Şimdi Ara

GTX 1660 Overclock Değerleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
8
Favori
24.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eşit dediğin 2 ürün eşit değil maalesef. Düşük bütçeli sistem kurmaya çalıyosan ryzen 5 2600 (850-900 tl) +gtx 1666 (1500 tl civarı) almaya çalış. Dahada kısman gerekirse 4 gb rx 570 nitro, rog strx gibi bişey al. Biliysan sormanada gerek yok Nvida ,İntell aynı marka değil. İşlemci amd aldın diye ekran kartını amd alma zorunluluğun yok.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Overclock imkanınız elbette var fakat mobil platformanda geri getirisi maalesef masaüstü seviyesinde olmaz ayrıca 3cm boyutunudaki kasayı ısıtmanın bir mantığı yok stock kullanmanızı öneririm.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bir bütçe belirleyip ihtiyaçlarınız dahilinde bir sistme toplamanızı öneririm iki sistem birbiri ile alakası yok arada hem fiyat farkı hem performans farkı oldukça fazla ayrıca 2600x yerine 300-400 tl ucuza 2600 alınabilir yada 50-100 tl fark ile 3600 alınabilir ekran kartı rx590 pulse 1300 tl bandında rakipsiz kart konumunda.

gtx1660 ti %14 seviyesinde rx590 dan güçlüdür.
    i5 9600k da %15 seviyesinde 2600x den güçlüdür.

bu farklar 1000 tl ye karşılık gelir mi buda muallak tabi o yüzden maks bütçe belirleyip ona göre bir sistem tavsiyesinde bulunuruz.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    1300 e rx 590 yok. şuan. Sinerjide stok bitmiş. 590 alıncaksa 12v tek kanldan güzel güç veren psu olsun. 1080 ti kadar güç çekiyor o kart. gtx 1660 alıp kalteili 400-450 att bir psu ile çalıştıraiblirken ,rx 590 oc düşünülüyorsa kalteli 600-650 watt psu gerekir. Bunun masrafı düşünşmeli. Rx 590 pulse ses konusunda pek leyif vermez, kulaklık oynanıyorsa sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 25 Ağustos 2019; 22:32:55 >
  • Beyler ben shot out'a gönderdim gerekli bilgileri ama bana bir mail gelmedi buna dair gelmesi gerekiyor muydu ?
  • Banada gelmedi diye hatırlıyorum. 10 gün kadar sonra geldi kod.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Beyler ben shot out'a gönderdim gerekli bilgileri ama bana bir mail gelmedi buna dair gelmesi gerekiyor muydu ?
    Mail sadece kod yolladıkları zaman geliyor bana 2 günde ulaştı
  • Selamlar, MSI GTX 1660 Gaming X modeline sahibim. Çok yararlı bir konu olmuş. İlk mesajdaki gibi denedim, değerleri benim kartta stabil olacak kadarıyla girdim. Stok haline karşılık +150 Core, +850 Memory ile Unigine Heaven sonucu:

GTX 1660 Overclock Değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFY -- 29 Ağustos 2019; 8:49:41 >
  • SFY kullanıcısına yanıt
    Hocam core +150 ile oyunlarda kac mhz çalışıyor?

• FoonBoi F kullanıcısına yanıt
    Ona hiç bakmadım hocam, birkaç gün sonra bilgisayarın başında olacağım, o zaman test ederim.
  • SFY kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam.

• Msı armor ekran kartını program ile konudaki değerlere yükseltince görüntü gidiyor ryzen 2600 ile kullanıyorum. Daha düşük değerler mi girmek gerekiyor yoksa atladığım birşey mi var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Daha düşük girmeniz gerekiyor ben mesela +160 ve +999 girdim stabil ancak uzun ömürlü olması için PC başına geçince +900-950 çekeceğim.

• FoonBoi F kullanıcısına yanıt
    Hocam daha düşükte girdim yinede cs go ya tıklayınca veya değerleri onaylayınca görüntü gidiyor. Gelmiyor da kapatmak zorunda kalıyorum bilgisayarı.
    Dahada kısmanız gerekiyor o zaman hocam. Core çok etkilemiyor en büyük kazanç bellek OC olunca ortaya çıkıyor.

Core clok sıcaklık düşrüdkçe artırır. CS GO ga kjart daha serin çalıştığı için core clok daha yüksel değerler çıktığı için sorun yaşıyorsunuz. +120, +900 ile başlayın , +120 +950 deneyin. Core clocu +5 +5 artırın 120, 125 ,130 diye optimaş noktanız bulun. Farklı oyunlar farklı ağırlıkta olduğu için bu düerler bazı oyunlarda 3-5 oynar.
  • Teşekkürler hocam ben değerleri ters giriyormuşum Doğru şekilde girince sorunsuz oynayabildim cs go yu. Programı kapatınca ekran kartı değerleri eski haline mi dönüyor? Yani kapadığımız her seferinde programı açıp kaydettiğimiz profili onaylayacak mıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powerlimit %107 yap, sıcaklık sınırını sona çek 90 çek , core voltaj +100, core clok +120 den başlayarak dene,oyundan oyuna değişeiblir. her hatası oyun sonunda tekrar çarken +5 yada +10 ar çıakrak yükselt, memory clok +950 de kalabilir.
  • Tİ modeline gerek olmadığını düşündüğünüzü yazmışsınız, 1660 Tİ modelinde GDDR6 bellek kullanılıyor, 1660 kullanıcısıysak MSI afterburner kullanarak 1660'ın GDDR5 belleklerini nasıl GDDR6 bellek yapabiliriz peki? bence yapamayız.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.