Şimdi Ara

Gtx 1070 ne kadar daha gider? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu birazda senin bakış açına ve bütçene bağlı .... param yok idare etsin dersen rahat bi 4 yıl daha gider.
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Peki sağ olun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assasian Creed son oyunu texture detil medium-high yap herşey low olsun oyun hala taş gibi görünüyor. AAA oyunlarda artık low ayarlar bile çöp değil eskiden oyunlarda low ve ultra acayip farkediyordu.
  • İyi o zaman hocam. Benim kartın bir 3-4 yılı daha var en az.

• Öncelikle GTX1080 ve GTX1080Ti için nVidia sürücü ile performans düşürüyor olayı tamamen hikaye. Her sürücü çıktığında 2-3 arkadaş sürekli aynı benchmarkları alıyoruz ve fark 1% civarında ilk gün ile. Babamın şirketi değil ama doğru bilgiyi paylaşmak gerekli.

GTX1070 öldü diyen kişiye de ben allah rahmet eylesin derim. Beyin ölümü gerçekleşmiş çünkü. O kart senin ihtiyacın ve oynayacağın oyunlar çerçevesinde gittiği yere kadar gider.

Benim için FX5500 de ölü değil çünkü bir Windows98 sistemim daha var ve orada gayet de güzel iş görüyor. Keza yeni topladığım bir diğer sistemimde ise HD7770 var. Onda da mis gibi 2009 öncesi oyunları çalıştırıyor ve acil bir durumda imzamdaki sistemde bile geçici olarak iş görür.

Marjinal olup ya da genelin dışında bir fikir sahibi olmakla bilgili olunmuyor. Şu donanım olayında oturur somut veriye bakarsın ve senin ama tamamen senin ihtiyaçların doğrultusunda seni ney tatmin ediyorsa onunla ilerlersin. Şuradan gördüğüm üzere hocam senin o kartla normal şartlarda vedalaşma zamanın en erken 2020 sonu ya da 2021 başı.

• hocam sen 1070 diyorsun ben hala 7850 ile oyunlardan istediğim tadı almayı biliyorum 2 3 oyun dışında low- ultra farkı çok az gerçekten artık oyunlardan performans bakımından zevk alamayana kadarda kullan derim tabi arıza yapmazsa kartın. Yurt dışında istersen 3 ayda bir kart değiş koymaz ama Türkiye'de fiyatlar böyleyken ve giderekte artarken elimizdeki kıymetlimizi kanının son damlasına kadar kullanmak gerekiyor.
  • 3-4 sene daha gider

• massacrer kullanıcısına yanıt
    İyi iyi. Ben daha yürütürüm bu kartı. Teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

suanda nvdia kanadında 1070 öldü artık aynı işi 1660ti yapıyor ve oc yaptıgında 1070 i geçiyor ki millet eskisini atsın yenisi alsın yani klasik nvdia driver ile performansı ciddi olarak düşücektir ileriki dönemde max 1070 için 1 sene sonrası iptal
    Driver ile performans düşürme olayı unutuldu tarihe karıştı hocam. Bu kart arkadaşı 3 sene civarı götürür tahminimce.

• Driver performans düşürme diye bir şey yok. Bazen yazılımda sıkıntı oluyor. 2-3fps kayıp oluyor diye hemen performans düşürdü oluyor. O kadar araştırdım bu konuyu yabancı forumlar olsun çeşitli bilgi paylaşım siteleri olsun. Şuan gtx 980 ti gtx 1070 ve gtx 1080 sahibiyim. Her birini farklı yerlerde kullanıyorum. Gtx 980 ti normalde gtx 1070 ayarında bi kart. Şuan günümüzde test ettim. İnanın fark yok gibi birşey. Hatta overclock ile gtx 980 ti gtx 1070 göre daha iyi fps verdi. Yanlış anlaşılmasın hem gtx 980ti hemde gtx 1070 overclock yaptım. Gtx 980 ti çıkalı 2015 de çıktı. Gtx 1070 2016 yılında çıktı. Şimdi gtx 980 ti çıkalı 4 sene civarı olmuş. Gtx 1070 çıkalı 3 sene civarı olmuş peki bu 3-4 senede neden performanslarda düşme yok. Ben göremedim. 1-2 fps performans düşmesi diye saymam hatta 1-2 fps hata payı olarak bile değerlendirilebilir. Çünkü testler üst üste tekrarlanırsa bile aynı sonucu vermiyor. Birkaç puan üstün veya düşük çıkabiliyor.

• badmobil kullanıcısına yanıt
    Ben iki senedir 1070 kullanıyorum. En az 3 sene daha gideceğine kanaat getirdim. Belki performans kaybı yaşarsam overclock da yaparım. Yeni kart almayı düşünmeden önce çok zamanım var. Dediğiniz gibi 980ti performansını koruyorsa 1070 haydi haydi korur.

• asko56 kullanıcısına yanıt
    1070 öldü artık.. kısmından sonraki ölümü okuma gereksinimi duymadım... dostum sen bu tür mesajlara kulak asma 3 sene daha çatır çatır oynarsın oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

suanda nvdia kanadında 1070 öldü artık aynı işi 1660ti yapıyor ve oc yaptıgında 1070 i geçiyor ki millet eskisini atsın yenisi alsın yani klasik nvdia driver ile performansı ciddi olarak düşücektir ileriki dönemde max 1070 için 1 sene sonrası iptal
    Yeni mimari çıktığı anda bir öncekini öldürmeye bayılıyorsunuz. Kurtulamadınız şu hastalıklı durumdan.

Hemen mi atalım çöpe bir iki ay bekleyelim mi ne dersin?
  • sıkılan varsa bana verin 10 sene kullanırım. hd3650 var hala bende.
  • 1 hafta daha gideri var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 son çeyreğinde asus 1070 almıştım yeni bir pc toplayıp. Şu an güncel oyunlarda hiçbir sıkıntısını görmedim (1080p için konuşuyorum)

75 hz monitörlerim var gayet akıcı bir deneyim sunuyor. RE2, metro exodus gibi oyunlarda son olarak denedim. Kullanım ve ihtiyaca göre değişebilir tabi bu konular, elde haylaz bir para olur değiştirilir vs ayrı konular ama sizi en kötü ihtimalle 2 sene daha götürür bu kart. 3 - 4 sene demiyorum çünkü neler gelecek bilemiyorum iddialı olabilir biraz ama o zaman da en kötü grafik ayarları kısılarak oynanabilir.

Sonuç olarak geçirdiğiniz 2 seneyi de hesaba katarsak toplamda 4 hatta 5 yıl sağlıklı, verimli biçimde kullanabilirsiniz. 5 yıldan sonra tökezlemeler başlar ufaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 14 Nisan 2019; 0:11:51 >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Ooo iyi iyi. 5 yıl giderse güzel olur.

• 5 yıl değil dostum daha 2-3 sene kadar gider dedim. Aldığın süreden itibaren de toplam 5 ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.