Şimdi Ara

GTX 560 Ti Sürekli Tam Performansta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus'un DCII modeli GTx 560 Ti'ye sahibim. Bilgisayarı açtıktan sonra en düşük seviye de açılıyor kart. Sonra chrome u açtığım anda en yüksek performans moduna geçiyor kart ve bir daha da inmiyor ne yaparsam yapayım. Ancak res atmam gerekiyor PC'ye. Kart bu yüzden 50 derecenin altına düşmüyor. ne yapmam lazım bu durumda? Format atmakta istemiyorum bundan dolayı

Sadece Skype açık arkada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 2 Şubat 2013; 20:13:43 >

• msı afterburner'i yükle çekirdek hızını ve bellek hızını en dibe çek olay bitsin

ama senin kartında bir sorun olabilir.ilk aldığın beri böylemi

Orijinalden alıntı: FTX58

msı afterburner'i yükle çekirdek hızını ve bellek hızını en dibe çek olay bitsin

ama senin kartında bir sorun olabilir.ilk aldığın beri böylemi

hayır böyle değildi.
    peki oyun vs açınca ne olacak geri normal değerlerine dönecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 2 Şubat 2013; 20:15:56 >
  • quote:

oyun oynarken eski ayarlarına geri çekersin

nasıl olduysa chrome tam performansta çalıştırıyor ekran kartını anlamadım gitti sadece google açık olsa bile sayfa olarak başka tarayıcılarla deneyeceğim şimdi.

Edit: Anlamsız bir şekilde bu duruma sebep olan tek tarayıcı google chrome sanırım artık firefox kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 2 Şubat 2013; 20:32:29 >

Orijinalden alıntı: Klitz

quote:

nasıl olduysa chrome tam performansta çalıştırıyor ekran kartını anlamadım gitti sadece google açık olsa bile sayfa olarak başka tarayıcılarla deneyeceğim şimdi.

benim tam bilgim yok ama tahminen chrome gpu hızlandırması felan kullanıyorsa ya da adobe flash vs. onları kapatmayı denediniz mi?

Orijinalden alıntı: waltran

quote:

Orijinalden alıntı: Klitz

quote:

benim tam bilgim yok ama tahminen chrome gpu hızlandırması felan kullanıyorsa ya da adobe flash vs. onları kapatmayı denediniz mi?

şu an chrome u sildim tekrar yüklüyorum bakalım ne olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 960 (Ti) Sonunda Geliyor !!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chrome'de Adobe'yi kapamak video izlemede yada oyun oynamada sıkıntı yaratır. Muhtemelen ekran kartını bir kere son güçte kullanacak bir program açılıyor ve o programı kapatınca ekran kartı hala son derecede çalışıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinapple -- 2 Şubat 2013; 20:39:04 >

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.4 İşletim Sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

Chrome'de Adobe'yi kapamak video izlemede yada oyun oynamada sıkıntı yaratır. Muhtemelen ekran kartını bir kere son güçte kullanacak bir program açılıyor ve o programı kapatınca ekran kartı hala son derecede çalışıyor .

Resimde mavi ile işaretli olan işlemi sonlandırdığımda normal haline dönüyor kart(en az güç ve kaynak harcama moduna) nedir bu birisi açıklık getirebilir mi?

edit: olayı çözdüm chrome kısayoluna "--disable-gpu --disable-software-rasterizer" ekledim ve artık böyle olmuyor fakat neye maal olduğu konusunda bir fikrim yok şu an bakalım.

Edit2: ne yazık ki böyle yapınca da videolarda çok fazla lag yapıyor o yüzden firefoxla yola devam. firefoxta sadece video vs izlerken performans moduna geçiyor kart ama chrome da 7/24 öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 2 Şubat 2013; 21:43:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.