Şimdi Ara

Deadside [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Web Sayfasıhttp://deadsidegame.com/
    Steam Sayfası Deadside Steam
    Türk Oyuncuları Discord Adresi Deadside Türkiye Discord Sunucusu

Tür:Post-Apocalypse, PvP, PvE, open world
    Geliştirici:Bad Pixel
    Yayıncı:Bad Pixel
    Çıkış Tarihi:14 Nis 2020 (EA)/ TBA Full Release.
    Fiyat: 32 TL

DEADSIDE Official Trailer.

DeadlySlob - NEW Survival Shooter DEADSIDE - PvP Combat Gameplay

Eroktic - DEADSIDE | BEST BASE DESIGN WHEN GETTING STARTED!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 24 Mart 2021; 4:51:49 >

• Deadside Türkiye Discord Sunucusu

Deadside Türk oyuncuları discord sunucusu kuruldu oyunu alıp takım arkadaşı arayan arkadaşlar sunucuya katılabilir.
  • oyundan uzak durun bir ea çöpü daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 4 Mayıs 2020; 2:40:45 >
  • oyuna şu anda şüpheli yaklaşılması gerekiyor.

reddit ve steam üzerinen açılan olumsuz başlıklar siliniyor
    ilk haftadaki oyuncu sayısının en az %60ını kaybettiler gibi güncel olarak da düşüşte fakat bir süredir 2-3k a sabitlenmiş duruyor.
    silahlar için gerçekci yapıyoruz demişler ama pek bir alakası yok free assetlerden yapılmış gibi.
    oynayanlar tarkovv2 tarzı şeyler saçmalıyor fakat alakası yok yaklaşık 3 yıldır dönem dönem tarkov oynadım hiç bir şekilde yanına bile yaklaşamıyor.
    tarkovu alıp beceremeyenler ile parası olmayan ve 17-18 yaş altı genç kardeşlerimiz gereksiz hype yapıyor ben pek bir umut göremiyorum yakın zamanda diğer ea oyunlarının arasına katılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 11 Mayıs 2020; 0:53:37 >
  • ya bunu alıcam yada dayZ livonia dlc karar veremedim

ayrica dead matter steame ne zaman çıkıcak bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

ya bunu alıcam yada dayZ livonia dlc karar veremedim

steam için 2021

sitesinden satın alırsan temmuz 2020

deadsidenin geleceği yok yalnız devamlı indirimlerle ayakta duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 27 Haziran 2020; 0:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

ya bunu alıcam yada dayZ livonia dlc karar veremedim

bende şuan iki oyun arasında kaldım. indirimlerin son günü. hangisini alsam ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Helldivers 2 [ANA KONU]
    geçen yıl açıldı
    RUST [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Overwatch 2 [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şubat 2021 içerisinde oynamaya başladım ve oyun gayet keyifli. Botlar zaman zaman bug problemleri çıkarsa da bu durum onların çatışma şekliyle ve mantıklı hareketleriyle örtbas edilebilir. Hali hazırda erken erişimde olan bir oyuna çöp demek son derece mantıksız bir hareket.

Oyunda vuruş hissiyatı zayıf fakat oynamaya başlayınca buna fazla dikkat etmediğinizi fark edeceksiniz. Çünkü bu oyunda çatışmadan veya loot yaptığınız yerden kârlı çıkmak istiyorsanız kalıp savaşmak sizin için en son seçenekler arasında olmalı.

Base kurmak oldukça zahmetli ve her yiğidin harcı değil. Bu durum sağda solda saçma sapan Base görmenizi büyük ölçüde engelliyor.

(Fakat adminlerin saçma sapan şekillerde "Base" kurmasını engellemiyor.)

Bunların dışında oyun bu yazıyı girdiğim tarihte de gayet oynanabilir.

"Tek tük bug sıkıntıları beni etkilemez ve aradığım oyun muadillerine göre zor olsun. Kaybedip yeniden başladığımda (depo hariç) bütün eşyalarımı kaybetmek koysa da devam ederim." dersen tam oynanacak oyun kendisi.

Oyun içi 1.5 km koşmak yaklaşık 5 dakika sürüyor. Ne bir fazla ne bir eksik.

Harita büyük ve bazı bölgelerinde kasaba bulunmuyor. Alabildiğine orman. Bu durum için vahşi hayvanlar veya bizi şaşırtabilecek şeyler eklenmesi çok hoş olurdu. İsteklerimizi yapımcılara nasıl ulaştırırız bilmem fakat benim beklentim biraz fazla.

Kaybettiğimizde eğer öncesinde "Dogtag" satıp puan almadıysak rastgele bir yerde başlamaya mecburuz ve bu durum biraz can sıkabiliyor. En son ne zaman vurulup kaybettiysek o yer haritada belirtiliyor. Bir daha kaybedene kadar veya belirli bir süre geçene kadar kendi cesedimize ulaşıp yağmalanmış eşyalarımızın geri kalanından faydalanabiliriz.

Oyunda bulunan "safe zone" alanları üstümüzden büyük bir yük atıyor.

Bu alan içerisindeyken oyunculardan veya botlardan bir hasar almıyorsunuz. Fakat açlık/susuzluk barınız tamamen 0 olduysa canınız azalmaya devam eder ve bir çözüm bulamazsanız kaybedersiniz.

