|
GTX 1660 Overclock Değerleri (26. sayfa)

-
-
İşte dediğim şey 1660’ın bellekleri daha yavaşken superle aynı performansı veriyor.Bellek teknolojisinden dolayı herhalde.Overclocklu 1660 belleği 5000mhz stock super belleği 7000 ama aynı performansı veriyorlar.Hatta dediğim gibi saf güç olarakta %2 %3 daha iyi olabiliyor düz model.quote:
Orijinalden alıntı: Reception47
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 26 Aralık 2020; 16:10:44 > -
Çekirdek hızı neden 100 öneriyorsunuz stabilite için mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hemde çekirdek hızı pek bir işe yaramadığı için şahsen ben zevk için +100 veriyorum 2ghz üstü oluyor çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: BotperemÇekirdek hızı neden 100 öneriyorsunuz stabilite için mi
-
Belleği kaç yapıyım peki kalsın mi 500 de riske atmak istemiyorum
Hocam zararı olup olmadığını uzun vadede görücez ben dediğim gibi 1.5 senedir +999 memory clock olarak kullanıyorum en ufak tekleme artifact yaşamadım.quote:
Orijinalden alıntı: BotperemBelleği kaç yapıyım peki kalsın mi 500 de riske atmak istemiyorum
-
Bu dediğiniz sorunlar olunca azaltinca geciyormu peki -
Yani şahsen ben böyle sorunlar yaşayan görmedim henüz bir şey olacağını sanmıyorum.Sorun olması düşük bir ihtimal ki olsada kartınız garanti kapsamında.quote:
Orijinalden alıntı: Botperem
İçiniz rahat etmiyorsa ve çok gerek duymuyorsanız yapmayabilirsiniz.quote:
Umarım soğutucunuz iyidir. Yoksa bu işlemi gerçekleştirirken fırın niyetine kullanabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
+100 çekirdek +500 bellek hızlarında warzone da deniyorum maks 62 gördüm vsycn kapalı ısınmadan yana sıkıntım yok beni düşündüren kısım belleklerin bozulması veya belleklerle ilgili bişi olması -
Dediğim gibi bende sorun yok 1.5 senedir.Olabilecek son hızda kullanıyorum 500’de değil 999quote:
+100 çekirdek +500 bellek hızlarında warzone da deniyorum maks 62 gördüm vsycn kapalı ısınmadan yana sıkıntım yok beni düşündüren kısım belleklerin bozulması veya belleklerle ilgili bişi olması -
1660 larda bellek sıcaklığına bakamiyoruz değilmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Botperem -- 26 Aralık 2020; 19:24:53 > -
1660 Super kullanan varsa unigine heaven benchmark yapabilirse sevinirim karşılaştırabiliriz böylece
-
Arkadaşlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım bende şuan kullandığım sistemde INNO3D GTX 1660 Twin X2 var çift fanli olan modeli arkadaşlar MSI afterburner den bellek hızını +400 üstü yapınca sistem gidiyor ekran kapanıyor reset atıyor sonra stock ayarlara geri dönüyor siz acaba nasıl yaptınız +800+900 bellek hızıni
Hocam teknoloji işi şans işi kartınızın belleği kötü olan partiden çıkmış muhtemelen.quote:
Orijinalden alıntı: .Bekir.Arkadaşlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım bende şuan kullandığım sistemde INNO3D GTX 1660 Twin X2 var çift fanli olan modeli arkadaşlar MSI afterburner den bellek hızını +400 üstü yapınca sistem gidiyor ekran kapanıyor reset atıyor sonra stock ayarlara geri dönüyor siz acaba nasıl yaptınız +800+900 bellek hızıni
-
-
Arkadaşlar videoyu hazırlayalı çok oldu fakat eklemek yeni aklıma geldi.Bu videodan nasıl bir kazanım olduğu gayet açık,yüksek fps’lerde fark 20’ye yakın adeta.Daha önce kartın saf gücünün oyun performansına doğrudan etkili olmadığında bahsetmiştik bu videoda bunu görmüş oluyoruz.1660ti saf güç olarak bakıldığında 1660’ın overclocklu halinden daha güçlü bir kart fakat oyunda durum bu kadar farklı olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 6 Nisan 2021; 21:43:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X