Şimdi Ara

GTX 670 YARDIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm .Arkadaşlar hangi kartı öneriyorsunuz?

ASUS GTX670 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

ZOTAC GTX670 AMP GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

• Asus'u oneririm. Ben gecen gunlerde asus alicaktim ancak ellerinde kalmadigi icin zotac aldim. Zotac kötü olduğundan asus onermedim ikiside super kartlar ancak benim icin sessizlik onemli ve en sessiz olani Asus. Ancak zotac daha performansli. Ayrica forumda asus mu zotaz mi diye aratirsan bu konuyla ayni olan bir konu var oradan da yararlanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX670 lerin içinde en iyisi Gigabyte. Bunu forumda biraz araştırırsan çok rahat bir şekilde görürsün. Eğer aklına da yatarsa ve tabii ki bulabilirsen Gigabyte al derim. İncelemesi forumda mevcut.
  • ASUS GTX670 DIRECTCU II TOP olanı bulursn tercih et. Ayrıca dükkanıma bakabilirsin şayet gigabyte ile ilgileniyorsan
  • asus+

• Asus , çizgi elektronik güvencesi için tercih edilebilir bir karttır , kalitesi ortadadır .

Zotac AMP! 5 yıl garanti sözü vermekte , ancak bir kartı 5 yıl kim kullanacak ?
    Fiyat olarak Asusun altındadır .

Gigabyte kartlarına yorum yapamıyorum , ama kartların üçüde +- ayni performansı veriyor .

Ben tercihimi Zotac tan yana kullandım bu sefer . Gayet memnun kaldım .
  • Aynı soğutuculu 570 kullanıyorum gayet memnunum. Teknik serviside çok sağlamdır asusun. Yarın bir gün birşey olduğu zaman çat diye değiştiriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ASUS Direct Cooler 2 al arkana bakma sonra.
    Fanların sesi duyulmuyor bile 13oo/75oo mhz overclock yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumptyDumpty

ASUS Direct Cooler 2 al arkana bakma sonra.

asus 670 dc2 içim 1300/7500 malesef çok ama çok iyimser bir yaklaşım. yani 1300 e stabil olarak DC2T ile çıkanlar çok ama çok nadir.

bendeki asus 670 dc2 1140 boost (1230 max boost) stabil olarak kullanabiliyorum. sıcaklık ve ses değerleri konusunda çok iyi olsada (adam gibi oc olmadıktan sonra üzüyor beni genede) genel kanı zotac ve gigabyte performans açısından daha iyi.

eğer zotac alma fırsatım olsa şimdi gider onu alırdım açıkçası. gigabyte bulabilirsen 2. el onu da hiç kaçırma.
  • quote:

aynısını yazacaktım
  • quote:

Zotac ile bunu sorunsuz yaptim dün aksam , 1301 / 7560 . en ufak bir sorun cikmadi , 3dmark11 performas modunda x3707 puan verdi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

quote:

Zotac ile bunu sorunsuz yaptim dün aksam , 1301 / 7560 . en ufak bir sorun cikmadi , 3dmark11 performas modunda x3707 puan verdi ..

Zotac'ın referans modeli ilemi 13oo MHZ yaptınız acaba? Yoksa AMP yada Top modelleri ilemi?
  • Selamlar bende Zotac in gtx 670 referans modeli var o.c yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARUTOO -- 17 Temmuz 2012; 22:11:02 >
  • quote:

quote:

Selam bende Zotac in gtx 670 referans modeli var o.c yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Zotac'ın referans modeli ilemi 13oo MHZ yaptınız acaba? Yoksa AMP yada Top modelleri ilemi?

Amp ile . Konuyu açan arkadaşta zaten bu modeller hakkında bilgi istemişti .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.