Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videolar güzel olmuş hocam.Sendede vites ışığı yanıyor,bir kurtulamadık şundan Bu TC modda ViperCC çıkmıyor bende,sende çalışıyor mu??Yüklerken sonuna kadar gelip oyundan atıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Videolar güzel olmuş hocam.Sendede vites ışığı yanıyor,bir kurtulamadık şundan Bu TC modda ViperCC çıkmıyor bende,sende çalışıyor mu??Yüklerken sonuna kadar gelip oyundan atıyor.

viperi hiç denemedim hocam yarın bir bakarım.

sende o vites ışığına taktın ha boşver görme

tc modda araçlar gtr2 araçlarına göre daha hızlılar bu biraz sinir edici bir durum

şu barca pistine kıl oluyorum ya sen güzel gitmişsin,kokpitten video izlemek daha zevkli

• grafik olarak şimdiye kadar çıkmış en güzel mod.evet fiziklerde güzel bazen çok kontra vermek gerekiyor.

yukarıda videodaki mid ohio gibi pistler ve tc modu gibi güzel grafikli araçlarla bir gtr çıkaramadılar gitti

gtr evoyu çıkardılar yüzüne bakan yok.rfactor modunu kurmak için gtr evoyu tekrar kurdum.yüksek kaliteli track modunda 10 tane pist var onu ve gtr2 modunuda kurdum.kendi pistlerini sildim evonun ve gtr2 modu ile oynuyorum gayet güzel.fiziklerde gtr evo değil gtr2 fizikleri.ondanda bir video çekip buraya koyarım pistler çok güzel.gtr evo pistleri yanına bile yaklaşamıyor...
  • Ben gtr evo yu arkadaşa vermiştim ama işte rfactor deki mod yüzünden geri istedim,eğer bu mod olmasaydı işim olmazdı.Hakikaten dandik oyun gtr evo.Gtr2 modunu falan boşver,video çekmene değmez hocam,ona harcadığın zamanı normal gtr2 oynamaya harca Bizim gibi no aids sim oynayamayan ama arcade oyunları da kolay bulan,biraz daha gerçekçilik isteyen kitleye yapılmış diye düşünüyorum,bize uymaz o oyun.Valla şu mod olmasa hayattta kurmazdım makinaya.
  • pistleri göstermek için video koyacağım yoksa oyun elbette dandik
  • FORD GT

toban hdrlidir.

hd seçeneği var...

• neyin kesin kurulması gerektiğini anlamadım hocam
  • orjinal oyun sahibi olupta bu akşam serverlere gelmeyenin frenleri tutmasın
  • solaytekin @ şu senin sisteminde kurulu olan tüm update'leri filan yapılmış olan versiyonu nasıl edinebiliriz ?
  • hocam internetin sınırsız ise 2 günde gtr2 nin son güncel haline sahip olabilirsin?buradan gerekli linkleri verebilirim...
  • http://www.virtualr.net/latest-downloads/

http://www.nogripracing.com/files.php?maincat=6

http://www.pilsbierbude.de/

bu linklerde gtr2 ile ilgili aranan her şey(pist,araç,mod,skin vs.)mevcut.en üstteki linke üye olmak gerekmiyor ama diğer iki linke üye olmak lazım...

• http://www.virtualr.net/simbin-announces-race-on/

simbin akıllanmamış anlaşılanyeni bir wtcc üzerine kurulu oyun çıkarakmış bu yıl sonunda,adıda race on

bu elemanlar hiç piyasa araştırması falandamı yapmazlar gtr2 den sonra çıkan hiç bir oyunları tutmadı hepsi gtr2 nin gölgesinde kaldı.

çıkaracaksanız gtr3 çıkarın gerisi hikaye

• quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

http://www.virtualr.net/simbin-announces-race-on/

simbin akıllanmamış anlaşılanyeni bir wtcc üzerine kurulu oyun çıkarakmış bu yıl sonunda,adıda race on

bu elemanlar hiç piyasa araştırması falandamı yapmazlar gtr2 den sonra çıkan hiç bir oyunları tutmadı hepsi gtr2 nin gölgesinde kaldı.

Acaba bu Race Pro'da kullandıkları yeni grafik motorunu kullanacaklar mı? Grafiksel anlamda bir iyileşme bekliyorum Race Pro'dan sonra. Yani sadece konsollara özgü değildir umarım.

• Racepro grafikleri için çok kötü yorumlar yazılmış xbox bölümünde,kimse beğenmemiş.Gtr Evo nun kokpiti,araba modellemeleri falan iyiydi ama pistler kötüydü,çok daha iyi grafikli pistler gtr2 de mevcut.Gtr evo grafik olarak oynanmayacak kadar kötü gelmedi gözüme,asıl sorun grafiklerde değil zaten sürüş dinamiklerindeydi,gtr2 ve rfactor e göre çok zayıftı ve oynanış kolaydı.Racepro nun fizikleri nasıl bilmiyorum zaten o topiktekiler sadece grafik olarak konuşmuşlar,onu da beğenmemişler.Yeni oyun büyük ihtimalle gene gtr evo fiziklerinde olur.Ben zaten öyle gtr2 fiziklerinde yeni bir oyun beklemiyorum artık Simbin den,sürüş dinamikleri dandik olduktan sonra grafikleri gt5 gibi olsa ne olacak.Rfactor2 geliyormuş,onu bekliyoruz artık

• quote:

