Şimdi Ara

GTA5'i kaç saatte bitirdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

5

5 saatte bitmez ki gta oyunları.

• sallama 5 saatmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15Days kullanıcısına yanıt
    40
  • Oha aralıksız 2 günde bitirdim ama takıldığım çok gereksiz yerler oldu normalde max 1.5 gün sürüyo. O 5 saat diyen arkadaş galiba yan görevleri yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Behzat.Ç

Oha aralıksız 2 günde bitirdim ama takıldığım çok gereksiz yerler oldu normalde max 1.5 gün sürüyo. O 5 saat diyen arkadaş galiba yan görevleri yapmış

Bende oyunu 31 aralıkta alıp 9 ocağa kadar bitireceğim. Bu süre yeterli mi diye merak ediyordum. Kaç saat sürdü tahminen?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gta bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: 15Days

quote:

Orijinalden alıntı: Behzat.Ç

Oha aralıksız 2 günde bitirdim ama takıldığım çok gereksiz yerler oldu normalde max 1.5 gün sürüyo. O 5 saat diyen arkadaş galiba yan görevleri yapmış

Bende oyunu 31 aralıkta alıp 9 ocağa kadar bitireceğim. Bu süre yeterli mi diye merak ediyordum. Kaç saat sürdü tahminen?

Valla hocam kişiden kişiye göre değişir o :) ben oynarım bir görevi 2 kere denedikten sonra geçerim,sen 1 kere de geçersin değişir yani
    Ama genel olarak baktığın zaman gta 5 30- 40 saat civarı sürüyo ben bu 1.5 günde yan görevler vb dahil oyunu %80 bitirdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 24 Aralık 2014; 13:13:49 >

• Hocam şimdi bu konu tamamen sana bağlı normalde. Oyunu günlük 2 saat felan oynarsan oyun yaklaşık 3 haftaya kadar anca biter. Sadece hikayesini bitirirsin yani oyunun %50sini. Daha onlarca geri kalan %50 sini kapsayacak kadar yan görevler var birde. Bunlara da günlük 2 saat ayırdığını varsayarsak, 1.5 aydan biraz fazla sürede biter. Bu eşit dağılım değerlendirmesidir arkadaşlar. Gün boyu oynayıp 3 5 günde bitirme değerlendirmesi değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.