Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam race07 deki titreme olayı o oyuna özgü ve abartılmış ben gıcık olmuştum,gtr2 de öyle bir olay yok.

gtr2 ile sorduğun kısmı ise anlamadım bende hiç öyle tepkiler olmuyor.yardımlardan bazıları açık olmasın.

yardımların tümünü kapatmadan oynama ve sistemin iyi ise yağmurdada kullanmaya çalış çok zevkli direksiyonun tepkileri manyak oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

hocam race07 deki titreme olayı o oyuna özgü ve abartılmış ben gıcık olmuştum,gtr2 de öyle bir olay yok.

gtr2 ile sorduğun kısmı ise anlamadım bende hiç öyle tepkiler olmuyor.yardımlardan bazıları açık olmasın.

yardımların tümünü kapatmadan oynama ve sistemin iyi ise yağmurdada kullanmaya çalış çok zevkli direksiyonun tepkileri manyak oluyor

hocam bütün sistemler kapalı oynuyorum zaten şöyle hocam 200le giderken yarış çizgisi oluyoya yarış çizgisinden dışarı çıktığın an yarış çizgisine doğru seni yönlendiriyor otomatik race07de denedim race07de bu olayı yapmadı hocam sendeki şu ayarları bana verebilirmisin bu ayarlardan şüpheleniyorum saygılar...

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

• yarış çizgisi nerede hocam anlamadım oyunda yarış çizgisi diye bir şey yok.eğer yardımlar kapalıysa sen direksiyonu nereye çevirirsen araç oraya gider belli rotada gitmeye çalışmaz.yardımlar açıkken öyle bir yardım kısmı varmı onuda bilmiyorumya neysesen şu eğitim bölümünde olan yarış çizgisinden bahsediyorsan onu nasıl yarışta kullanıyorsun onuda anlamış değilim.

bu yarış çizgisi senin hayalinde ürettiğin bir şeymi hocam
  • quote:

yarış çizgisi nerede hocam anlamadım oyunda yarış çizgisi diye bir şey yok.eğer yardımlar kapalıysa sen direksiyonu nereye çevirirsen araç oraya gider belli rotada gitmeye çalışmaz.yardımlar açıkken öyle bir yardım kısmı varmı onuda bilmiyorumya neysesen şu eğitim bölümünde olan yarış çizgisinden bahsediyorsan onu nasıl yarışta kullanıyorsun onuda anlamış değilim.

bu yarış çizgisi senin hayalinde ürettiğin bir şeymi hocam

doğru hocam hayalimde canlandırdığım bi şey eğitim kısmındaki yarış çizgisi olayını kullanmıyorum zaten hocam benim yukarki mesajımda gösterdiğim ayarlardan bi şey olabilirmi sendeki o ayarlarda öylemi? dediğim gibi bütün sistemler kapalı bu arada istanbul parkta 1.46.445 ile döndüm doğru hocam yardımlar kapalıyken istediğim yere sorunsuz dönüşler yapabiliyorum yardımlar açıkkende denedim gene istediğim yerlere dönüşler yapabiliyor. dediğim gibi spin atma durumu olduğundada yardımlar açık yada kapalı olsun bana azda olsa müdahale ediyor ama race07de bu olay söz konusu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_016 -- 30 Aralık 2008; 13:28:18 >

• hocam dediğin olayın yukarıda verdiğin ss ile alakası yok o ff ayarları ile ilgili.anladığım kadarı ile sende bazı yardımlar açık ama farkında değilsin.realismden seçeneği simülasyona al ve ayrıca clutch hariç diğer yeşil renkte yanan yardımları kapa.

İstanbulpark'ta 1.46 çok iyi derece zaten dünya rekoru 1.44.

bu derecenin ss sini ve setabını görelim bizde yararlanalım
  • quote:

hocam dediğin olayın yukarıda verdiğin ss ile alakası yok o ff ayarları ile ilgili.anladığım kadarı ile sende bazı yardımlar açık ama farkında değilsin.realismden seçeneği simülasyona al ve ayrıca clutch hariç diğer yeşil renkte yanan yardımları kapa.

