Şimdi Ara

GTX 1660 Overclock Değerleri (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
8
Favori
24.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heeeey ahali MSI GTX 1660 ventus xs vatanbilgisayarda şuan 2021 TL fırsat ürünü haberiniz ola.
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX1660 VENTUS XS 6G OC 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660-ventus-xs-6g-oc-6gb-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizSyl -- 9 Mayıs 2020; 23:30:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CengizSyl

Heeeey ahali MSI GTX 1660 ventus xs vatanbilgisayarda şuan 2021 TL fırsat ürünü haberiniz ola.
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660-ventus-xs-6g-oc-6gb-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
    Vay be ben alırken 1500 liraydı bu ey gidi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şimdi 2300-2500 bandında satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CengizSyl

şimdi 2300-2500 bandında satılıyor
    Gerçekten bu paraları vermek adamı üzer yani.böyle orta seviye kartlara 2300-2500 e 2060 alırdım o zaman.

• Arkadaşlar merhaba, yeni sistem topladım. Ekran kartım Inno3d gtx 1660 Twin x2 6gb. Daha önce hiç oc yapmadım. O yüzden baya bilgisizim. Birkaç soru sormak istedim, OC yapmadan önce. Öncelikle konunun ilk sayfasında yer alan değerleri mi direk denemeliyim ? Yani +185,+999 vs gibi yoksa yavaş yavaş artırarak mı yapmalıyım? İkincisi bu işlemin ekran kartının ömrüne vs herhangi bir etkisi var mı ?
  • mimar*ugur kullanıcısına yanıt
    belekler samsungs +750 ile başla sonra +900 denersin öyle deneye deneye. cor clock +75 ile başla kart sınınca yada soğuyunca otomatika rtırıp çıkarıyor 2000 mhz de çalışıyorsa sorun yok 2100 mhz çalışınca uçmuyor kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar*ugur

Arkadaşlar merhaba, yeni sistem topladım. Ekran kartım Inno3d gtx 1660 Twin x2 6gb. Daha önce hiç oc yapmadım. O yüzden baya bilgisizim. Birkaç soru sormak istedim, OC yapmadan önce. Öncelikle konunun ilk sayfasında yer alan değerleri mi direk denemeliyim ? Yani +185,+999 vs gibi yoksa yavaş yavaş artırarak mı yapmalıyım? İkincisi bu işlemin ekran kartının ömrüne vs herhangi bir etkisi var mı ?
    Core clockta +150 civarını geçmenin bir manası olmuyor memory clock +999 yerse kart iyi performans alırsın.Esas performans bellekten geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 10 Haziran 2020; 23:50:53 >
  • Arkadaşlar internette araştırma yaparken ASUS TUF GeForce GTX 1660 Super
    isimli ekran kartının videolarını inceliyordum.3 fanlı model.
    Bu videoların hepsinde ama hepsine kartın arkasında AEEE Yönetmeliğine Uygundur yazıyor.
    Yabancı adamların videolarında da bu yazıyor.
    Acaba asus bu ekran kartının kutusu Türkiye'de mi üretiliyor ?
  • Taharet Musluğuyoutube
    GTX 1660 Stock VS Overclock
    https://www.youtube.com/watch?v=xL1jMY9JguU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 29 Ağustos 2020; 22:3:37 >
  • 1 sene sonra video geldi

• Sentetik testlerde oluşan fark oyun performansında oluşmuyor ilginç bir durum bir diğer ilginçlik ise 1660 ile 1660 super kartlarının bellek dışında aynı olması ama 1660’ın overclocklu belleklerinin daha yavaş olmasına rağmen daha iyi performans vermesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 29 Ağustos 2020; 22:30:46 >
  • Durumun sebebini teknik olarak açıklayabilecek donanım bilgisine sahip biri varsa bilgilendirirse sevinirim.

