Şimdi Ara

Gtx 1080ti i7 6700k darboğaz yapar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt
    hem mevzuyu uzatmamak hem de millete işi öğretmemek adına pm atıyorum.
  • merhaba, uzun bir mesaj yazmışsınız teşekkür ederim, pm üzerinden cevap veremediğim için buradan cevap vermek zorunda kaldım.
    framtime oranlarının önemi hakkında verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, ben genelde minimum FPS miktarına bakarım, lakin anladığım frametime da önemli, dikkat edeceğim bundan sonra.
    AC Odyssey özelinde izlediğim videolarda GTX1080 i76700k ikilisi için 1080p ultra grafik ayarlarında sahneye göre 55-60fps ve 15-22 frametime arasında ile çalıştırıyor.
    işlemci kullanım oranı düşük, ekran kartı limiti mi var emin olamadım.
    ttps://www.youtube.com/watch?v=ojmAPohm5Co

    bu frametime değerleri nasıl, bu değerler oyun içinde dalgalanma ve stutter oluşturur mu bilmiyorum.

    farklı bir inceleme de ARMA3 oyununda RYZEN 7 1700 ve 6700k incelenmiş, İ76700k işlemci RYZEN işlemciye göre çok daha iyi sonuçlar vermiş.https://www.youtube.com/watch?v=6yh9doMXt3I



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratBayrakçı -- 22 Haziran 2019; 12:27:33 >




  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt
    bi f1 pilotu var eski şimdi ismini hatırlayamadım.şampiyon oluyor ferrariye geçiyor bi deneme seansı yapıyor diyor şurasını böyle yapın bu ne biçim araba falan şok oluyor ferraridekiler diyorlar bu bir araba değil ferrari mükemmel bak verilere falan adam diyor ben kıçıma güvenirim bunları yapacaz.yapıyorlar ve tur zamanlarında bilmem kaç saniye farkediyor.şuraya getirecem youtube'dan bakıp kart işlemci kıyaslanmaz adam 60 70 fps stutter ile oynar siz takılmadan 24 fps'de izlersiniz o yüzden artık frametime %1 falan da gösteriyorlar eskiden sadece fps gösteriyorlardı.ben şu işlemci böyle bu kart böyle derken oynuyorum ben de gözüme güveniyorum farklı makineler var sadece kendi oynadım değil.oynayanları dinliyorum ben youtube'a bakıp fikir edinmem işte kabataslak 50 60 fps verdiğini görürüm.odyssey çılgın işlemci ister oyun kalabalıklaştıkça yani bir video çekerim dağ bayır tek başına oh ne güzel derken başka bir video çekerim aynı sistem yamulur yani önemli olan akması yoksa yüksek aldın cam gibi gitsin 40 fps aldın kare kare oynatsın diye bir şey yok.gsync freesync teknolojileri var bunu videoda göremezsiniz akıcılık açısından 60 altına düşse bile kurtarabiliyor oyununa göre.fps ölçeri kapatın anlamazsınız 60 altı olduğunu ama bunu video ile anlatamazsınız.




  • çok yapmaz, en kötü ihtimal cpu'ya azıcık overclock atarsın hallolur.
  • o.c yap.
  • 1080ti yi beleyecek cpu yok.Cpu mimarisi gpunun 10 sene gerisinde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eh

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işi bilen de bilmeyende konuşuyor benim gördüğüm bu. ryzen 1600 gtx 1060 a yer yer darboğaz yapar diyen de gördüm (Mesut çevik) 1400 gtx 1070 i bile besler diyende gördüm. ki dha neler duyuyoruz işte. anladığım kadarıyla mevzu denge de. işlemci iyi olcak ekran kartı orta üst seviye olcak işlemciye göre. oyunlar zaten optimizasyon sorunlu olabiliyor. işlemci bayıldığı anda zaten droplar yaşanıyor. işlemci güçlü olsun ekran kartı orta olsun kafasindayim ben. mevzuyu bilmezken de böyle düşünüyordum. herkes ekran kartına ver parayı diyor. diyor da olum çekirdek sayısı az olunca işlemci bayılıyor. napicam ben sağlam ekran kartını. insanlar yıllarca bilmeden sistem toplatti bizlere. youtuberlerdan bahsediyorum. forumlarda herkes herkese cevap veriyor zaten. 60 hz panelde sokarım götüme ben gtx 1080 i. yazılacak çok şey var aga. paran kadar konuscaksin paran kadar alışveriş yapacaksanız. selametle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Solda i5 8400, sağda i7 6700k ortada da gtx 1080ti.

  • Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    Konuda en hak verdiğim yer “60hz panelde sokarım götüme 1080 i”

    Konu sahibinin monitörü önemli, 2750 tl ekran kartına verip de aldığı görüntü 750 tl lik rx570 ile aynı olacaksa yaş iş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 120 fps bana yeter derseniz fersah fersah besler
    yok beni 120 fps kesmes ben üstünü isterim derseniz biraz zor besler besleyemeyebilir.

    99'çu tayfa beğenmeyebilir. Hastalık derecesinde kartlarının 99'a vurmasına bayılıyorlar. Vuramazsa kudururlar

    Sonuçta ultra fps beklentiniz yoksa takın kullanın.
    Fakat 99'cuların da hakkını verelim, 1080ti kaslı bir gpu'dur hakkıyla besleyebileceğini sanmıyorum. Ama yukarıda bahsettiğim gibi öyle besleyemez deyince 120 üstü filan alamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.