Çavuş
24 Haziran 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,
SONY VAIO VPCSE2F1E Modelini kullanıyorum. Bilgisayarım çok yeni sayılmaz ama, bakıyorum özelliklerini, işlemcisi olsun, ekran kartı olsun gayet iyi modeller yani bu kadar ağır bu kadar kötü olmaması lazım yahu!! derdi nedir? sıkıntısı nedir? bir çözümü var mıdır? parça değişimi yaparsam düzeleceğini bilsem en azından bir kaç parçasını değişirim aşağıya özelliklerinin ekran görüntüsünü atıyorum arkadaşlar lütfen bakın ve bu bilgisayar neden bu kadar ağır çalışıyor bana bir fikir verin de uygulayayım.

Şimdiden cevaplarınız için Teşekkürler ...

Edit: Şurada Bir arkadaşın konusuna rastladım, alttaki yorumların birinde "Bios dan, ekran kartını paylaşımsız yap performansın artar" gibi bir yorum yapılmış. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim?
Hakkında
Meslek: İnsan Kaynakları Uzm.
Forum İmzası:

MSI H310M PRO-VD PLUS Intel H310M Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz, Crucial 8GB Ballistix Sport LT White DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC, Intel Core i3 8100 Soket 1151 - 8. Nesil 3.6GHz 6MB Önbellek 14nm, WD Blue 2.5" 1TB 128MB SATA 6 Gb/s 5400 RPM, MSI RX570 ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı, SAMSUNG 24" SF350 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI PLS
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 280 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.