• Bu bilgiye nerden ulaştınız 1660 bellek oc= 1660 süper/ti 1070 genelde 1-2 fps oynar. 100 200 tl için zamanında rx 590 alanlar üzülsün😅

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

Bu bilgiye nerden ulaştınız 1660 bellek oc= 1660 süper/ti 1070 genelde 1-2 fps oynar. 100 200 tl için zamanında rx 590 alanlar üzülsün😅
    Deneyerek ulaştım :) genelde superden 2-3 fps daha iyi oluyor bellekler daha yavaş ama ne hikmetse.Nasıl olurda 14gbps bellek kullanan ve çekirdek sayısı aynı olan kartla aynı performansı hatta yeri gelince daha iyisini veriyor 1660 superden sentetik testlerde bile önde sanırım.Bu arada hocam sana mesaj atmıştım ama yanıt alamadım sen kartı bios modlu mu kullanıyordun kullanıyorsan mod hakkında bilgi almak isterim kalıcı overclock için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 30 Ağustos 2020; 2:11:43 >
  • Ben foruma verdiğim tel no dorun msj atamıyor. Modlu değiil msi armor, msi gamingx biodu sttım, tek avsntajı poeor limiti biraz srtırma imksnı veriyor. Nsdıl ysptuysa eski biosuda atayorum. Eğer gpulu intel işlemcim oldsydı evga nın sağlam power limitli biosu vardı. Onu atıcaktım. Fantazi biraz. Saat hızında cıte clocktan getiri çok düşük.olsy vram zaten

• quote:

Ben foruma verdiğim tel no dorun msj atamıyor. Modlu değiil msi armor, msi gamingx biodu sttım, tek avsntajı poeor limiti biraz srtırma imksnı veriyor. Nsdıl ysptuysa eski biosuda atayorum. Eğer gpulu intel işlemcim oldsydı evga nın sağlam power limitli biosu vardı. Onu atıcaktım. Fantazi biraz. Saat hızında cıte clocktan getiri çok düşük.olsy vram zaten
    Core clock bir cacığa yaramıyor +150 vermek yerine aslında hiç vermesem 2-3 fps anca oynuyor ama yinede veriyorum ben.Power limit önemli değil bence zaten +999’dan sonra çakılmayan kart yok galiba memory clockda.Keşke değerlerin sabit kalabileceği bir bios atabilsem karta nasıl yapabilirim sence kartı stock olarak 1660ti seviyesinde kullanmak istiyorum hiç ellemeden.1450 lira civarı bir paraya sıfır garantili 1070 almış oldum harbiden çok karlı kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 30 Ağustos 2020; 2:20:50 >

• Ne gwrrk var msş aftwrburer otomatik açılıyor ayarın sbt. Hwr hafta dormat mı atıcan. 2 tane barı sağa çwkiyırsun. Gereksi uğraş kart brixk olur garanti dışı kalır. Garantiye yollsam ayıkırlarsa garanti dışı.

• quote:

Ne gwrrk var msş aftwrburer otomatik açılıyor ayarın sbt. Hwr hafta dormat mı atıcan. 2 tane barı sağa çwkiyırsun. Gereksi uğraş kart brixk olur garanti dışı kalır. Garantiye yollsam ayıkırlarsa garanti dışı.
    Doğru söylüyorsun ya brick oldu mu kartı at çöpe bir daha boşu boşuna masraf çıkar afterburnerı açmayacağım diye.Bu arada keşke birde 1660 super olsaydıda elimde takıp farkı görseydim acaba ne kadar fark var bemchmarkta büyük ihtimal 1660 oc %2 falan daha iyi.Kartı bozulana kadar +999 memory +150 core clock kullanıcam acaba ne zaman artifact verecek.1 senedir sıfır sıkıntı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 30 Ağustos 2020; 2:24:49 >
  • Merhabalar bende 1660 almayı düşünüyorum. Dvi d çıkışlı en sorunsuz kart hangisi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

Merhabalar bende 1660 almayı düşünüyorum. Dvi d çıkışlı en sorunsuz kart hangisi acaba?
    Hocam dvi girişi daha düşük seviye kartlarda bulunur herhalde dvi kalmadı artık bence hdmi dönüştürücü alarak kart seçeneğinizi genişletin derim şuanda guzmann ve benim kullanmış olduğum Armor modeli 1800 tl gibi bir fiyata satılıyor sanırım Armor öneririm onun dışında palit gibi markaların iyi soğutmalı modellerine bakabilirsiniz ama Armor oc modelini alırsanız muhtemelen kötü çip zor gelir.1800tl’ye hala alınabilir bir kart bence şuan alacak olsam tekrar alırdım o paraya.

Edit: 1800 liraya birkaç gün önce görmüştüm şuan o paraya yok galiba maalesef 2150 liraya 2 fanlı gigabyte 1660 super var 1660 super en mantıklısı olur yeni alacak adam için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 30 Ağustos 2020; 12:57:3 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.