Şimdi Ara

gta5 de +60fps metin2 knight 20 30 fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düşük sistemli oyunlarda düşük fps yüksek sistemli oyunlarda yüksek fps alıyorum bunun sebebi nedir

• Sisteminin özellikleri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 3350p

msi r9 280x 3gb 384bit

4gb ram

Hp nin üstünde modeli yazmayan bir ana kartı

• Bağlı olduğunu serverdan tutta internetin ping değerine kadar birçok etken FPS nin düşmesine yol açar.

Bende bazen CS 1.6 da bile 20-30 FPS ye düşüyor

Farklı sebepleri olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ko nun sirf su kasmasi yuzunden tum clientleri sildim ugrasilmaz. Onceligin rami 8 yapmak olsun bir nebze rahatlatir

• kardeşim sorun tamamen işlemci gpu seçiminle alakalı knight online 2002 yılı tabanlı bir oyun olduğu için hala tek çekirdek işlemci gücüyle çalışan bir oyun isterse 16 çekirdek olsun faydası olmaz fps düşüklüğünün sebebide bu 4 gb ram yeterlidir. gta gibi oyunlarda yüksek fps alma sebebinde ekran kartı ve oyunun coklu cekirdek başarımıyla alakalı. ancak 2 çekirdek bile olsa tek çekirdekte ghz daha yüksek bir işlemciye terfi etmek fps sorununu cozecektir. 4790k kullanıyorum maradon kalabalığında 30 35 fps alıyorum bunu dert etme eğer diğer zamanlarda atıyorum eslantta boş boş gezerkende kasma sorunu varsa onu sebebi başka olabilir.
  • öncelikle şu ayarı denemelisin. güç seçeneklerinden yüksek performansı seçmen işlemcinin soğutmasına bağlı sürekli turbo frekansında kalması anlamına gelir.

Cpu Z yükleyerek işlemcinin frekans değerlerini takip edebilirsin. eğer işlemcin gereğinden fazla ısınıyorsa frekans taban değerlerin altına düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay_1990 -- 11 Ekim 2017; 9:58:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    PS4 e 60 FPS gelecek oyunlar
    9 yıl önce açıldı
    40 Fps'de kasma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.