İstanbulpark'ta 1.46 çok iyi derece zaten dünya rekoru 1.44.

bu derecenin ss sini ve setabını görelim bizde yararlanalım

hocam çok uğraşmama rağmen dediğim sorunu niyahet çözdüm ben format atmadan önce laptopa gtr2de vardı ama d sürücüsündeydi haliyle silinmedi o yukarda verdiğim ssteki ff ayarlar meğersem ordan geliyomuş dün oyunu sildim yenden yükledim modlarımıda yenden yükledim sorun çözüldü bmw e36 ile le mansta 10 tur attım eskiden le mansta karışıyodu şimdi lemansta karışmadı bile üstelik farklı açılardan virajlara girdim çıktım bu kesmedi bi 10 turda nordschiefe turladım ordada karışmadı ufak tefek hatalar yaptım orda tur zamanımda e36 olmasına rağmen 8.20 idi sanırım uzun lafın kısası sorunum çözüldü hocam ayar konusuda şöyle senin ayarlar bana uyduğuna göre benim ayarlarımda sana uyar büyük ihtimal sende f1 istanbul park ayarında benim stilime uydu diyebilirim bugün istanbul parkta turlamadım ama 1.46lık ssim

hocam burda istanbul parktaki ayarım

http://rapid+share.com/files/178705593/lambo_istanbul_park_1.svm.html

hocam sanırım son güncellemesini yapmadım ayarın wingi 5e indirdim ve duct olayınıda 3e indirdim haberin olsun hocam saygılar...

• hocam sen lambo kullanıyorsun benim verdiğim setuplar ferrari f550 içindi.iki aracın setuplarının uyumlu olacağını sanmıyorum değişiklikler yapmak gerekir bence.

sorunu düzelttiğine göre yardımlar açıkmı kapalımı olduğunu anlamak için istanbulparkta yine turla bakalım 1,46 ya inebilecekmisin
  • v2.0 ın önceki versiyonundan bir farkı varmıdır
    farkı gösteren ss varmı
  • üstadım siz gtr2 yi online nasıl oynuyorsunuz hamachiden mi oynuyorsunuz yoksa rfactordeki gibi direkt oynayabiliyormusunuz çünkü ben direkt oynayamıyorum

birde v2.0 için bende ss bulamadım ama şuradanda bakabiliriz

http://www.youtube.com/watch?v=IGNDdaBnK1U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech34 -- 6 Ocak 2009; 16:10:42 >
  • online konusundaki söylediklerine aynen katılıyorum hocam bu yüzden gtr2 oynamaz oldum
    keşke gtr2 ve gtl nin çaresi olsaydı
    şu sıralar hep rfactor online oynuyorum birde rbr online öğrendim ona çalışıyorum
  • denemeler sonucunda monzada 1.41 i gördüm şimdi amacım 1.40 a inebilmek,bunun için setup üzerinde biraz daha çalışmam lazım.1.40 a inebilirsem setabını buraya koyacağım...

14 kişilik online yarışta 1.42 lik derece iyi sayılır.daha ilk virajda araçlara çarpıyorsun onlar sana çarpıyor aracın stabilitesi bozuluyor.zaten ilk 2 turda katılanların yarısı dökülüyoryarışı 5 kişi anca bitirebiliyor.

• fıa gt 2007 monza yarışı,italyan spiker yarışı anlatırken adeta kendini kaybediyor

• f550 nos

• bende bilmiyorum ama boşver be hocam hafif yanık gözükse ne olurki
  • http://esr-league.com/index.php

yukarıdaki linkte online serverlerde gtr2 ligi düzenleniyor.üye oldum ama sürücü listesine giremiyorum.paralı üyelikmi istiyor yoksa başka birşeymi yapmam lazım bir türlü anlamadım.ingilizcesi iyi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
  • Oyunu oynayan arkadaşlar bir sorum olacak oynanabilirlik ne durumda zormu
  • simülasyon oyunlarında oynanabilirlik çok kötüdür çok
  • quote:

http://esr-league.com/index.php

yukarıdaki linkte online serverlerde gtr2 ligi düzenleniyor.üye oldum ama sürücü listesine giremiyorum.paralı üyelikmi istiyor yoksa başka birşeymi yapmam lazım bir türlü anlamadım.ingilizcesi iyi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

çok yardımcı oldunuz sağolun

neyse kendim halllettim...

• Yeni HAMACHI ağı kurulmuştur.

İsim - Donanim2

Şifre - donanımhaber
  • hani nereden indireceğiz nasıl kuracağız anlatmayacakmısın
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.