Şimdi Ara

GTA V PC | ★★ DH EKİBİ ★★ [Tanış & Kaynaş GÜNCEL] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
33
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • social club: mertguz ekleyin oynarız arada ayrıca ts falan varsa da bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar nick Ghostmale eklerseniz oynayabiliriz. Malum oyunda oynayacak adam bulması zor :)
  • Arkadaşlar soygunlara ve hazırlıklara girip yarı yolda çıkmayacaklar eklerse sevinirim. İd : kokesta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avril58 ekleyin beyler mission,heist,takılmaca ne isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nası güncel la burası 2 haftadır giren cıkan olmamıs
    millet ne cabuk sogudu gta 5 den
    pc ye cıkalı 1 yıl olmadı daha
  • merhaba arkadaşlar online pc için akşamları sürekli aktif oyundayım ekleyebilirsiniz.. nick:murat5561
  • Psycho-Pi Soci

PsychoPi Steam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 31 Mart 2016; 10:36:31 >
  • Social Club: cabirkadir

Eklerseniz sevinirim yeni başlayabildim oyuna.
  • Arkadaşlar GTA 5 alacağım da online oyun oynamadım daha önce hiç. GTA'da online oynamanın getirileri nelerdir? Daha mı zevkli? Oyun içi para, rep falan mı kazanılıyor? Hikaye modunu bitirdikten sonra mı başladınız yoksa oyuna biraz alışınca mı girmek lazım?

Ben arkama yaslanıp keyfini sürerek oynarım oyunları genelde. Online oyunculuk biraz yük, sorumluluk getiriyor gibime geliyor. Bilmiyorum belki de öyle değildir.

Gta 5'i online oynamanın meselesi nedir kısaca?
  • cebo01 C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alışınca girin.

Online modu zevk işi girmek zorunda değilsiniz ama girerseniz insan yüzü görmüş olursunuz botlardan sıkıldığınız zaman , arkadaşlarınızla etkinlikler yapmak isteye bilirsiniz , birlikte level , para kazanıp evler daireler yatlar alıp helikopter , ucaklar ile akrobasi zevklerine girebilir insanlara bulaşıp bile zevk ala bilirsiniz

Bunları botlar ile yapamazsınız..
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycho53

Online modu zevk işi girmek zorunda değilsiniz ama girerseniz insan yüzü görmüş olursunuz botlardan sıkıldığınız zaman , arkadaşlarınızla etkinlikler yapmak isteye bilirsiniz , birlikte level , para kazanıp evler daireler yatlar alıp helikopter , ucaklar ile akrobasi zevklerine girebilir insanlara bulaşıp bile zevk ala bilirsiniz

Parayla saadet olmaz dostum iki tane özel jetim var, manzarası en iyi olan eclipse towers rezidansında evim ama yine mutsuzum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

Orijinalden alıntı: Psycho53

Parayla saadet olmaz dostum iki tane özel jetim var, manzarası en iyi olan eclipse towers rezidansında evim ama yine mutsuzum...

Bana verebilirsin bi araba

• 7 tane T20 var hangi rengini istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

7 tane T20 var hangi rengini istiyorsun?

sen ciddi misin heyecanlandım bak

Mavi sarı farketmez

• GTA da birşeylere dahaçok sahip olmak istersiniz herzaman sahip olduğunuzda'da oyun dan sıkılmaya başlarsınız , herşeyim var ama oyunla alakam kalmadı Herşeye sahip olmakta iyi değil..
  • Evet 7 tane T20 var keşke verebilsek...

• Social Club ID : Ekizst-34
    Eklerseniz sevinirim, YAŞ 17 micdeyim hep.
  • TRUgraskan35
    Oyunu ön siparişle aldım biara bıraktıydım şuanda tekrar devam ediyorum eklemek isterseniz ekleyin arkadaşlar.Şuan indiriyorum bakalım yarına hazır olur
    https://socialclub.rockstargames.com/member/trugraskan35
  • Sc: FTHTSDMR ekleyen olursa her türlü gideriz. Özelllikle şirket kurup 3 vs 1 saldıran hayinlere karşı mücadele edilir.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.