Şimdi Ara

GTX 1060 iyi, Peki Hangi Marka Almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum 1060 piyasada yeni ateşlenmeye başladı yakında 1060 3GB çıkacağı duyuruldu kafamda daha çok ASUS ve MSİ dönüyor,ASUS'un Piyasada Turbo,Dual,Strix gibi kartları mevcut aralarında fiyat farkı var.
    Peki bu kadar marka arasından hangisini tercih etmek daha doğru olur,hangisi daha ileri taşır.
    Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.
    Saygılarla...

• Bu ayrımı belirleyen bütçeniz. Amazondan alabilir misiniz? Yoksa sadece yurtiçi mi? Yurtiçinden alacaksanız msi gaming x modelini tavsiye ederim.
  • Türkiyeden alcaksan en ucuzunu al, amazondan alcaksan sc gaming al.
  • En ucuzunu alın. Kartlar arasında anlamlı bir fark olmuyor. Bunun yanında fiyatı takmam diyorsanız msi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeniz az ise Evga 1060 SC

Bütçeniz orta şeker ise Gigabyte 1060 gaming g1 (inventus'da 1245 tl üstüne 3 yıl garanti, msi gaming x modeli 1300 küsür tl 2 yıl garanti)

Bütçe sıkıntı değil dersen Asus Strix tavsiye ederim.
  • Asus Strix'in üzerine konulan fiyatın bir geri dönüşü varmı yani Strix yerine MSI GamingX daha F/P olurmu?
    Bunun yanında kartlar yeni fiyatlarıda tuzlu,bu biçilmiş fiyatlar yeni çıktığı için diye düşünüyorum.
    Peki ne zaman ve düşecek miktar nasıl olur sizce yada böyle bir ucuzlama 1,2 ay içinde mümkünmü?
  • Paudrou kullanıcısına yanıt
    bu fiyatların çok aşağı düşeceğini düşünmüyorum ciddi indirim dönemlerinde olur.

strix yerine en fp model gigabyte 1060 gaming g1 inventus'dan 1245 tl civarı fiyata geliyor. daha düşük fiyat istersenizde zotac 1060 mini veya evga 1060 sc

onun dışında diğer msi,asus modellerine para verilmez çünkü fark yok gigabyte modeli ile örnek msi gaming x modeli ile gigabyte gaming 1 ikiside aynı fps yi sunuyor hatta üstüne gigabyte 3 yıl garanti veriyorken msi 2 yıl veriyor.

şu sıralar 1060 alacak olanlar;

Gigabyte GTX 1060 Gaming G1
    Evga GTX 1060 SC
    Zotac GTX 1060 Mini tercih etmeli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 23 Ağustos 2016; 15:16:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Msi gaming x modelini kullanıyorum kart sessiz ve soğuk çalışıyor üzmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Asus un ve Gigabyte in kartlari her ne kadar güzel olsalarda Türkiye de garantiye bakan yerlerinin yorumlari olumsuz. O yüzden ya Evga SC ya da MSI GAMING diyorum

• asus strix yerine amazondan 1070 alınır, en fazla gigabyte g1 1060 alın, bütçe kısıtlıysa zotac mini veya evga sc
  • Custom kartların birbirinden fiyatta ayıracak kadar farkı yok yani Fiyat belirlerleyici etken bizim ülkede 1300 üzeri para vermemek lazım.)

1060 strixe 1400 - 1500 vereceğime farkını verir amazondan 1070 ftw alırım (kart+kargo+vergi 1605 tl çıkıyor şuan)

mini de alınır mı alınır gözüyle bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 23 Ağustos 2016; 15:20:39 >
  • Gigabyte Gtx 1060 G1 Gaming, kullanıyorum tavsiye ediyorum, 1250 liraya backplateli kart alıyorsunuz yahu daha ne :)

• 1060 alıcaksanız kesinlikle 3gb lık verisyon almayın cunku kırpılmıs versiyonlar. 1060 alıcaksanız mutlaka 6gb lık olsun. Fiyat performans diyorsanız bence olay rx 470 lakin, daha cok performans diyorsanız 6gb lık 1060 almanızı oneririm.

Bunlar haricinde ikinci el 390 lar 970 lerde var tabi uygun fiyata dusurursen bunlardanda alabilirsin.

Not: Elimde Zotac 1060 6gb mini var amazondan kendim icin getirdim lakin hiç kullanmadım kutusu dahil acılmadı sıfır ilgilenen olursa amazondan aldıgım fiyata vericem.
  • https://m.youtube.com/watch?v=CNNRGH3gMvg

• Zotac mini alinip gecilmeli zaten isinan bir gpu degil tek fan yetiyor 1090tl mis

• En ucuzunu al gec hocam, mini versiyon ideal. kart zaten isinmiyor ve alt seviye bir gpu cokda para harcamaya gerek yok. 1300 bandina cikacaksan amazondan 1070 almak daha mantıklı bana göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.