Oyunda sık bir şekilde görevler beliriyor ve bu görevlerden zaman zaman tatmin edici şeylere rastlayabiliyorsunuz. Fakat insanı zorlayan bir konu var ki bu da botların zorluğu ve aynı zamanda diğer insanlarla uğraşmanız. Örnek olarak bir helikopter enkazı bildirildi ve oraya gidiyorsunuz. Muhtemel olarak 5 adet asker sınıfı bot ile karşılaşacaksınız ve bunlar 3 mermide adamı yerler. Yelek ve kask sağlam olursa belki 4-5 olabilir fakat hali hazırda bu botlarla çatışırken diğer oyuncular da oraya dadanacağı için ortaya güzel çatışmalar çıkıyor.

Eğer ki anlaşabileceğiniz 5 kişi bulduysanız bu durum gerçekten çok iyi ve bu durumdan güçlü bir şekilde faydalanabilirsiniz. Çatışmalar, eğer ki siper arkasında değilseniz muhtemelen max 10 saniye sürüyor. Oyunda nişan almak zor. Örnek olarak "Arma 3" gibi bir şeye benzediğini söyleyebilirim. Bu botlarda da geçerli. Eğer ki sağ sol yaparak kaçıyorsanız onlar da mesafeye bağlı olarak vuramayacaktır.

Yani kaçmak güzeldir, bol bol kaçın. Özellikle askeri bölge içerisinde yeleğe ve kaska güvenmeyin. Sadece 3 mermiye bakar. Oyunda pompalı çok fazla ve çoğu çift kırma diye tabir edilen türlerden. Menzili oldukça tatmin edici ve mantıklı geldi bana. Zaman zaman fps türü oyunlardan kaynaklanan bir durumdan ötürü uzağa gittiğini düşünsem de oyunun gerçekçiliğe önem verdiği için böyle olabileceği mantıklı geliyor.

En son yaşadığım çatışmadan bahsedeyim. Şimdi botları öldürdüğünüzde veya botlar tarafından öldürüldüğünüzde hiç bir şekilde bilgilendirilmezsiniz fakat diğer oyuncular birbirini vurunca altta yazıyla kaç metreden hangi silahla kim kimi öldürmüş yazar. Büyük askeri bölgenin içerisinde merdivenlerden yer altına giderken bir çatışma sesi duyduk. Botların leşlerini takip ede ede geniş bir yol ayrımına geldik ve acemilikten kaynaklanan bir hata ile ayrılıp loot yapmaya karar verdik. Arkadaşla toplam 4 odaya girdik ve geldiğimiz koridor haricinde çıkış ve bir koridor daha vardı. Bende yaklaşık 20 25 dk tırsmamızın vermiş olduğu bıkkınlık ve "aman be olm gitmişlerdir belki bi bakalım" düşüncesiyle koridora gireyim dedim, koridorun girişinde sağ tarafta bulunan büyük bir kutuyla duvar arasına yapışmış eleman ile pompalı kullanarak 4 saniye çatıştık ve aramızda 7 metre vardı. O vurdu ben vurdum sonra o 2. vuruşuyla beni aldı. Adam bıkmadan 20 dk beklemiş, üstüne üstlük benim öldüğümü gören arkadaş saklanmak için kaçarken bunu da sıkıştırıp öldürmüşler.

Sonuç olarak biz iki tecrübesiz, bu durumun ardından tekrar rastgele başlayıp oraya doğru 2 km yol kat ettikten sonra elimizde bıçaklarla 4 adet devriye gezen Asker sınıfı olan botlarla ormanlar arasındaki yolda bir anda denk geldik. Ormanın sıklığı ve koşmaktan sıkıldığımız için sohbet eden biz,

bir anda şaşkınlığın vermiş olduğu etkiyle "Allah allah, Allah allah yaaa" diyerek oyundan çıktık ve yarın olduğunda o bölgenin altını üstüne getirip bir tane bot bırakmadan lootları toplayıp "Safe zone'ye" dönmeyi başardık. Çatışma seslerini duyuyorduk fakat kesildiğinde botlar yerine bu kendine fazla güvenen oyuncular ölüyormuş meğerse.

Baya eğlenceli oldu fakat 2 kişiyle bile bu kadar zorken tek kişi oynamak ortalamanın bayağı bir üstünde yetenek ve çaba gerektirdiğinden başarılı olmak çok çok çok zor. Bu yüzden beraber oynamak isteyen varsa bana mesaj atabilir. Ben de elimdeki malzemeleri paylaşırım ve yollara daha güçlü bir şekilde koyulabiliriz.

Oyun yine yapısı gereği o kadar çok şaşırtıyor ki insanı. 1.5 km gece karanlığında koşuyorsun, telsizin varsa yine botlardan kaçabilirsin fakat insanlara denk geldiğin zaman sık ağaç ve çimenlerin arasına saklanıp geçip gitmelerini beklemek zorunda kalıyorsun. Olası çatışmada her ne kadar herkes görmeden ateş edecek olsa da (xD :DD) sayıca azsanız büyük ihtimal kaybedersiniz. Beceri falan da bir yere kadar, nişangahın olmaması benim için büyük bir eksiklik değil fakat sağ tıka basılı tutup nişan alırken o nişangahın normale dönme süresi beni benden alıyor resmen.

• Şu an aktif olan discord sunucusu : https://discord.com/invite/u4WER3UxQ3

• Oyuna dün denemek için girdik. Eski dayz ciler olarak. Oyun görselliği, çatışmalar, botlar iyi hoş da arkadaş yemeği geçtim su dolduramamak nedir yaw?? İlla base yapıp water collector yapma şartı nedir??? Su işini bu kadar zorlaştırmaları iyi olmamış. Bir de safezonelar da yiyecek satılmaması da garip!!! Oyun bazı açılardan geliştirilirse gideri var. Şuan fiyatı açısından güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.