Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banada direksiyon ve adamın kollarını görünce garip geliyor.önümde kullandığım direksiyon ekrandada kollar ve direksiyon olunca olmuyor.ancak ss alacağım zaman güzel görünsün diye açıyorum...
  • Logitech ürünleri hızlı dönsün diye adi yapıyor dış mihrap kaliteli ama iç mihrap dandik 4 aylık logitech mousenin orta tuşu bozuldu a4 bile daha fazla dayandı.
  •  GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

fotodaki alet momonun gaz ve fren pedalı potansiyometresi.bu uyuz alet yüzünden oyundan soğumaya başlamıştım ama işi en sonunda hallettim.

karaköyden 1 tl ye yukarıdakine benzer bir potansiyometre buldum.

bugün 4 saat potansiyometreyi ayarlamakla uğraştım ama sonunda başardım.defalarca kalibrasyon ve ayar yaptım en sonunda oldu.oturacak olan yuva ve dönüş açısı birbirine uyumlu değildi onları uyumlu hale getirene kadar canım çıktı.en son logitech driveri olmadı ama cd ile beraber gelen driverle kalibrasyonu sağladım.

momo kullananların eninde sonunda başına potansiyometre sorunu çıkacak.karaköyde akbankın arkasında tuna elektroniğin yanında adı olmayan bir dükkan var potansiyometreyi oradan buldum.en kısa zamanda gidip 5-10 tane daha alacağım yedekte dursun

dikkat karaköye gittiğinizde yolu şaşırıp başka yerlere sapmayın

bundan sonra direksiyon alacaklara momo tavsiye etmeyeceğim

• Aynen bende tavsiye etmeyeceğim,1 ay dayanmadı direksiyon simidi.Yaza bir G25 yapıştırmak lazım artık

Hocam kalibrasyon ayarını yaptığın driverın sürümü kç acaba?Bende en son çıkanlarla yapamıyorum,belki eskisi işe yarayabilir.
  • eğer varsa cddeki driveri bir dene hocam olmazsa bendeki cdyi rapide upload ederim...
  • http://www.gtr4u.de/jgs_db.php?action=show&eintrags_id=5257&katid=57

işte budur FIA GT 2008 mod çıktı

indirdim ama işte olduğumdan deneyemedim daha,denemek için sabırsızlanıyorum
  • Spa 03 M3 GTR E92 2.18.2xx no aids

• FIA GT 2008 MOD

sesler ve fiziklerde bir değişiklik yok skin değişiklikleri var

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

• http://www.gtr4u.de/jgs_db.php?action=show&eintrags_id=4175&sid=

legal screen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 5 Mart 2009; 20:18:07 >

• bu videoyu youtubeden hd olarak izlemenizi tavsiye ederim oyunmu yoksa gerçekmi diye insan şüpheye kapılıyor.videonun üstüne çift tıklayın direk link gelir.

şu tc tuning mod 2 kalitesinde grafiklerle ve tabii böyle kaliteli grafikleri olan pistlerle bir gtr3 çıksa hiç fena olmaz yani

• hocam bu videoları kokpit kamerasından yükleyebiliyormusun?eğer varsa öyle yüklesene daha güzel olur

şu hockenheimde f550 ile 1;35 in altına inemedim gitti.çok güzel pist ama son iki viraj çok uyuzaracı kaydırıp duruyorum
  • Kokpitten oynarken kaydetmek gerekiyor,fraps açıkken hafiften kastırıyor,kare atlamalar falan olabiliyor.Kokpitten de kayıt yaparım ama çok iyi gidemiyorum kokpitten,kaputtan oynuyorum ya hep.Şu gtr2 nin en uyuz olduğum özelliği kokpit replayinin olmaması,tüm oyunlarda var bunda yok.O kadar baktım hiçbir modder da bunu yapmamış,anlasam ben yapmaya çalışırım

Hocam rfactor ve gtr2 topiklerine hep ben video koyuyorum,biraz da siz koyun ben seyredeyim
  • bendeki fraps programında sesleri kaydetmiyor bir ara yapmıştım nasıl olduğunu bilmiyorum onboard ses kartından olabilir problem.o olayı halletsem bir kaç tane video koyacağım...
  • hocam benim internet yavaşta ondanmı acaba youtubeye upload yapmıyor?

videoların boyutu 15 mb civarı ama yok olmuyor problem nedir anlamadım.yarın işyerinden upload yapacağım bakalım olacakmı
  • bu videoyu görünce gözüm gönlüm açıldı valla kokpit gibisi yok
  • kokpit süper..
  • TUNİNG CAR MOD 2 CORVETTE

mid ohio hdrli

hd seçeneği var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 11 Mart 2009; 21:14:42 >
  • İstanbulpark Audi

hdrlidir.

hd seçeneği var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 11 Mart 2009; 21:19:20 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.