|
GTA 6 ile ilgili birkaç şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum, çünkü ortalıkta çok fazla saçmalık dolaşıyor. 1. Birleşik Krallık'taki sendika işten çıkarmaları ve gecikmenin birbiriyle alakası yok. Rockstar'da 6000'den fazla çalışan var, 35 kişinin işten çıkarılmasıyla bir oyunu geciktiremezsiniz, bu işler böyle yürümüyor, ayrıca Rockstar geliştiricileri sendika işten çıkarmalarından çok önce bana gecikmeden bahsetmişti. 2. Rockstar AŞIRI derecede bölümlere ayrılmış durumda, çok sayıda çalışan oyunun büyük bir kısmında ne olduğunu bile bilmiyor çünkü sadece kendilerine verilen belirli işlerle ilgileniyorlar. Bunun nedeni oyunun kapsamının çok geniş olması ve güvenlik nedenlerinden kaynaklanıyor. 3. Görünüşe göre bir "içeriden" bilginin oyunun 2027'ye ertelendiğini ve oyunun karmaşık bir durumda olduğunu söylediğini duydum. Bundan çok şüpheliyim ve konuştuğum hiç kimse bunu doğrulamadı. Oyunun içeriği tamamlanmış durumda, bundan sonraki tüm çalışmalar oyunu en iyi şekilde optimize etmek ve tüm sistemlerin bir Cyberpunk senaryosunu önleyecek şekilde çalışmasını sağlamak üzerine kurulu. 4. Eski bir Rockstar çalışanının sızdırdığı bilgilere göre moral düşük ve şüphesiz Edinburgh'da da durum böyle, ancak bu durum Rockstar'ın TAMAMI için geçerli değil. Örneğin Bangalore, Edinburgh'dan tamamen farklı bir şekilde işliyor ve farklı bir kültüre sahip. ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı