Şimdi Ara

GTÜ BİLGİSAYAR ALGI OPERASYONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDİNDİGİM İSTİHBARATA GÖRE YAKIN ZAMAN İCİNDE GTÜ İCİN BİR ALGI OPERASYONU YAPILACAK. LİSELİ KARDESLERİMİ DİKKATLİ OLMALARI KONUSUNDA UYARIYORUM.

• DEĞERLİ KARDEŞİM,

BİZ 2016 VE HATTA ÖNCESİNDE BU İHANET ŞEBEKESİNİ DEŞİFRE ETTİK. HALKIMIZI UYARDIK. GTÜ'NE GİRMEK GÜZELMİŞ GİBİ ANLATIRLAR AMA BU İŞLER ÖNCELİKLE DİNİMİZDE HARAMDIR DEDİK. FORUMA BİRAZ ARA VERİNCE GEBZEDEKİ O ZAT FORUMU KOPARMIŞ GÖTÜRÜYOR ARTIK BEN DE SAHALARA İNİYORUM MECBUREN 2001Lİ 2002Lİ KARDEŞLERİMİN GELECEĞİYLE KİMSE OYNAYAMAZ.

SELAM VE DUA İLE.
  • GTÜ'ne mi girdi
  • Nasıl bir algı, nasıl bir operasyon, açıklar mısın bruh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.hancock

Nasıl bir algı, nasıl bir operasyon, açıklar mısın bruh

BİR "ÜST AKLIN" BUTONA BASMASIYLA ŞEKİLLENEN BİR OPERASYON... COK YAKIN ZAMANDA GORECEKSINIZ GTÜ MAFYASI GECEN YIL DA AKTİFTİ FORUMDA. TERCİH ZAMANI GORECEKSİNİZ.
  • Aman hocam ne diyolar
  • hahahah geçen sene forumda yazmaya başlayınca da böyleleri çıkmıştı. birtanesi forumdan yazmayın çok kötü falan diye karalarken özelden "abi nolur yazmayın yeter, sizin yüzünüzden kazanamayacağım Allah belanızı versin" falan demişti :D

Bu arada URAP 2016 yılına ait üniversite sıralamarlını açıklamış... TIP olmayan üniversitelerde mühendislik için incelenmesi tavsiye ederim.
  • 5 6 Bİ SEY OLMUSTUR YİNE ALGI OPERASYONU YAPIYORSUN SANKİ 1. OLMUS GİBİ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HER YIL DEVAM EDİYOR BU GENÇ KARDEŞLERİMİ 4 YIL ÖNCEKİ GİBİ UYARIYORUM.
  • Kral oyunu daha başlamadan bozmuşsun ancak gtü algı operasyonu maalesef başarılı oldu. Seni hayal kırklığına uğrattığımız için özür dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73752631F

Kral oyunu daha başlamadan bozmuşsun ancak gtü algı operasyonu maalesef başarılı oldu. Seni hayal kırklığına uğrattığımız için özür dileriz.
    DEĞERLİ KARDEŞİM,

BİZ 2016 VE HATTA ÖNCESİNDE BU İHANET ŞEBEKESİNİ DEŞİFRE ETTİK. HALKIMIZI UYARDIK. GTÜ'NE GİRMEK GÜZELMİŞ GİBİ ANLATIRLAR AMA BU İŞLER ÖNCELİKLE DİNİMİZDE HARAMDIR DEDİK. FORUMA BİRAZ ARA VERİNCE GEBZEDEKİ O ZAT FORUMU KOPARMIŞ GÖTÜRÜYOR ARTIK BEN DE SAHALARA İNİYORUM MECBUREN 2001Lİ 2002Lİ KARDEŞLERİMİN GELECEĞİYLE KİMSE OYNAYAMAZ.

SELAM VE DUA İLE.
  • Gtü yerine iyte ege yazılması öğrencilik yönünden farkı olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizler çok çalıştık. Gtü espirileri ile insanları soğuttuk, telegram gruplarına sızıp kamuflajlar içinde gelişmeleri takip ettik, yalanları ve talanları tek tek ortaya dökmeye çalıştık, dile getirilmeyen gerçekleri dile getirip insanları bilinçlendirdik.

Lakin gençlerimiz hala hunharca bu bölümü yazmaya devam ediyorlar. Bizler başaramadık. Gtü'nün yükselişini durduramadık.

Bu yolda savaşmış ve gtülü trollerin ellerinde can veren bütün savaşçılara selam olsun.

I'm out.
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

DEĞERLİ KARDEŞİM,

SELAM VE DUA İLE.

