Şimdi Ara

GTA V ALINMALIMI - ALINMAMALIMI / ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar GTA V almayı düşünüyorum youtube kanallarında çok zevkli gözüküyor günde 2 saat sıkılmadan eğlenebileceğim bir oyun arıyorum. Onun yanında bana masraf çıkarmamasıda önemli,

Pc özelliklerim:
    İnter Core i7 2.93 Ghz
    4 GB ram
    AMD Radeon HD 5450 2 gb (dxdiagda toplam bellek 3.830 mb olarak gözükmekte anlamış değilim :) )

Bu özelliklerle oyunu kasmadan oynayabilirmiyim, sıkılırmıyım nasıl bir oyundur

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM, ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARADA BU KONU YARDIMCI OLABİLİR :)

İYİ FORUMLAR...

• sistemin yetersiz
    önce sistemini yükselt
  • hangilerini yükseltmem gerek? ekran kartı vs??
  • s4nk033 S kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı alman gerekli. En az r9 280 modelini almalısın Ram yükseltmene gerek yok.
  • Alınmalı
    Alınmalı
    Alınmalı
    Alınmalı
    Alınmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

Ekran kartı alman gerekli. En az r9 280 modelini almalısın Ram yükseltmene gerek yok.

şu ünlü msı r9 280xdenmi bahsediyosun kardeşim hani şu birmilyar olan mübarek karttan :D
  • 1 sene para biriktir, yaz başı pc ni sat, üstüne ekle parayı adam akıllı pc topla kendine, oynamadığın tüm oyunların hırsını çıkar sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 81melih54

1 sene para biriktir, yaz başı pc ni sat, üstüne ekle parayı adam akıllı pc topla kendine, oynamadığın tüm oyunların hırsını çıkar sonra

bro para sıkıntı değil alayımda şimdi sınavlara hazırlanıyorum para verirsem pcye pcden kalkmam sonra ben arada oynayabileceğim bi oyun istiyodum gta v güzele benziyodu ama bu ekran kartıyla oynanmaz diyosunuz yani vay be
  • Bende öyle diyodum nefsime hakim oldum. Gerçi ben yatılı okuyorum haftaiçi doğal olarak bilgisayar başında olamıyorum
  • quote:

Bende öyle diyodum nefsime hakim oldum. Gerçi ben yatılı okuyorum haftaiçi doğal olarak bilgisayar başında olamıyorum

:D bro ben şimdi alsam bu oyunu kasmadan oynayamam yani demi
  • O sistem çalıştırmaz hocam.
  • Alın diyenler neden diyor acaba oyunu preload dan aldım 5 heist i , single ı oynadım birdaha girmedim sadece ben değil oyunun büyük coğunluğu böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Alın diyenler neden diyor acaba oyunu preload dan aldım 5 heist i , single ı oynadım birdaha girmedim sadece ben değil oyunun büyük coğunluğu böyle

Haklı 33 saate ana görevleri bitirdim.
    daha yüzüne bakmadım oyunun. Sıkıcı geliyor.
  • quote:

O sistem çalıştırmaz hocam.

oyunu oynamak için illa gidip bir milyarlık ekran kartı almammı lazım şimdi yokmu şöyle 200-250 ye çalıştırıcak ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: s4nk033

quote:

O sistem çalıştırmaz hocam.

oyunu oynamak için illa gidip bir milyarlık ekran kartı almammı lazım şimdi yokmu şöyle 200-250 ye çalıştırıcak ekran kartı

7850 var 200'e full ayar açar
  • Çok hevesle girmiştim bu aleme. Fakat 1-2 Ay sonra can sıkıntısıda cabası, ama al ortam güzel oluyor.
  • Cevaplar için teşekkürler hepsini değerlendiricem ekran kartı almak kaldı ozaman sonra oyunu alırız yavaş yavaş allah razı olsun hepinizden

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.