Bildirim
Gtx 1060 6gb oyunlarda 3gb görünüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3 tur o 3
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyunlarda maksimum 3 kullanıyorsundur ondan gta v oyna fulle herşeyi öyle bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - CASE: NZXT S340 Elite Tempered Glass
- CPU: Ryzen 9 5900X | GPU: ZOTAC RTX 3060 TWIN EDGE O.C.
- MB: GIGABYTE AORUS X570 MASTER | RAM: TEAMGROUP T-FORCE DELTA 2X16 3600MHZ CL18
- PSU: Corsair RMx850 80 Gold Certified | COOLER: Corsair H100i v2 240mm
- SSD: Kingston HyperX 3K 240GB / Kingston A2000 250 GB / Samsung 960 Evo 250 GB NVMe M.2. | HDD: Seagate Barracuda 3TB 7200RPM 64mb Cache / Western Digital 1TB 7200RPM 64mb Cache
- DISPLAY: ASUS VG259QM 280HZ 1MS IPS PANEL
- KEYBOARD: Corsair K95 RGB Platinum | HEADSET: HyperX Cloud Flight | MOUSE: Logitech G Pro X Superlight | MAT: HyperX Fury S Pro XL
-
oyunlarda ne kadar kullandığı mesele değil ekran kartı özelliklerinde vram 3 gösteriyor _____________________________ Hicran yine hicran mı bu aşkın sonu söyle -
_____________________________ Bu hesap mizah amaçlı kullanılmaktadır fazla ciddiye almayın yada alın fark etmez.
-
-
Gpu z görüntüsünde 6gb gösteriyor demek ki 6gb. Gerisi teferruat...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Stupid is knowing the truth, seeing the truth, but still believing the lies. -
Çok kafanıza takmayın hocam 6 GB kartınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Herkes kafayı çekmiş anlaşılan, ben kartım 6gb mı diye sormadım ki. neden böyle gösteriyor onu merak ettim. post kasmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım. _____________________________ Hicran yine hicran mı bu aşkın sonu söyle -
Ortada sorun yok donanımsal açıdan. Sizin 6gb olan vram'i oyun ya da sysreqlab 3gb görüyorsa o onların yazılımsal problemidir.Oyunda siz eğer 3gb kullanımını geçemiyorsanız ve bunun sonucunda bir fps drop yaşıyorsanız bu bir sorundur ancak oyunun ya da bir kaç yerde gözüken vram in 3gb olduğu yazılımsal bir hatadır, takmaya gerek yok. Tribe girip insanları burda "kafayı çekmiş" olarak nitelendirmeyin.
Bu 3gb vram gördüğünüz yerleri yoksayın. Vram konusunda hala endişeniz varsa; Vram kontrolü için şurdaki adımları izleyebilirsiniz:
https://www.computerhope.com/issues/ch001307.htm
https://www.raymond.cc/blog/having-problems-with-video-card-stress-test-its-memory/_____________________________ Stupid is knowing the truth, seeing the truth, but still believing the lies.
-
Teşekkür ederim linklere bakayım, takıldığım nokta herkesin kartın 6gb demesi. bu cevabın soruyla bir ilgisi yok ki _____________________________ Hicran yine hicran mı bu aşkın sonu söyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X