gtr2 de ve rfactorda dünya kadar pist var ama yarıştığımız veya bildiğimiz pist sayısı 30 veya 40 tanedir.o kadar pist indiriyoruz ama çoğunu denemiyoruz bile,şahsen ben pistleri indiriyorum oyunun içine atıyorum bir dahada bakmıyorum
ne kadar güzel pistler var yeni haberimiz oluyor.mesela bu adelaide pisti gerçekten güzel olmuş kendimi gerçek pistte yarışır gibi hissettim
Bende indirip unutuyorum,kaç tane aynı pisti 2-3 kere indirdiğim oldu Aslında 30-40 tane pist yeter sürekli oynamak için,o kadar çok pist çıkıyor da çoğu dandik oluyor.Artık ünlü pistler dışında 3 km den kısa olanları indirmiyorum.
Adelaide çok süper pist,ben çok yarıştım orada.88 versiyonunu da güzel yapmışlar.
Hocam serverlara girdim,hem beyaz hem de kırmızı renkli serverlar password istiyor,arada bulabildim bir kaç tane istemeyen ama onlarda boştu m3mclaren ve french gt olan esr serverlarını da gördüm.Biraz daha alışayım momo ya kesin geliyorum
grafikler zayıf bence sistem yenilenmeli
quote:
Orjinalden alıntı: xxxpolat alemdarxxx
grafikler zayıf bence sistem yenilenmeli
evet git sistemini yenile birader oda olmazsa bir göz doktoruna görün
quote:
Orjinalden alıntı: galganus12
Bende indirip unutuyorum,kaç tane aynı pisti 2-3 kere indirdiğim oldu Aslında 30-40 tane pist yeter sürekli oynamak için,o kadar çok pist çıkıyor da çoğu dandik oluyor.Artık ünlü pistler dışında 3 km den kısa olanları indirmiyorum.
Adelaide çok süper pist,ben çok yarıştım orada.88 versiyonunu da güzel yapmışlar.
Hocam serverlara girdim,hem beyaz hem de kırmızı renkli serverlar password istiyor,arada bulabildim bir kaç tane istemeyen ama onlarda boştu m3mclaren ve french gt olan esr serverlarını da gördüm.Biraz daha alışayım momo ya kesin geliyorum
kırmızı renkli serverler zaten direk şifreli olanlar.beyaz renkli serverlerdada modlu olanlar oluyor onlarada girilmiyor diğerleri serbest.esr liginden bıktım hocam anlamadığım bir şekilde bağlantı problemleri oluyor ligden çekileceğim amatör olarak yarış hayatına devam
bugün itibarı ile yarış hayatım bitmiştir momo sizlere ömür
uzun zamandan beri gaz pedalında sorun vardı yapıyordum ama sürekli tekrarlıyordu.dün ise takılmalar iyice arttı bugün mefta oldu
logitechin merkezini aradım sadece pedal takımı getirtemezmisiniz diye yok dediler tek üretilmiyormuş zaten üretimi durmuş.pedalları açıp kurcalamasam garanti devam edecek ve değiştireceklerdi ama kendi işimizi kendimiz görelim dedik halt ettik
oooff çok kötü olmuş ya.
Geçenlerde ben de açtım içini hassaslık sorunu vardı pedalda, temizledim taktım çalışmadı. Neyse ki yanlış monte etmişim, nasıl terledim anlatamam. Tekrar geçmiş olsun umarım G25 alırsın
yukarıdaki siteyi buldum.muhteşem ingilizcemle iki saat ne dendiğini çözmeye çalıştım ve gittim gres yağı aldım geldim.pedalları çıkarıp bir güzel temizleyip yatakları,sensörü vs. gres yağı ile yağladım şimdilik sorun çözüldü gibi duruyor
quote:
Hocam geçmiş olsun,bu Logitech ürünleri bize dayanmıyor,bende rumblepad 2 yi bozmuştum,1 sene ancak dayandı alet,bende aynen senin gibi içini açtım garanti de gitti.Momo da ancak 1 sene dayanır gibime geliyor.Bize aşağıdakilerden lazım valla
hocam yukarıda verdiğim linke gir ve bak momoyu ne kadar dandik yaptıklarını görürsün.hiç pedalların bulunduğu yerdeki o sensör o kadar dandik olurmu yainsan onu daha sağlam yapar sonuçta hareketli mekanizma,ufacık bir plastik parçası ile pedalı birleştirmişler.
kafam kızarsa hurda bir aracın rot direksiyon pedal vs. aksamını getirip takacağım bilgisayara anasını satiyim
pedal ile sensörü birbirine kürdandan az daha kalın bir plastik ile bağlamışlar,ayrıca sensör tam olarak sabitlenmemiş altta bir yuvaya çıkıntı sayesinde oturtulmuş ilk gördüğümde bune ya dedim
g25 tede pedallar böylemi acaba merak ediyorum
pedalı yapmasına yaptım ama eskisi gibi değil.pedala yarım olarak bastıktan sonra gaz yiyor onuda tam ayarlamak zor oluyor buda zaman kaybı getiriyor...
Spa 03 Ferrari F550 2.07.8xx
hocam momoya alışamadım diyorsun ama spada 2;07 yi koymuşsun bu nasıl alışamamak,rekor 2;04 zaten alışsan kimbilir ne olacak
grid daha güzel arkadaşlar..
hocam spada gamepadle benim direksiyonla yaptığımdan daha iyi derece yapmışsın sen bence gamepade geri dön
dün serverde monzada yarışırken kastırdım 1;41 yaptım ama yapış o yapış momo yine iflas etti.pedalları söküp yaptım çalışıyor ama artık klavye tuşu gibi oldu,ara gaz falan yok sonuna kadar basıyorsun tamgaz gidiyor,yarım gaz falan yemiyor
quote:
Orjinalden alıntı: rallyman23
grid daha güzel arkadaşlar..
böyle bir soru sorduğumuzu hatırlamıyorum.
bu konuya yok grid güzel yok nfs güzel gibi boş mesajlar yazmayın arkadaşlar,ne yazacaksanız gidin çok beğendiğiniz oyunun bölümüne yazın,burada kimse sizin hangi oyunu çok beğendiğinizi merak etmiyor...
HDR yi açınca kokpitte adamın kolları yokoluyor .ini dosyasını açıp baktım,kollarla ilgili bir satır yok,var mıdır acaba kolların gözükmesini sağlayan bir yol??
quote:
HDR yi açınca kokpitte adamın kolları yokoluyor .ini dosyasını açıp baktım,kollarla ilgili bir satır yok,var mıdır acaba kolların gözükmesini sağlayan bir yol??
kulllandığın hdr yi değiştir hocam.bazı hdrlerde performans kaybı yaşanmasın diye grafiklerden ödün veriyorlar.bende öyle bir hdr ye denk gelmiştim ama direksiyonu kapattığım için problem olmuyordu.zaten sonradan hdryi değiştirdim şu an kullandığımdada öyle bir sorun yok.
direksiyonu kapatarak kullan hocam bence daha güzel oluyor hemde daha gerçekçi