Şimdi Ara

GTX 950'de deli gibi CW varmış yeni fark ettim. Ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hatırlayan olacaktır yakın zamanda 380'i iade edip yerine mecburiyetten PSU ve ekran kartı almıştım.

PSU'yu CX 750 , ekran kartını da MSI 950 tercih etmiştim.

Hali hazırda neredeyse 1 aydır sıkıntısız diye kullanıyordum.

Geçen gün kasayı masaya çıkarıp kapağı açtım bir de ne duyayım Kart vıcır vıcır ötüyor

Şimdi şu durumda kartsız da kalmak istemiyorum.

CW'li kartın tamiratı mümkün müdür ? Değil ise değişim yerine iade edip GTX 960 4G almayı düşünüyorum.

Sizin düşünceleriniz neler ?

Sizce ne yapmalıyım ?

• Gürültünün kaynağı olan bobinin üzerine elektriksel olarak yalıtkan fakat ısısal olarak iyi iletken olan ve ses geçirmeyen birşey takıyorlardı sanırım.

Bazen overclock yapmak veya yapmamak da buna neden olabiliyor.
  • dostum senin başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmedi haa

GTX 950'de bile C.W. varsa yani bu ekran kartı üreten firmalar nasıl bir kapasitör kullanıyor anlamış değilim. başka bir sistemde deneme şansın var mı? bir yerde okumuştum bu c.w. sorunu psu kaynaklı olabiliyor diye.

Eğer Ses çok ciddi derece de rahatsız ediyorsa, bence yeni kart almak yerine iade edip nvidia'nın pascal mimarili kartlarını bekleyin. ya da kartsız kalamam diyorsanız GTX 960 4GB'a geçin daha ne diyeyim

• Kapat kapağı tak kulaklığı keyfine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

dostum senin başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmedi haa

GTX 950'de bile C.W. varsa yani bu ekran kartı üreten firmalar nasıl bir kapasitör kullanıyor anlamış değilim. başka bir sistemde deneme şansın var mı? bir yerde okumuştum bu c.w. sorunu psu kaynaklı olabiliyor diye.

Eğer Ses çok ciddi derece de rahatsız ediyorsa, bence yeni kart almak yerine iade edip nvidia'nın pascal mimarili kartlarını bekleyin. ya da kartsız kalamam diyorsanız GTX 960 4GB'a geçin daha ne diyeyim

Hocam kapağı açınca çok bariz cw duyuluyor.

Fakat normalde ben kasayı yere koyduğum ve kulaklık taktığım için sesi duymuyorum.

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    o zaman boşver, çok kafaya takmıyorsan tabiki

kart çalışıyorsa, oyunlarda sıkıntı yaşamıyorsan, Furmark testinde de bir sıkıntı yoksa devam.....
  • quote:

o zaman boşver, çok kafaya takmıyorsan tabiki

kart çalışıyorsa, oyunlarda sıkıntı yaşamıyorsan, Furmark testinde de bir sıkıntı yoksa devam.....

Hocam kartta hiç sıkıntı yok oyunlarda olsun vs.

Sadece cw sorunu var.

Kartı 680 TL'ye almıştım , 2 yıl garantisi devam ediyor.

Pascal 1 yıla çıkrsa en kötü garantiden değişim alırız. İyi tarafından iade alırsak yeni orta seviye bi pascal kullanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 23 Mart 2016; 20:04:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hani 380 den 950 ye geçtim nvidia kalitesi bir başkaymış filan diyordun ne oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git Zalman R1 Al ses yalıtımı var o kasada kullan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Hani 380 den 950 ye geçtim nvidia kalitesi bir başkaymış filan diyordun ne oldu.

Kartın performans sıkıntısı falan yok zaten gayet güzel kart.

CW yapmasının performansa herhangi bir etkisi yok.

Ayrıca Choke'ları NVidia değil MSI üretiyor. Nasıl bir bağ kurudun tam anlayamadım.
  • Bi güsul al kardeş sen önce Nasıl bi şans bu
    Karta o kadar oc yaptin o kadar overclock'a ben bile oterim kart iyi dayandi :) cw cok yuksek ise iade cikar. Amd'ye dön :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Karta o kadar oc yaptin o kadar overclock'a ben bile oterim kart iyi dayandi :) cw cok yuksek ise iade cikar. Amd'ye dön :)

Hocam 950-960 Gpu'su 0C yapmadan olmaz.
    Dogrudur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dostum senin başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmedi haa

+1 Psu kaynaklı olayı da doğrudur Eğer rahatsız edici düzeyde değilse veya sizi rahatsız etmiyorsa boşverebilirsiniz Diğer türlü 20 iş günü bekleme süresi ve o süre boyunca kartsız kalmak + 20 iş günü sonunda da aynı kartı size tekrar gönderme ihtimalleri de mevcut Karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 23 Mart 2016; 22:48:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Hocam 950-960 Gpu'su 0C yapmadan olmaz.

Alıntıları Göster
    Molex ilemi güç veriyorsun karta?
  • Lana-Del-Rey kardeş sende böyle bir konu açarsan bunlaruın hali ne olur ?
    psuya gelecek olursak. cw li bir kartı 1000 watt en kaliteli psuya takıyorlar yine cw çıkıyor. psu ile bir alakası yok.
    git r7 370 al daha iyi.
    onda cw falan yok.
    gtx950 den iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resep_paltas

Lana-Del-Rey kardeş sende böyle bir konu açarsan bunlaruın hali ne olur ?
    psuya gelecek olursak. cw li bir kartı 1000 watt en kaliteli psuya takıyorlar yine cw çıkıyor. psu ile bir alakası yok.
    git r7 370 al daha iyi.
    onda cw falan yok.
    gtx950 den iyidir.

Sende yeni çıktın galiba onca vatandaştan sonra.

R7 370'in 950'den falan iyi olduğu yok internette tonla oyun benchmark videosu var.

Madem yardımda bulunacaksın önce bilgi sahibi ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Molex ilemi güç veriyorsun karta?

Hayır hocam ne Molex'i CX750 kullanıyorum normal PCI-E besleme kablosunu taktım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.