Şimdi Ara

GTA V Orjinal almaya değer mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce orjinal almaya değer mi? Orjinal alma planlarım var online kodu için ama ülkemizde ön satışa sunulduğu hiç biyer yok. Bir yandan da şeytan diyor çıktığında bas torrenti bakma arkana. Ama GTA IV'deki gibi aktivasyon ve social club problemleri olabilme ihtimali de çok fazla.. Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    GTA V'e değer başkasına değmez olayı göreceli bir durum. Bence de GTA V mükemmel bir oyun olacak. Yanı sıra PS3 de 1 ay kadar oynamışlığım var. PC için heycanla bekliyorum. Ancak ön sipariş verilmesi durumunda 1,000,000$ oyun parası 500,000 offline 500,000 online olmak üzere oyunla beraber gelecekmiş. Böyle bir bonusu almak varken neden alamıyoruz. Neden ön sipariş ülkemize yok? Bu sebepten dolayı torrent dedim.
    Sony: PSP | Vita | PlayStation 4
    Nintendo: Game Boy Advance SP | DS Lite | DSi | 3DS | Switch
  • Orjinal alın, insanların emeklerini heba etmeyin. Bir oyun kolay hazırlanmıyor, binlerce kişinin emeği var, yine de içiniz rahat ediyorsa indirin torrentten ama öte yandan yaptığınız şey hırsızlık oluyor haberiniz olsun. Orjinal alınca oynadığınız platforma daha kaliteli oyunlar gelir hem, sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte. Herkes torrentten indirirse yapımcı firma PC'ye oyun çıkarmaz, çıkarsa da üfürükten yapar Next-Gen olmaz. Uzun lafın kısası bindiğiniz dalı kesiyorsunuz...
    fıfa 15 ve lord of fallen da kullanılan kopya korumasını kullanacakmıs. Bu oyunlar daha kırılamadı. Uzun bir surede kırılmaz gta 5 te oyle olur

12 yıl önce açıldı
    GTA 5 Orjinal Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Arkadaşlar sizce orjinal almaya değer mi? Orjinal alma planlarım var online kodu için ama ülkemizde ön satışa sunulduğu hiç biyer yok. Bir yandan da şeytan diyor çıktığında bas torrenti bakma arkana. Ama GTA IV'deki gibi aktivasyon ve social club problemleri olabilme ihtimali de çok fazla.. Fikirlerinizi bekliyorum.

5 tane oyun olmasa oyun için pc toplayanların yarısı oyun bilgisayarı toplamaz. Ve GTA serisi bu ilk 5 in içinde bence.
  • orjinal almaya değermi ne demek ya. bir oyunun piyasaya sürülebilmesi için yüzlerce insanın koordineli bir şekilde çalışması gerekiyor. Siz tüm bu emekleri hiçe sayarak korsan indirme yoluna gidiyorsunuz. Hiç doğru değil hemde hiç

• Ben salı günü ps3 de denedim.Oyun çıkalı 1 sene oldu hep niyetlenip faaliyete geçiremiyordum en sonunda yolumun üzerine cafe düşünce 1 saatlik denedim.Zaten garanti alacaktım,videolarından çok daha keyifli oynaması.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.