Alıntıları Göster
    DURDURAMAYACAKSINIZ
    GTUYU BOLEMEYECEKSINIZ
    GTUNUN BAYRAGINI INDIREMEYECEKSINIZ
    .......
    Bu arada

CALL THE COPS WHEN YOU SEE GTU
    GRAB THE GLOCKS WHEN YOU SEE GTU
    WHO SHOT US, BUT YOU PUNKS DIDNT FINISH
    NOW YOU ABOUT TO FEEL THE WRATH OF GTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 9 Ağustos 2020; 13:23:24 >

• Meğer yıllardır varmış şu boş muhabbet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superational273 S kullanıcısına yanıt
    GTU sevdiğimiz bir kurumdur, kendi adına bir misyonu vardır fakat bu okulun sıralaması 50 binken dahi ITU olmazsa aradakilere bakmanıza gerek yok GTU yazın diyen bir güruh vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 9 Ağustos 2020; 14:1:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

GTU sevdiğimiz bir kurumdur, kendi adına bir misyonu vardır fakat bu okulun sıralaması 50 binken dahi ITU olmazsa aradakilere bakmanıza gerek yok GTU yazın diyen bir güruh vardı
    Hala var adam itu yapay zeka demiş altına gtü yazın demişler sldkdndkdkdjdjd .
    Bu üniversiteyi zamanında tercih listeme koyduğum aklıma ben aaah aaah ... işte neler demek isterim de neyse :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Belfort

DURDURAMAYACAKSINIZ
    GTUYU BOLEMEYECEKSINIZ
    GTUNUN BAYRAGINI INDIREMEYECEKSINIZ
    .......
    Bu arada

CALL THE COPS WHEN YOU SEE GTU
    GRAB THE GLOCKS WHEN YOU SEE GTU
    WHO SHOT US, BUT YOU PUNKS DIDNT FINISH
    NOW YOU ABOUT TO FEEL THE WRATH OF GTU

Alıntıları Göster
    RABBİM DE FORUMDAKİ KARDESLERİM DE BİZİ AFFETSİN 4 YIL ÖNCE AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ GİBİ GÜLÜP EĞLENMİŞİZ.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/118136348

GTÜ BİLGİSAYAR ALGI OPERASYONU

ANCAK ÖĞRENCİ ÜNİFORMASI GİYMİŞ İHANET ŞEBEKESİ ARTIK KOMİK BİR KONU OLMAKTAN ÇIKMIŞ, BİR BEKA SORUNU HALİNE GELMİŞTİR. 2013'TE 37BİN İLE ALAN EGE BİLGİSAYAR 2020DE 31BİN İLE KAPATMIŞTIR. GTÜ'NÜN SAYILARINA BAKTIĞIMIZDA İSE 55 BİNDEN 27BİNE GELDİĞİ GÖRÜLMEKTEDİR.

BUGÜN EGEYE, YARIN BİZE. BUNU BÖYLE BİLELİM.

---
    I FINALLY GOT REVENGE, NOW COUNT THE BODIES
    TWENTY COPS, ONE FOR EVERY YEAR IN JAIL
    TRYNA KEEP A BROTHER DOWN BUT IT FAILS
    BEFORE I LET YOU TAKE ME, I TOLD YA
    F*** BEING TRAPPED -- I'M A SOULJA!

• ARTIK ÇOK GEÇ GTÜ O ZAMANDAN BERİ ÇOK YÜKSELDİ SIRADA ODTÜ İTÜ VAR KAÇIN KURTARIN KENDİNİZİ
  • marmara çöple başlandı sonra ytü çöpe döndü gelecek sene hacettepe çöpe döner. bu her yıl düzenli şekilde gelen teşkilatın önünü kesmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73752631F

Bizler çok çalıştık. Gtü espirileri ile insanları soğuttuk, telegram gruplarına sızıp kamuflajlar içinde gelişmeleri takip ettik, yalanları ve talanları tek tek ortaya dökmeye çalıştık, dile getirilmeyen gerçekleri dile getirip insanları bilinçlendirdik.

Lakin gençlerimiz hala hunharca bu bölümü yazmaya devam ediyorlar. Bizler başaramadık. Gtü'nün yükselişini durduramadık.

Bu yolda savaşmış ve gtülü trollerin ellerinde can veren bütün savaşçılara selam olsun.

I'm out.
    DEĞERLİ KARDEŞİM, BEN 2016'DA BU DAVA UĞRUNA GAZİ OLDUM, ANCAK SON ZAMANLARDA SENİ TAKİP EDİYORUM. BENİM İÇİN YETERİNCE YERLİ VE MİLLİ DURUYORSUN. FORUMDA BU ALGI OPERASYONUNU BEN AÇIĞA ÇIKARDIYSAM DA BU ÖRGÜTLE AKTİF MÜCADELEDE SENİN GİBİ GENÇ VE DİNAMİK KARDEŞLERİM DAVAYA ÜSTÜN HİZMETLERDE BULUNABİLİR.

GEBZE DAĞLARINDAKİ TÜM TROLLER TEMİZLENENE KADAR YAPTIĞIN İŞİ ASLA BIRAKMA. İNLERİNE GİRECEĞİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 9 Ağustos 2020; 16:24:34 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.