Şimdi Ara

GTA Vice City Stories oynayanlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GTA Vice City Stories oyununu PSP ye uzun zaman önce aldım.Ama yeni yeni fazla oynama fırsatım oldu.Pausedayken "Stats" kısmında oyunda tamamlanan kısım %35.4 olarak gözukuyordu.Ama uçaklı bölumu gectikten sonra oyunu yapanların isimleri geçmeye basladı ve daha da görev açılmıyor.Oyun bitti mi yoksa daa yapmam gerekenler var mı?

    Simdiden tesekkürler...



  • neden olduğunu anlamadım ama bence yeni save dosyası aç öyle oyna bende öyle bir şey olmamıştı %85 e kadar geldim ama artık görevlerden bıktım biraz şehirde dolaşıyorum...
  • hakkaten güzel oyun ya
  • Bu gta serilerinde en uyuz olduğum şey,mesela bir görevde ufak bir ayrıntı oluyor onu mutlaka bulmanız gerekiyor. Bulamazsanız görevi tamamlayamıyorsunuz. Hal böyle oluncada sıkılıp kapatıyorum.

    Yaşlanıyorum galiba
  • bence görevler hiç zor değil ama biraz ingilzice gerektiriyor. bigisayar ve konsolda oynamaktan ve görev yapmaktan en çok zevk aldığım oyunlar gta serisidir. gta 4 hariç hepsini bitirdim
  • hastane arabasına falan binice göreve başla falan var sa onlarda görev oldugu için % olayını arttiriyor ben tamamen bitirdim ama unuttum şu an %100 oluyor yani
  • arkadaşlar bende bu oyuna yeni başladım fakay daha yüzde 9 takıldım.görev ise şubir tane kadını alıyoruz.sonra iki tane adamın yanınja gidiyoruz ve şu yazı yazıyor.To recruit henchmen into your group, target them and use the up button yardım ederseniz sevinirm arkadaşalarr.....
  • En son helikopterli bölümde Martinezdi sanırım onu yokettim ve %42.5 te oyun sonu yazıları geldi. Herhalde bitti ama şehirdeki ele geçirdiğim iş yerlerindeki görevleri, ambulans polis ve helikopter görevlerini yapmadım. Bende anlamadım bu farkı :)
  • arkadaşlar vice city mi tavsiye edersiniz liberty city mi?ona göre alacağım oyunu ve şifrelerini biliyormusunuz oyunların hilesiz geçmek zor:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi han20 -- 9 Eylül 2008; 14:43:25 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: han20

    arkadaşlar vice city mi tavsiye edersiniz liberty city mi?ona göre alacağım oyunu ve şifrelerini biliyormusunuz oyunların hilesiz geçmek zor:)


    Vice city bana daha bilindik ve aşikar geldi, liberty city karışık. Bildiğin yerde dolaşıp görev yapması insana daha çok haz veriyor. Hile hepsinde var sorun olmaz :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rds

    En son helikopterli bölümde Martinezdi sanırım onu yokettim ve %42.5 te oyun sonu yazıları geldi. Herhalde bitti ama şehirdeki ele geçirdiğim iş yerlerindeki görevleri, ambulans polis ve helikopter görevlerini yapmadım. Bende anlamadım bu farkı :)

    arkadaşlar bilgisayarda da böyle bir oranda oyunu geçince oyun tamamlanır mesela bilgisayarda bitirdim ben yüzde 60 olunca oyun bitti gerisi ıvır zıvırlar garaja araba getirme falan filanla geçti.
  • beyler bende gta vcs oynuyorum bana finish save sını atabılcek varmı oyunun bıtırıp savesını atıcak bırı plzzz sımdıden ty
  • Kardes bende o gorevde takıldım yaww nasıl olcak o ıs???sen gectın mı kı???
    quote:

    Orjinalden alıntı: DIESEL

    arkadaşlar bende bu oyuna yeni başladım fakay daha yüzde 9 takıldım.görev ise şubir tane kadını alıyoruz.sonra iki tane adamın yanınja gidiyoruz ve şu yazı yazıyor.To recruit henchmen into your group, target them and use the up button yardım ederseniz sevinirm arkadaşalarr.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: batin2857

    beyler bende gta vcs oynuyorum bana finish save sını atabılcek varmı oyunun bıtırıp savesını atıcak bırı plzzz sımdıden ty


    http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/933097.html

    buyur arkadaşım.istediğini seç indir.
  • Ya bendede bu oldu yani Martinezi falan hepsini öldürdüm bayağı bi bölüm geçtim oyun bitti isimler falan çıktı ama oyun %34 bitmiş görünüo. Neden böle anlamadım!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serhat1995

    GTA Vice City Stories oyununu PSP ye uzun zaman önce aldım.Ama yeni yeni fazla oynama fırsatım oldu.Pausedayken "Stats" kısmında oyunda tamamlanan kısım %35.4 olarak gözukuyordu.Ama uçaklı bölumu gectikten sonra oyunu yapanların isimleri geçmeye basladı ve daha da görev açılmıyor.Oyun bitti mi yoksa daa yapmam gerekenler var mı?

    Simdiden tesekkürler...

    ya ne saçma şey benim %37 de çıktı o yazılar ne yani şimdi ben sıfırdanmı başlıycam
  • Arkadaşlar bende %20 lerde takıldım benden şunu istio ama anlamadım A minimum of 5 businesses are required . Expand your Empire! bilen varsa lütfen yazsın teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3rD3mC

    Arkadaşlar bende %20 lerde takıldım benden şunu istio ama anlamadım A minimum of 5 businesses are required . Expand your Empire! bilen varsa lütfen yazsın teşekkürler.


    Arkadaşım o görevde gangster arabalarına saldırıp,o binayı alacaksın.Aldığın binalardan sonra sana mesaj gelecek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DIESEL

    arkadaşlar bende bu oyuna yeni başladım fakay daha yüzde 9 takıldım.görev ise şubir tane kadını alıyoruz.sonra iki tane adamın yanınja gidiyoruz ve şu yazı yazıyor.To recruit henchmen into your group, target them and use the up button yardım ederseniz sevinirm arkadaşalarr.....
    Arkadaşım bu görevde adamlara nişan al ve R3 e bas.Sonra sana gösterilen yere git ve sana saldıran adamları öldür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tabip

    Bu gta serilerinde en uyuz olduğum şey,mesela bir görevde ufak bir ayrıntı oluyor onu mutlaka bulmanız gerekiyor. Bulamazsanız görevi tamamlayamıyorsunuz. Hal böyle oluncada sıkılıp kapatıyorum.

    Yaşlanıyorum galiba

    Bende öyleyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.