Şimdi Ara

GTFO (Çıktı) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

• GTFO hardcore 4 kişilik co-op bir fps oyunudur. Mutlak bir takım çalışması gerektirir. Oyun şu an için erken erişimdedir.

Not: Oyunu almayı düşünüp, arkadaş arayanlar için açtım konuyu. Yalnız oyunu bilmeyip almayı düşünenlere belirtmek gerekir ki oyun son derece zordur. Hardcore oyun sevmeyenlerin bulaşmaması gerekir. Ayrıca oyunda matchmaking sistemi henüz yok o yüzden arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz sadece.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben katılabilirim şahsen almadım ama oynamak isterim acayip hoşuma gitti gergin ve korkutucu bir ortam var.
    • Fiyatı bu ölçekte bir oyuna göre baya tuzlu aslında. Benim şüphem oyun çabuk sıkar mı çünkü bildiğim kadarıyla sadece harita sürekli değişiyor, birkaç kere oyunu bitirince birdaha oynamak istememe ihtimali baya fazla gibi. 90 TL bandına kadar direk alınacak bir oyun ama 150 TL için biraz düşünmek lazım. Yine de bir oyuncu topluluğu oluşursa düşünülebilir.
    • Oyunun Alfa ve Beta sürümlerini geliştiricinin davetiyle oynama fırsatım oldu.Bahsedildiği gibi epey zor ve mutlaka ekip çalışması gerekiyor.Her ne kadar yapay zekaya karşı oynanan PvE bir oyun olsada iletişim ve koordinasyon gereken oyunlardan birisi,almayı düşünenlerin bunları göz önünde bulundurması lazım çünkü erken erişimde henüz eşleştirme sistemi yok ve şu an için sadece arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz.Erken erişimde olması ve içeriği nedeniyle fiyatının biraz yüksek olduğunu düşünüyorum.
      //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
    • Oynamak isteyen arkadaşlar steamden ekleyebilir steam
      Donanım Haber Steam Topluluğu

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
    • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
      Deadside [ANA KONU]
      6 yıl önce açıldı
      Daha Fazla Göster
    • Oynamak isteyen arkadaşlar steam'den ekleyebilirler.

Kesinlikle. Şöyle 80-90 lira civarı fiyatlandırılsaydı alınırdı.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
    • Oynamak isteyen benide ekleyebilirsiniz.

Steam arkadaş kodum 158845763

edit: reddit sub'ında buldum bir kaç cevap. tüm herşey açık geliyor sadece booster/kozmetikler açılabilir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 23 Aralık 2021; 12:58:9 >
    • Ben de bugün aldım. Düzgün birkaç arkadaşla girebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
    • 
    Sayfa: 1
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.