Hocam evet . Hikaye modunu alanlar malesef eski sürümünü oynuyorsun . Yeni sürümünü oynamak için online ı da alman gerekiyor . Bende önce hikayeyi aldım baktm olmadı ikisini birlikte alıp öyle oldu . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GTA V | Xbox One | Ana Konu (25. sayfa)
-
-
su konuyu tam anlamadim. Bende GTAV disk version var ve gecenlerde Series X aldim. Simdi Nextgen oynamak icin ne yapmam gerekiyor? Online oyun oynamiyorum bu arada
-
Konu çok basit, elindeki diskli sürüm biri işe yaramıyor öncelikle, sadece oldgen.quote:
Orijinalden alıntı: Veggiersu konuyu tam anlamadim. Bende GTAV disk version var ve gecenlerde Series X aldim. Simdi Nextgen oynamak icin ne yapmam gerekiyor? Online oyun oynamiyorum bu arada
Yeni nesil gta oynamak için yeni sürümü satın alman lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde old gen gta 5 var şimdi series s kullanıyorum. Next gen 220₺ ve 10 yıllık bir oyuna bu parayı vermem. İndirime filan girer 80-100₺ bandına gelirse alırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi 220₺ bu nedir ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar GTA 5 indirime girmiş 198TL. Next gen olan bu değil mi?
Paket içeriği olarak;
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto Online
Grand Theft Auto V: Hikaye Modu (Xbox Series X|S)
Paketter neden 2 tane GTA V?
www.xbox.comGrand Theft Auto V (Xbox One & Xbox Series X|S) ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/grand-theft-auto-v-xbox-one-xbox-series-xs/9P8RQH67TTT1/0010 -
Eski nesil sürümünü de içeriyor.
-
Ben bunu aldim fakat indirilebilirler kisminda yeni nesil versiyonu cikmiyor . gta online icinden mi erisebiliyoruz ona ?
-
Daha önce birden fazla bitirmeme rağmen ilk defa %100 yaptım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The Doomsday Heist elite ve CM yaptınız mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
online kısmını kasmadım single'ı bitirdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X