Şimdi Ara

Gtx 750ti alıcam- rx460 aldim yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir de sunuhttp://www.vatanbilgisayar.com/inca-hdmi-to-vga-jakli-ses-kablosu-dahil-20cm.html#genel-bakis

Ekrana goruntu gelmiyor nasil calistirabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al1mert -- 19 Ocak 2017; 19:56:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum Forumda, elinde ki parayla Gtx 770 alırsın. İkinci ellere bi bak istersen.

• RX 460 alabilirsiniz. Darboğaz olayı çok etkilemez bana kalırsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşın dediği gibi Rx 460 alın bence de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rx alacak olsam 470 alirim. Aralarinda ucurum var. Ayrica aktif donusturucu vs derken 800 u bulur bana. Gidip 1000 tlye de alabilirim ama o parayi toplayana kadar dolar artar diye dusunuyorum.

• Zotac 750 ti nin icinden dvi disi vga erkek donusturucu cikiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

Zotac 750 ti nin icinden dvi disi vga erkek donusturucu cikiyor mu?

500 küsur lira verilip sıfır gtx750ti alınmaz. Garantili 2. el 300-350 civarına satılıyor. Forumun 2.el bölümünde yaklaşık 3 hafta önce bu aralıkta 2 tane 6 aylık kart satıldı.

Sadece Asus Strix modellerde dönüştürücü çıkmıyor (DVI-I çıkış mevcut dönüştürücü takılabilir). Zotac dönüştürücü ile geliyor. MSI twinfrozr diğer Asus modelleri(PH ve OC modeli) VGA çıkışı mevcut. Eğer darboğaz oluşursa Nvidia Denetim masasından DSR'ı aktif edip oyun içinden çözünürlüğü arttırabilirsiniz. (Aynı teknoloji AMD'de VSR'dır)

Eğer illa sıfır alacaksanız bunu alınız. 40 tlye de DP->VGA dönüştürücü 560'a gelir. Zotac gtx750ti sadece 3 mağazada stokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 18 Ocak 2017; 18:57:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3070ti icin islemci tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    MSİ GTX 970 4GB 600TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

quote:

Zotac 750 ti nin icinden dvi disi vga erkek donusturucu cikiyor mu?

500 küsur lira verilip sıfır gtx750ti alınmaz. Garantili 2. el 300-350 civarına satılıyor. Forumun 2.el bölümünde yaklaşık 3 hafta önce bu aralıkta 2 tane 6 aylık kart satıldı.

Sadece Asus Strix modellerde dönüştürücü çıkmıyor (DVI-I çıkış mevcut dönüştürücü takılabilir). Zotac dönüştürücü ile geliyor. MSI twinfrozr diğer Asus modelleri(PH ve OC modeli) VGA çıkışı mevcut. Eğer darboğaz oluşursa Nvidia Denetim masasından DSR'ı aktif edip oyun içinden çözünürlüğü arttırabilirsiniz. (Aynı teknoloji AMD'de VSR'dır)

Eğer illa sıfır alacaksanız bunu alınız. 40 tlye de DP->VGA dönüştürücü 560'a gelir. Zotac gtx750ti sadece 3 mağazada stokta.

Sagolun hocam o fiyata rx460 oldugunu bilmiyordum. Dp to vga nerde bulabilirim?

• Hocam kargo beklemek istemiyorum ==>http://www.vatanbilgisayar.com/sl-hv56-hdmito-vga-cevirici.html#galeri bu donusturucuyu kullanabilir miyim? Aktif mi? Bir de bunun +audio versiyonu var ama o benim isime yaramaz sanirim

• quote:

Hocam kargo beklemek istemiyorum ==>http://www.vatanbilgisayar.com/sl-hv56-hdmito-vga-cevirici.html#galeri bu donusturucuyu kullanabilir miyim? Aktif mi? Bir de bunun +audio versiyonu var ama o benim isime yaramaz sanirim

hdmi-vga-1
    hdmi-vga-2
    dp-vga

Buralarda daha uyguna mevcut. Aceleniz varsa başka yerden de bakamam derseniz vatandan alınabilir. HB'den yarın sipariş geçseniz ertesi gün elinizde olur.

• hocamhttp://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1050-oc-edition-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html bunu almanız çok daha mantıklıdır 750 ti ye göre%50 daha verimli a10 7850k gtx 1060 bile az darboğaz yapıyor büyük ihtimal 1050 ile yapmaz eğer az da olsa yaparsa grafik ayarlarını yükseltin ama ben yapmayacağına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotkey03 -- 19 Ocak 2017; 17:37:56 >
  • o paraya 750 ti alınmaz.
  • Rx 460 i aldim goruntu alamiyorum inca hdmi to vga aldim vatandan

• Kartta pci e girisi yok degil mi varsa takmadim

• Arkadaslar oldu herkese ozellikle rx460 tavsiye eden arkadasa tesekkur ederim en yakin zamanda ss atarim

• quote:

Rx 460 i aldim goruntu alamiyorum inca hdmi to vga aldim vatandan

Tüh, yeni kartlarda analog sinyal almak için RAMDAC sinyal çeviricisi bulunmuyor. Sizin 'aktif'(usb prizli) hdmi-vga çeviricilerinden almanız gerekirdi.
  • Hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.