Şimdi Ara

GTÜ BİLGİSAYAR ALGI OPERASYONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vioman

marmara çöple başlandı sonra ytü çöpe döndü gelecek sene hacettepe çöpe döner. bu her yıl düzenli şekilde gelen teşkilatın önünü kesmek lazım.
    BU TACİRLER SİSTEMATİK BİR ALGI OPERASYONU YÜRÜTTÜ. GTÜ'NÜN HERHANGİ BİR KONUSUNA GİR VE HEMEN ŞU TARZ MESAJLAR GÖRECEKSİN "BURAYI TAVSİYE ETMEM ÇOK ZOR EGE'YE GİT HEM İZMİR DAHA GÜZEL BURDA HAYAT YOK". GEBZE'DEN FABRİKASYON ÇIKTIĞI BELLİ OLAN BU TİP LAFLARLA 18 19 20 YAŞINA YENİ GİRMİŞ GENÇLERİ ARTIK KANDIRMAYIN.

BUGÜN MARMARA, YTÜ, EGE, YARIN HACETTEPE, ODTÜ. KİMSE BANA BİR ŞEY OLMAZ DEMESİN.

Orijinalden alıntı: affiliation

RABBİM DE FORUMDAKİ KARDESLERİM DE BİZİ AFFETSİN 4 YIL ÖNCE AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ GİBİ GÜLÜP EĞLENMİŞİZ.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/118136348

ANCAK ÖĞRENCİ ÜNİFORMASI GİYMİŞ İHANET ŞEBEKESİ ARTIK KOMİK BİR KONU OLMAKTAN ÇIKMIŞ, BİR BEKA SORUNU HALİNE GELMİŞTİR. 2013'TE 37BİN İLE ALAN EGE BİLGİSAYAR 2020DE 31BİN İLE KAPATMIŞTIR. GTÜ'NÜN SAYILARINA BAKTIĞIMIZDA İSE 55 BİNDEN 27BİNE GELDİĞİ GÖRÜLMEKTEDİR.

BUGÜN EGEYE, YARIN BİZE. BUNU BÖYLE BİLELİM.

---
    I FINALLY GOT REVENGE, NOW COUNT THE BODIES
    TWENTY COPS, ONE FOR EVERY YEAR IN JAIL
    TRYNA KEEP A BROTHER DOWN BUT IT FAILS
    BEFORE I LET YOU TAKE ME, I TOLD YA
    F*** BEING TRAPPED -- I'M A SOULJA!

Alıntıları Göster
    AJSJSJSKDHSJALSJSHDJKSJAJ

Vay be anılar......o donemlerde foruma girdiğim zamanlar yerıne ders calıssaydım bogazıcındeydım sjdjdjslfjaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 9 Ağustos 2020; 19:11:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.