek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an geçilmez.

• 960 ın fiyatında anlaşabilirsek ben alıcıyım
  • Alma kardeş, al diyenlere de kulak asma, 490'ları falan bekle daha ölmedi o ekran kartı, para kolay kazanılmıyor israf etmeyin boş yere..
  • Alınabilir freesync monitörde alacaksanız mantıklı olur tabiki yoksa gereksiz bence en azından 1070 daha mantıklı

• cebinden cikacak parayla eline gececek yuzdeyi karsilastirirsan kendin de karar verebilirsin bence.
  • Gtx 960 4g modelini kullanıyorum da bazı arkadaşlar ultra takıntın varsa değiştir diyor.

Yüksek işlemci gerektiren oyunlar dışında bu kart zaten şuan medium ayarlarda akıcı bir performans veriyor. Tam da akıcı değil ama yeterli akıcılıkta diyebiliriz.

Şahsen ben kartımı yakın zamanda satıp Gtx 1070 modelini alacağım hem yüksek ayarlarda yüksek akıcılık için hem de uzun süreçte beni idare etmesi için.

Gtx 960 yeterli bir kart değil özellikle son nesil ve erken erişim oyunları için hiç değil maalesef...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.