Bildirim
gtx 770 mi ps4 mü ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ps4 uzun zaman kullanılacak. ama gtx 770 bir süre sonra yetmiyecek. PS4 -
O kart 2 sene sonra oyunlarda full ayarlari actirtmayacak ama ps4 7 seneden fazla sana optimize edilmis bir oyun performansi sunacak ve pc de hicbir zaman oynayamayacagin oyunlari oynatacak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer gtx770 in yanında sağlam bir sistem düzeceğim diyosan kesinlikle ps4. ama halihazırda sağlam bir bilgisayara takacaksan kartı gtx770.
aslında bir bakım zevke göre. benim için pc > konsol. ( zevk açısından ) -
Forever pc
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps4 -
770 aldınız 3 sene ultra-high da gitti. 3-4 sene de medium-low da gitti. sonra directx 13 falan gelir kart ölür.
ps4 aldınız bildiğimiz gibi grafik ayarı diye birşey yok. diyeceksiniz ki 6-7 sene oyun oynadım çatır çatır. ama hangi kalitede hiç göstermiyorlar bize??
oyunlar ps nin kaldırabileceği en yüksek ayarda geliyor.
birkaç sene çok iyi kalitede olacaktır. 5 sene sonra çıkan oyunu ps4 te ultra kalitesinde oynayamazsınız.
donanım olarak güçsüz kalacağı için o günün oyunlarının grafiklerine adamlar oyunu dağıtırken grafik ayarlarını düşürecektir.
(ps3 de oldu benzer bi olay 1 sene önce mi ne çıkan bi oyun kasıyormuş. ani ps3 yetmiyo oyuna anlatabildim mi. güncelleme yapmışlar çözmüşler.)
karar sizin aynı hesaba geliyor. bi de ps4 için kırdırma falan da var orijinal oyundu falan alınmaz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan1010
770 aldınız 3 sene ultra-high da gitti. 3-4 sene de medium-low da gitti. sonra directx 13 falan gelir kart ölür.
ps4 aldınız bildiğimiz gibi grafik ayarı diye birşey yok. diyeceksiniz ki 6-7 sene oyun oynadım çatır çatır. ama hangi kalitede hiç göstermiyorlar bize??
oyunlar ps nin kaldırabileceği en yüksek ayarda geliyor.
birkaç sene çok iyi kalitede olacaktır. 5 sene sonra çıkan oyunu ps4 te ultra kalitesinde oynayamazsınız.
donanım olarak güçsüz kalacağı için o günün oyunlarının grafiklerine adamlar oyunu dağıtırken grafik ayarlarını düşürecektir.
(ps3 de oldu benzer bi olay 1 sene önce mi ne çıkan bi oyun kasıyormuş. ani ps3 yetmiyo oyuna anlatabildim mi. güncelleme yapmışlar çözmüşler.)
karar sizin aynı hesaba geliyor. bi de ps4 için kırdırma falan da var orijinal oyundu falan alınmaz..
bal gibi orjinal oyun alınır. ps plus üyesi olduğunda sana birsürü exc oyun veriyor. veya psn storede abartılı indirimler oluyor. (kendisi alamadı)
-
yeni ps oyunları çöz. ve fps oranları ne olacak tam belli değil yani ps 4 çıksın bir otursun sonra ancak karar verebilirsin böyle işlere ama o karttan kaliteli oyun imkanı vermesi çok çok zor -
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
yeni ps oyunları çöz. ve fps oranları ne olacak tam belli değil yani ps 4 çıksın bir otursun sonra ancak karar verebilirsin böyle işlere ama o karttan kaliteli oyun imkanı vermesi çok çok zor
+1 konsollardaki maks kalite bilgisayarın ancak high-mediumana denk gelebilir oda ilk 1- 2 sene sonra giderek düşer. -
5Bin liraya oyun ve grafik makinası toplayacağım.
Bu konuyu okuyunca ben bile düşünüyorum bir iş istasyonu bide ps4 mü alsam diye -
konsolların en güzel oyunları genelde son demlerinde çıkar derler god of war gibi
ps4 veya xbox one aldık 6-7 sene sonrada para eder ama 6-7 sene önce aldıgımız ekran kartı para etmez herhalde.
pcde kopya oyun çok daha kolay ayrıca indirimli oyun almak gibi bir avantajda var. fakat gel gör ki 1.000 tl de sırf ekran kartına çok para ona göre işlemci ssd fan ram derken 2-3bin tlyi bulur. karar vermek zor -
quote:
Orijinalden alıntı: darkcald
ekran kartına konsoldan daha fazla para vermek gerekli mi? görüntü kalitesi olarak pc daha mı iyi ?
PS4'de HD7850 var ama konsol olduğunu ve sabit fps verdiğini düşünürsek ;
-----------2013-2014, 2014-2015, 2015-2016
-----PS4 :----Ultra---,---High-----, Medium-Low
GTX 770 :----Ultra--,---Ultra-----, High
FULL HD'de değerler bu şekilde olacaktır. (770'de FXAA ve MSAA 2x, PS4de kapalı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 18 Ağustos 2013; 12:07:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Consciousness
quote:
ekran kartına konsoldan daha fazla para vermek gerekli mi? görüntü kalitesi olarak pc daha mı iyi ?
FULL HD'de değerler bu şekilde olacaktır. (770'de FXAA ve MSAA 2x, PS4de kapalı)
+1
birde amd 9000 serisini beklersen gtx770 den ucuz ondan daha fazla performans veren kartlar çıkacak
kesinlikle PC PC PC PC
-
quote:
Orijinalden alıntı: Consciousness
quote:
artı fps oranlarıda var , konsol yine çoğu oyunu 30 fps de oynatacak tahminen ... pc de de ise 60 fps ve üstü oyun keyfi sunar
-
pc diyenlere +1 -
eğer fps oyunu oynanacaksa bf4 gibi o zaman pc çok daha mantıklı olur
alacağınız zevk kat kat daha iyi olur
ama bana ps4 ün exclusive oyunları lazım derseniz o zaman ps4 alın -
ps4+ 1 yıllık ps plus -
GTX770 fiyatlarına baktığımda benim de ilk aklıma gelen soru bu oldu, zaman zaman sırf "God of War" oynayabilmek için bile PS alınır gibi geliyor -
size mesaj attım pm e dönermisiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X