Bildirim
Gtx 1070 almayı düşünüyorum darboğaz olur mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayır, darboğaz yaşamazsın. -
Kesinlikle olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rahat paşalar gibi kullanırsın
Darboğaz yaşamazsın ama 8gb ram güncel oyunlarda yetmez. Örneğin GTA V full ayarda 8300mb ram tüketiyor. -
Teşekkür ederim cevaplar için -
Öncellikle teşekkürler cevap için 8gb olması fps i çok etkiler mi ? -
Sıkıntı yok hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
RAM'i 16 yap yoluna devam et :)
bazı oyunlar 12 falan harcıyor -
Hocam sistemlerimiz aynı idi tesadüf bir şekilde ancak ben gtx 1060 kullanıyorum.İşlemcin hiç bir sıkıntı çıkartmasada 8 gb ram ön belleğe almakta sıkıntı çıkarttığı için tüm yük işlemciye biniyor ve %100 kullanım yapıyor gpu ise stabıl kullanılmıyor ve %70-80 arası değişiyor sürekli.Iki haftadır darboğaz yapıyor sanıyorum sonra farklı kullanıcıların aynı sistemle aldıkları performansa bakıyorum diyorum ki darboğaz değil.Sonra sucu psuda armaya başladım(bu süreçte 6400'ümü 6500 ile upgrade etmiştim darboğaz tanısı ile ancak değişince aynı sıkıntının devam ettiğini darbopaz olmadığını anladım) daha sonra güç kablolarına ondan sonra anakart derken girip çıkmadığım yeri kalmadı bilgisayarın.Meğersem hocam gtx 1000 serilerinin zaten sitesinden bakarsanız min sistem ihtiyaçlarında 16 gb ram belirtilmiş.Raminiz 16 gb'tan az ize ekran kartı sanal ram muhabbetinden dolayı tam performans çalışmıyor.Bende 8 gb olan ramimi dün 16 gb olarak güncelledim ve şuan hiç bir sıkıntım kalmadı gpu kullanımı çakılı %100 suttering ver daarboğazımsı takılmalar tamemen ortadan kalktı.Yani 8 gb ram fpsi çok etkilemiyor ama işlemci ve ekran kartının performansını kısıtladığı için ön bellek yetmediğinde darboğaz oluyor sanıyorsun,8 gb ram daha alıp mümkünse birebir aynısından alıp kit olarak kullanmanı tavsiye ederim,hiç bir sıkıntı yaşamazsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afkazankayaa -- 8 Ağustos 2016; 20:28:52 >
-
evet haklısın az önce okuduğum bir yerde 1070 için Best RAM Match 16 GB yazıyordu dikkat etmek lazım ozaman yeni nesil ekran kartları için ram olayına -
O kart kim ki o işlemci yetmesin
Rahatlıkla kullanabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X