Şimdi Ara

GTX 1080 SAAT 16.30 DA BOSTANCI VATANDA!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün satışa çıkan GeForce GTX 1080’in Founders Edition olmayan sürümü 2449 TL fiyat etiketine sahip. Nvidia Founders Edition için belirlenen fiyat ise 2850 TL. Ayrıca, 10 Haziran’da satışa sunulacak olan GTX 1070’i satın almak isteyenlerin de KDV dahil 1850 TL ödemesi gerekiyor.
    -Kaynak Technopat
  • hadi bizim kartları çöp yapanları görmek istiyorum ben

herşey bir tarafa da bu nvidia işini biliyor nasıl 980 fiyaıtını 980 ti çıkınca koruduğu gibi şimdi de 980 ti yapacak aynı şekilde
  • Yazanlar olmuş ancak tekrar hatırlatayım. Nvidia yeni bir taktikle satışa sunuyor kartları. "Founders edition" adı altındaki ilk seri, referans soğutmalı kartlar olması gereken fiyatın 100$ üstünde.
    Evga, MSI gibi markaların kendi tasarladıkları kartlar daha ucuza gelecek. Acele etmeyin.
  • 20 eylül 2014 USD/TRY 2,22
    Evga gtx 980 referans tasarım Vatan Bilgisayar fiyatı 1945 TL
    Dolar bazında net fiyat $876

27 mayıs 2016 USD/TRY 2,95
    Evga gtx 1080 referans tasarım Vatan Bilgisayar fiyatı 2811 TL
    Dolar bazında net fiyat $952

952-876=$76

Bu seride bildiğiniz gibi referans tasarım özel tasarım'dan $99 daha pahalı olacaktı. Gtx 980'de tam tersiydi bu durum aradaki 76 dolarlık fark buradan geliyor.

Yani hiç suçı NVIDIA'da aramayın suç ülkeyi bu hale getirenlerde artık dış güç mü iç güç mü bilemem.

• hani nerede "çok daha güçlü kart çok daha ucuza geliyor, tüm diğer kartlar öldü" diyen şampiyonlar?

alalım sizi şöyle ön sıraya...
  • Heyecan mı ben 55 yaşındayım ben öylebir şey görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killabyte

G3258 5ghz yapsam darboğaz olur mu konuları başlamasında

Çok yakında bolca görürüz i7 almayın g3258 gtx 1080 ile sorunsuz çalışıyor diye
  • Yaz sonuna doğru kartlar yayginlașsin yurtdisondan(amazon) 1070 i 1200-1300 1080i 1900-2000 civarına alabileceksiniz. Tabi referans harici kartlardan bahsediyorum. Vatan fln zaten hiç yorum yapmıyorum ne olduğu belli zaten. O yüzden 900 serisi sahipleri kendini avutmasin kullansınlar kartlarını satmasınlar zaten dediklerine göre arada kayda değer bir performans farkida yokmuş. Ama ne hikmetse kartlarını satıp itelemeye çalışıyorlar. Yazık valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmms -- 28 Mayıs 2016; 11:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

hani nerede "çok daha güçlü kart çok daha ucuza geliyor, tüm diğer kartlar öldü" diyen şampiyonlar?

alalım sizi şöyle ön sıraya...

Onlara "ölücü" diyoruz. Amaçları forumda bilgili gibi konuşup 980ti ları 900e filan alabilmek.
  • İnşallah bir tane bile satamazsın..
  • Bu fiyatların dolar kuru ve ya bizdeki vergilerle açıklanabilir bir yanı yok. Resmen milleti kaz yerine koyuyorlar

• Ben 2 gündür vatanın önünde yatıyorum. Ne yapayım vatan sağolsun.

• İnşallah alan kişi çok az olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Vatan'a ne zaman gelecekmiş, gidip bir görürdük kutusunu :D
  • Yaklaşık 1.5 saat önce EVGA GTX 1080 Founder's Edition'ı Vatan Bilgisayar Söğütözünden aldım. (Fiyat KDVsiz)
     GTX 1080 SAAT 16.30 DA BOSTANCI VATANDA!!
     GTX 1080 SAAT 16.30 DA BOSTANCI VATANDA!!
    Açıkçası çok şaşırdım görünce. Çok sınırlı stok var sanırım internette falan hiç bir yerde yazmıyor Ankarada olduğu.

GTX 1080 SAAT 16.30 DA BOSTANCI VATANDA!! GTX 1080 SAAT 16.30 DA BOSTANCI VATANDA!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juzam -- 28 Mayıs 2016; 15:03:28 >

• buna bu para veresiye kadar ps4 alınır cayır cayır oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlikaplan

buna bu para veresiye kadar ps4 alınır cayır cayır oynanır

Total war warhammer'ı ps4'ün neresiyle oynamayı düşünüyorsun?
  • Juzam kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeş. Güle güle kullan. Zamanın olursa bir kaç test sonucu eklersin...
  • o ne la ucube yaratıklar felan sen ona oyunmu diyon
  • Juzam kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, TR'de ilk 1080 sahibi siz olabilirsiniz. Fırsat olunca test paylaşırsanız güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.