Şimdi Ara

GTX 1660 Overclock Değerleri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
521
Cevap
8
Favori
24.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada yanlış yazmışım ya 1660 oc 2080ti dan 1-2 fps önde kusura bakma şimdi yanlış bilgi olmasın yani asdjahldkjh alskdsadasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 13 Nisan 2020; 21:12:26 >
  • dalga mı geçiyorsunuz milletttt

40core 400memory OC yapsam bile OYUNLAR CRASH VERİYOR (OYNADIKTAN 1 2SANİYE SORA BELKİ BİRAZ DAHA GEÇ AMA GÖRÜYORUM 10 14 FPS ARTIYORR)

SİSTEM BELLİ
    RTX2080SUPER MSI

NEDEN YAŞIYORUZ CRASH? OC OLUYYOO AMA NEDEN CRASH BİRADER.
    OYUNLAR:kingdom come ve cod mw de denedim OC

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Fabrika çıkışı bir miktar overlock edilmiş bir modele sahipsin core 1650 MHz bost 1845 MHz memory 1940 MHz bu değerler fazlasıyla yeterlidir o gpu nun zaten zorlandığı oyun yok +10 fps için overlock yapmanıza gerek yok fakat iş biraz fantezi ise core 1750 mhz bost 1950 memory 2295 şeklinde tavan overclock ile stabiliteyi sağlayabilirsin.

GTX 1660 Overclock Değerleri
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    hocam öle değilde +... olarak yazarsanız sevinirim. bnde sayı değil fakat + şeklinde
    nası stabilite siz şakamı yapıyorsunuz :)
    +40 core +400memory oc de bile crash yiyom diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardolar 1500-2000liralık ekran kartları için bu ne tartışamdır yahu. 6gb lik test falan indirmenize gerek yok. Buyrun Furmark son sürüm 10mb burada.

İndirin Preset: 1080 (FHD) yazan yerden testini yapıp buraya atın. Benim işlemci de ekran kartı da OCsiz sonucum burada:

Bekliyorum sizinkileri.

• Test yaparken sol taraftan fullscreen, resolution, antialiasing falan hiç kurcalamıyoruz. Programı açıyoruz kırmızı işaretlediğim Preset: 1080 (FHD) tıklayıp çıkan uyarıya OK veriyoruz test başlıyor. En ufak başka bir ayar çok farklı sonuçlar verebiliyor o yüzden uyarayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: münşi

Kardolar 1500-2000liralık ekran kartları için bu ne tartışamdır yahu. 6gb lik test falan indirmenize gerek yok. Buyrun Furmark son sürüm 10mb burada.
    https://www.guru3d.com/files-details/furmark-1-8-2.html

İndirin Preset: 1080 (FHD) yazan yerden testini yapıp buraya atın. Benim işlemci de ekran kartı da OCsiz sonucum burada:

Bekliyorum sizinkileri.
    Hay çok yaşa ya firestriketan başka bir şey bilen biri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ver hocam 1660 oc furmark sonucunu? Nedir ya test mi yok başka 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Hemen yapıyorum atarım şimdi merak ettim kaç çıkacak
    GTX 1660 Overclock Değerleri Buyrun hocam funmarkta 10 fps civarı bir fark var ama bu hala haklı olabileceğim konusunu değiştirmez bence oyun olarakta karşılaştırmamız gerekli aslında çünkü heavenda çok daha yakındı sonuçlar.Sonuçta funmark oyundan apayrı bişey bakın en yukarılardada bir arkadaş 1070 sonucunu atmıştı hatta bende önemli olanın oyun performansı olduğunu söylemiştim.Ama funmark kısmında tabii ki azımsanmayacak fark var.Keşke işlemcilerimiz aynı olsaydıda karşılaştırsaydık.Örnek verecek olursam mesela pubg internette i5 9400f 1660ti pubg testlerine baktığım zaman bana gerçekten çok yakın fps değerleri aldığımı görüyorum ve bu istisnasız her videoda böyle.Ben burada bu kart çok iyi bunu alıncılardanda değilim nefret ederim öyle insanlardanda ben sadece burada aldığım sonuçları ve bunların neticesinde şaşırdığımı söylüyorum.Yukarıdaki arkadaş olayı yanlış anladı galiba ama neyse diyecek bir şey yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 14 Nisan 2020; 17:45:21 >

• Bu OCli halimi? Furmarkta 11fps gerisinde olup oyunlarda aynı performansı verebilir mi yani?
    Yorumunuzu bekliyorum ?
    Bende bilmiyorum ama veriyor videolarda gördüğüm kadarıyla funmark sonuçta opengl falan bi değişiklik yaratabilir belki.opengl oyun kalmadı daha.Nasıl veriyor diye bana sormayın ben üretmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 14 Nisan 2020; 17:48:1 >
    İşlemcinin fps'yi çok etkilemediği ikimizdede olan bir oyun söylerseniz karşılaştırabiliriz farketmez.Sizin ramlerin vs daha iyi olduğunu hesaba katarsak bir 3-4 fps oradan eklersek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 14 Nisan 2020; 17:50:13 >
  • Benim sonuç OCsiz hali çünkü. Muhtemelen ben de OC yapsam 5 6fps daha artar bu sonuç ve 11 olan fark 16 17 olur. Buna rağmen oyunlarda aynı sonucu verebilecekse şaşarım. Çünkü aynı testi aynen dediğim şekilde 1080p presette yaptım rx570 68 alıyor, rx580 ise 75, rx590 ise 81 alıyor. Bu 3 kart da elimden geçti ve testlerini kendim yaptım. rx570 ile rx590 arasında 13fps fark çıkıyor ve rx570 hiçbir oyunda rx590 performansı veremiyor. Ama siz 16 17fps gerideki 1660oc nin 1660ti oc ile aynı performansı vereceğini savunuyorsunuz. Garip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 14 Nisan 2020; 17:51:4 >
    Yav arkadaş hiç mi okumuyorsunuz konu başlığını vs STOK 1660TI STOK oc li 1660ti ile nasıl aynı olsun canım yani öyle bişey olsa 1660ti satılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 14 Nisan 2020; 17:51:48 >
  • İşlemcinin fps yi fazla etkilemediği derken nasıl bileceğiz ki onu?? r5 1600 ile r5 3600 arasında her oyunda fark var illaki..
    Yani var illaki tabi işte dediğim gibi kafadan bir kaç fps eklersek ki en az sizin donanımların 7-8 fps getirisi olur.
  • Taamm hocam benim sonuç da STOK zaten.. furmark sonuçlarımız benim 94 senin oc li 1660 83 alıyor.. bence maksimum gücü de budur 1660ın.. 1660 rx590 dengi bir kart.. 1660ti ile boy ölçüşmek ne haddine..
    Donanım Arşiviyoutube
    RX 590'ın Zorlu Rakibi GTX 1660 6GB Gaming X ve Canlı Oyun Testi
    https://www.youtube.com/watch?v=gHD4TY86L64

The witcher vs var mı hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.