Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: logitech34

hani nereden indireceğiz nasıl kuracağız anlatmayacakmısın

http://forum.donanimhaber.com/m_22876303/mpage_2/key_//tm.htm#23901369
  • logitech 34 herşey doğru problem yok.

ulus nicki bana ait.o verdiğin sslerde offline durumdayız.online olduğumuz zaman sol taraftaki noktalar yeşil olur.

ayrıca online olsak bile herhangi birimiz oyun kurmamışsak oyunu göremezsin.

kişiler birbiri ile irtibat halinde olacak chat yoluyla,ondan sonra herhangi bir kişi oyun kuracak.diğerleride oyuna dahil olacak bu kadar...
  • hocam yarış için belli bir tarıh saat verecekmisiniz birbirimizle yarış nasıl olacak

birde hangi kategoride yarışalım bildiğim kadarıyla siz f1 tutkunusunuz ben gtl-gtr2 modu.

f1 de yarışacaksak söylerseniz f1 in ilgili modunu indireyim
  • tamam çalar saatimi saat 9 a kuruyorum yalnız ben gtr2 ye gt veya f1 modunu indirmediğimi biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

tamam çalar saatimi saat 9 a kuruyorum yalnız ben gtr2 ye gt veya f1 modunu indirmediğimi biliyorum

şimdilik modlarla yarışmayız ama ilerde durum değişir.f1 2009 çıkarsa ve iyi olursa oynarız hiç şansı yok zamanında az oynamadık

mesela sen şimdiden wtcc2006-07,super gt ve orjinal oyunda olmayan pistleri indir.özellikle f1 de kullanılan pistleri indir lazım olacak.

ya bu kadar gtr2 meraklısısın oyunu orjinal alsana hocam 35 ytl o kadarda büyük bir para değil.

serverlerde canlı canlı 20-25 kişi ile yarışmak büyük keyif oluyor.bu sitede potansiyele baktığımda hamachide taş çatlasın 7 kişi oluruz gibime geliyor...

• görüntüler çok güzel
  •  GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Audi R8 Oldring Park Sim Mod Direksiyonsuz Auto Shift

Bu videodaki araba R8 değil de R10 olabilir mi?
  • Yok hocam olamaz,Audi R8 o araba.Aşağıdaki ss de sağdaki araba R10,soldaki R8.

• Evet, dediğin şekildeymiş. LMP1 olarak R8 diye bir model duymamıştım.

http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_R8_(race_car)
  • hocam kerbleri çok iyi kullanıyorsun,virajlarda ara gazı bile veriyorsun gamepadle oynadığın hiç belli olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

hocam kerbleri çok iyi kullanıyorsun,virajlarda ara gazı bile veriyorsun gamepadle oynadığın hiç belli olmuyor

Yok be abi belli oluyor,f1 de ve onboard kamerada direksiyon hareketleriyle belli oluyor.

Monza delirtti beni,en iyi 1.42.1xx yapabildim,uzun düzlükleri olan pistlerde otomatik vites çok büyük dezavantaj,ayrıca Monza gözüktüğü kadar kolay bir pist değil,çok iyi bilmek lazım

• olsun hocam direksiyonsuz gayet güzel evet kokpitten belli oluyor ama kaputtan belli olmuyor.birde dikkat etttim araç virajlarda hiç sarsılmıyor bende ise savrulup duruyor.

monzada iyi tur için ilk viraj ve sondan bir önceki viraja iyi girmek lazım.benim problemim sondan bir önceki s virajda.orada muhakkak savruluyorum ve çizgiyi kaybediyorum.o viraja iyi girip çıktığım tur sayısı nadirdir...
  • bu pisti deneyelim
  • quote:

Hocam öncelikle gtr2 nin 1.1 patchini indirip kurman lazım,aşağıdaki adresten çekebilirsin.

http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=2099

Tabii ilacı da lazım,pm attım sana

Sonra Hamachi yi indirip kurman lazım,son versiyon aşağıdaki linkte var.

http:/rapid-share.com/files/191245739/HamachiSetup-1.0.3.0-en.rar.html

Eğer istersen buradan da kuruluma bakabilirsin.

http://www.hamachiturk.com/hamachi-nedir-ve-nasil-kurulur-resimli-anlatim-t4731.html

Hamachi türünü seçerken parasız olan basic versiyonunu seç,ayrıca hesap oluştururken hamachi nikin olarak forumdaki nikini girersen tanınman kolay olur

Kurulum bitince hamachi arayüzünde altta üç tane buton var,ortadakine tıklayıp join an existing network sekmesini seçeceksin,network adına Donanim2,network şifresine de donanımhaber yazacaksın.

Ayrıca başlat - ayarlar - ağ bağlantıları - gelişmiş - gelişmiş ayarlara girip hamachiyi en üste alman lazım.Hamachiye tıklayıp yeşil yukarı okla alınıyor,tamam diyerek kaydet.

Tabii firewall a veya antivirüs yazılımın varsa bunlara hamachiyi tanıtman lazım yoksa engellemeler olabiliyor.

Gtr2 yi açıp local network ü seçeceksin,eğer kurulu oyun varsa join diyerek oyuna gireceksin.

Bu kadar

Unuttuğum birşey varsa diğer arkadaşlar eklesinler.

galganus hocam hepsini yaptıkta hamaçiyi ne zaman açsam alttaki gibi uyarı mesajı çıkıyor evet deyince ikinci resimdeki gibi passw yazmamı istiyor oralara ne yazalım (acaba birbirimize bu yüzden mi bağlanamıyorduk ?)

• quote:

rarlı hali 187 mb...

• quote:

quote:

rarlı hali 187 mb...

o 187 mb la ne yaptılar merak ettim pistin grafikleri rezalet olmuş...
  •  GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

• Pist Adelaide değil mi??
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.