Şimdi Ara

GTA VI vs Half-Life 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

Gta VI vs Half-Life 3

(En Son Oy Tarihi: 30.12.2025)
Giriş
  • 2026 yılında bu iki efsane kapışacak gibi duruyor.

Bir yandan Valve'nin teknolojik devrim, gelişen grafik ve fizik motoru ve derin hikayesi ile çıkaracağı ve 2007 yılından beri beklenen Half-Life 3

Öte yandan Rockstar Games'in gelişmiş grafik, fizik motoru, daha büyük haritası ile Miamide geçecek olan GTA VI'sı

Sizce bu iki oyundan hangisi satış rekıru kırar ?😊

Half Life 3/X/Episode 3 :Daha duyurulmamış bir oyuna don biçmek pek mantıklı gelmiyor bana. Gelirse de Steam Exclusive olma ihtimali var.

GTA VI : Öte yandan GTA'nın kendinden başka bir rakibi yok 20 yıldır. Benim için oda uzak ihtimal şuan. Çünkü 15 yıl öncede yaşıyormuşuz gibi Konsollara özel oyun çıkarıyor Rockstar yine ilk etapta.

Bu yüzden benim için 2026 yılı demek RE Requiem, 007 First Light(Türkçe istiyoruz Türkçe!), GoW E-Day, Phantom Blade Zero, Crimson Desert(Öyle fiyatlandırma mı olur Koreli kardeşlerim), çıkarsa Judas(Ken Levine abimiz üzmez), Clockwork Revolution'ın çıkmasını beklemek demek. Bütün bu oyunlar şuan için GTA VI'dan daha realist geliyor çıkma ihtimali olarak 2026'da. Malum son erteleme ile en son çıkan PS5 Pro da yaşlanmış olacak. O yüzden 2027 bahar diyerek yeni nesil konsollara da göz kırpabilir. 

• D - Cacık 

19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.