Racepro grafikleri için çok kötü yorumlar yazılmış xbox bölümünde,kimse beğenmemiş.Gtr Evo nun kokpiti,araba modellemeleri falan iyiydi ama pistler kötüydü,çok daha iyi grafikli pistler gtr2 de mevcut.Gtr evo grafik olarak oynanmayacak kadar kötü gelmedi gözüme,asıl sorun grafiklerde değil zaten sürüş dinamiklerindeydi,gtr2 ve rfactor e göre çok zayıftı ve oynanış kolaydı.Racepro nun fizikleri nasıl bilmiyorum zaten o topiktekiler sadece grafik olarak konuşmuşlar,onu da beğenmemişler.Yeni oyun büyük ihtimalle gene gtr evo fiziklerinde olur.Ben zaten öyle gtr2 fiziklerinde yeni bir oyun beklemiyorum artık Simbin den,sürüş dinamikleri dandik olduktan sonra grafikleri gt5 gibi olsa ne olacak.Rfactor2 geliyormuş,onu bekliyoruz artık

Çoğu kişi Race Pro'nun grafiklerinden memnun değildi ancak videolarda hiç de fena görünmüyordu bana. Eklenti oyun olacağından grafiklerde ve sürüş dinamiklerinde bir değişiklik yapmazlar sanırım. O da sıradan bir oyun olur çıkar. rFactor 2 ne zaman geliyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

http://www.virtualr.net/simbin-announces-race-on/

Acaba bu Race Pro'da kullandıkları yeni grafik motorunu kullanacaklar mı? Grafiksel anlamda bir iyileşme bekliyorum Race Pro'dan sonra. Yani sadece konsollara özgü değildir umarım.

o konuda bilgim yok ama adamlar pistlere hiç gereken önemi vermiyorlar.moderlerin çıkardığı pistler çok daha iyi oluyor.gtr evonun pistleri o kadar berbatki moderler 10 tane pist için trackpack paketi çıkardılar ve gtr evo pistlerine on basar...

• quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Racepro grafikleri için çok kötü yorumlar yazılmış xbox bölümünde,kimse beğenmemiş.Gtr Evo nun kokpiti,araba modellemeleri falan iyiydi ama pistler kötüydü,çok daha iyi grafikli pistler gtr2 de mevcut.Gtr evo grafik olarak oynanmayacak kadar kötü gelmedi gözüme,asıl sorun grafiklerde değil zaten sürüş dinamiklerindeydi,gtr2 ve rfactor e göre çok zayıftı ve oynanış kolaydı.Racepro nun fizikleri nasıl bilmiyorum zaten o topiktekiler sadece grafik olarak konuşmuşlar,onu da beğenmemişler.Yeni oyun büyük ihtimalle gene gtr evo fiziklerinde olur.Ben zaten öyle gtr2 fiziklerinde yeni bir oyun beklemiyorum artık Simbin den,sürüş dinamikleri dandik olduktan sonra grafikleri gt5 gibi olsa ne olacak.Rfactor2 geliyormuş,onu bekliyoruz artık

Çoğu kişi Race Pro'nun grafiklerinden memnun değildi ancak videolarda hiç de fena görünmüyordu bana. Eklenti oyun olacağından grafiklerde ve sürüş dinamiklerinde bir değişiklik yapmazlar sanırım. O da sıradan bir oyun olur çıkar. rFactor 2 ne zaman geliyor?

Evet bu oyunda gtr evo gibi eklenti olacakmış,fizikler aynı olur büyük ihtimalle.Rfactor2 ne zaman çıkıyor bilmiyorum,bazı ssler var sitelerde.

• GTR2 nin gtr evo için 2. versiyonu çıktı.

modun rarlı hali 300 küsur mb ama rardan çıkınca 1.16 gb oluyor.

http://www.virtualr.net/gtr2-for-gtr-evolution-20-released/

Features:

- direct conversion to GTR Evolution
    - original GTR2 physics
    - all cars GT, NGT and 24H in one package
    - FULL working wipers
    - offline and online stability
    - FP driver hands in cockpit (original GTR2)
    - full working MoTeCs, some improvements …
    - reworked ClassID and ModelID structure - more space for new cars and MODs
    - moved car configurations to CAR files for easy change physics
    - reworked windows, now can see windows from inside car
    - new folder structure
    - icons for running in Race07 included

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 14 Mart 2009; 17:45:39 >

• Merhaba,
    Tek yarışlardaki 31 arabalık kısıtlamayı nasıl fazlalaştıra bilirim? Biliyorum pistlere göre değişiyor bu sayı. Bazı modlar 31 arabadan fazla olabiliyor fakat yarış yine 31 arabayla yapılıyor. Örneğin: Lemans. Sayıyı fazlalaştırınca sayıdaki renk kırmızı oluyor. GTR'de bunu bazı dosyalarla 65'e kadar çıkarabiliyorlardı. GTR2'de bir yolu var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: toratarsus

Merhaba,
    Tek yarışlardaki 31 arabalık kısıtlamayı nasıl fazlalaştıra bilirim? Biliyorum pistlere göre değişiyor bu sayı. Bazı modlar 31 arabadan fazla olabiliyor fakat yarış yine 31 arabayla yapılıyor. Örneğin: Lemans. Sayıyı fazlalaştırınca sayıdaki renk kırmızı oluyor. GTR'de bunu bazı dosyalarla 65'e kadar çıkarabiliyorlardı. GTR2'de bir yolu var mı?

Hocam gamedata-locations içinden yarışmak istediğin pisti açıp GDB dosyasını buluyorsun,bu dosyayı notepad ile açıyorsun,sonlara doğru olan Max Vehicles seçeneğinde yazan değeri silip 103 e kadar bir değer yazabiliyorsun.Belki piste göre fazlasını destekleyebilir ama benim gördüğüm en fazla 103 oldu,fazlasına kırmızı veriyor.Tabii pistte bu kadar aracın olması fazla kastırma yapar.

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.