Şimdi Ara

gtx 670, 760, 660ti arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i3 540
    9800gt
    6gb ram
    600w psu

1. Sorum: Yukarıdaki 3 karttan birini alacağım 2.el olarak.Piyasasını tam bilmiyorum ancak tahminlerim bu yönde yanlış mıyım ?
    670 için 400 max
    760 için 400 max
    660ti için 350 max

2. Sorum: Araştırdığıma göre 270x civarı kartlar darboğaz yapmazmış benim işlemcime o yüzden bu kartları seçtim ancak yanlış mı seçim yapmışım?

3. Sorum: 9800gt kartımı PhysX için kullanabilir miyim ? Kullanabilirim tabi ama diğer kartların vram'i 2gb 9800gt vram'i 1 gb sıkıntı yaratır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 760 tercih ederim diğer iki karta göre çok daha verimli ve tabi ki daha güncel bir kart.. performansda ise çok bir fark olmaz bu kartlar arasında..
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    760'ın, daha yavaş olması dışında, 670'ten bir farkı yok.
    Ancak daha yeni olduğu için, garantili bulmak kolay olur.

-----

PhysX kartının vram'ı önemli değil. Sadece, PhysX işlemleri için gereken bellek, 9800 GT'den sağlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 21 Haziran 2015; 18:39:34 >
  • Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. 760 daha mantıklı gibi.

Bunların arasında en güçlüsü 670 sonra 760 en son 660 ti geliyor:

http://www.anandtech.com/bench/product/1349?vs=1038

Ama görebildiğim kadarıyla aralarındaki fark az. 760 nispeten daha yeni olduğu için ikinci elde garantisi bitmemiş olarak bulabilirsiniz. Fiyatları sanalpazar'da üzerine yaklaşık 50 lira eklenip satılanları referans alırsak peşin olarak(Havale/EFT vb.) değerlendirdiğimizde doğru sanırım. Ama max değil ortalama olarak. Sanırım garantisi devam eden kartlar bir miktar daha pahalıya satılıyorlar.
  • 2ci el r9 280 al bence 450 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimkim

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. 760 daha mantıklı gibi.

Bunların arasında en güçlüsü 670 sonra 760 en son 660 ti geliyor:

http://www.anandtech.com/bench/product/1349?vs=1038

Ama görebildiğim kadarıyla aralarındaki fark az. 760 nispeten daha yeni olduğu için ikinci elde garantisi bitmemiş olarak bulabilirsiniz. Fiyatları sanalpazar'da üzerine yaklaşık 50 lira eklenip satılanları referans alırsak peşin olarak(Havale/EFT vb.) değerlendirdiğimizde doğru sanırım. Ama max değil ortalama olarak. Sanırım garantisi devam eden kartlar bir miktar daha pahalıya satılıyorlar.

Benim ekran 1080p degil 1366*768 40fps kac olur yaklasik

760in piyasi dedigim gibi mi ?

Diger arkadaslar icin evet sanirim 760 mantikli geldi yine fps testlerini gorunce ben saf bench. Bakarak 670 ariyordum iyiki sormusum tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 660 Tİ Ekran Kartı hk.
    11 yıl önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Rx 580 Vs Gtx 1050 ti
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

760'ın, daha yavaş olması dışında, 670'ten bir farkı yok.
    Ancak daha yeni olduğu için, garantili bulmak kolay olur.

-----

PhysX kartının vram'ı önemli değil. Sadece, PhysX işlemleri için gereken bellek, 9800 GT'den sağlanacak.

Peki size bir sorum daha olacak ozaman simdi islemciden yuk kalktigi icin testlerde gosterilenden daha performansli olur degil mi ekranim 1366*768

• O çözünürlükte , o işlemciyle , bu kartlar kullanılmaz.Maksimum GTX750Ti almalısınız.Bu karta bile yerine göre sınırlamalar göreceksiniz.Monitörü değiştirme fikriniz olacaksa aralarından GTX760 alınabilir.
  • @RKeles93'ün de dediği gibi eğer o çözünürlükte oynuyorsanız ve kısa vadede monitör değiştirmeyecekseniz ikinci eli 350-400 civarı satılan 750ti fazlasıyla yetecektir. İkinci elle uğraşmam derseniz o fiyata Amd cephesinden r7 260x'in sıfırını da alabilirsiniz:

http://www.teknofiyat.com/?search=r7+260x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimkim -- 21 Haziran 2015; 21:21:06 >
  • 750ti de az degil mi ? High-ultrada oynamak istiyorum

• 750ti 1920*1080 de bile çoğu oyunda high-very high ayarlarda 30fps üstü oynatıyor. Yani sizin oynayacağınız çözünürlüğe fazlasıyla yeter. Şuradan bakabilirsiniz:

http://www.anandtech.com/bench/product/1130
  • 750Ti.

• Kimkim kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam 670 bosa israf okur diyorsunuz darbogaz diyorsunuz ozaman 750ti arastirayim biraz fiyatlarini

• 750ti iyi de ikinci eline 400 filan istiyorlar. Kartın sıfırı 480 civarı satılıyor zaten. 350 lira gibi normal fiyatı bence. O fiyat civarında eğer monitörün dvi ya da hdmi çıkışı varsa ikinci el r7 265'e de bakabilirsin. 750ti'den daha güçlü bir karttır. İkinci el konusunda daha bilgili arkadaşlar yardım edebilir. Baktın bulamadın sıfır olarak 380-400 gibi r7 260x alır geçersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.