Yüzbaşı
14 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
Gönderileri
FIFA 17'den önce böyle bi sorunum yoktu. Hatayı görsel olarak paylaşıyorum. Sebebi ne olabilir arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevirim. FIFA 17 oyundan atma hatası
Uzun zamandır internetim problemli. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman bi sıkıntı gözükmediğini söylüyorlar. Geçen gün Türk Telokom'da çalışan bi tanıdığa sordurttum binanın bu interneti kaldırmadığını söyledi. Hat değerlerimi de paylaşıyorum, birkaç yerde kablo değişimiyle düzeldiğini falan okudum. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

Gelen Giden
DSL Hızı(Kb/s): 51197 2035
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):80496 30202
SNR Sınırı (dB): 14.1 28.3
Hat Zayıflaması(dB):0.0 0.0
Güç (dB): 14.0 6.6
Neden olabilir acaba? TunnelBear diye bi vpn indirdim 500 mb sınırı var ful sürümü ücretli maalesef..Vpn i kapadığım zaman aşırı derecede yavaşlıyor internet upload hızında bi problem yok ama download hızı çok yavaş youtubedan video izlenmiyor. Steam'den oyun indiriyorum 4 mbps hızla indiriyor ama youtubeda video açılmıyor. Ve tüm cihazlarda böyle.

Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkür ederim
Oyunda kick off modunda hava durumu maç saati özelliklerini seçemiyorum bide spiker sadece ingilizce onuda değiştiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Neden olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun 240 lira. Kısacası çüş Almayı düşünen var mı veya Meksika Origin falan diyenler oldu oradan oyunu alan var mı?
Daha öncede böyle bi konu açmıştım ama şartlar şimdi biraz daha değişti. Bilgisayarım GTA 5, Mad Max gibi ağır oyunları oynarken belli bir süre sonra kapanıyor. Önce işlemci ısınıyor diye soğutucu aldım düzelmedi, ekran kartında zaten bi sıkıntı yok, memtest86 diye bir yazılım ile ram i test ettim, ram de de bi sıkıntı yok. Bilgisayarcıya götürdüm 1 gün sonra almaya gittiğimde bilgisayarcı arkadaş bana 4-5 saat GTA oynadığını ve bilgisayarımın kapanmadığını söyledi. Bende sorun ne olabilir diye sordum, kullandığım ara kablo veya güç kaynağı kablosunda bi arıza olabilir dedi, ara kabloyu değiştirdim ama sonuç değişmedi yine bilgisayarım kapandı. Yarın son çare güç kaynağı kablosunu değiştireceğim. Bana sorunum yine devam edecek gibi geliyor, bildiğiniz başka çözüm var mı yada sorunun kaynağı ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Mad Max oynarken bilgisayarım kapandı ve geri açıp oyuna girdiğimde save dosyalarım gitti neden böyle oldu yada geri alabilirmiyim dosyaları şimdiden teşekkür ederim.
Başlıkta görmüş olduğumuz okulda bu sene son sınıf öğrencisi oldum. Sakarya'da yaşıyorum doğal olarak yatılı okuyorum. Okulumuzda yıllardır pansiyon mevcut ve bu pansiyonda yatılı öğrenciler akşamları etüt yapıyor. Resim bölümü arkadaşlarımız resimlerini çiziyor, müzik bölümü arkadaşlarımız ise enstürmanlarını çalıyor. Bu okulun yatakhanesi için her yaz sonuna doğru tekrar başvuru yapıyoruz, kayıt oluyoruz. Bu sefer geçikti biraz, web sitesinde açıklama yapılmadı, aradık yatakhane kapatıldı dediler, sebebini sorduk, bi müfettiş geldi beğenmedi kapanması için yazı yazdı dediler ama bu bize dedikleriydi başka veliye yatakhane çok masraflı o yüzden kapatıyoruz dediler. Yani her veliye ayrı bahaneler uydurdular. Kime gittiysek olmadı durumu düzeltemedik, şu aptal, yalan oyuna geldik.. Haftaya bayram tatili sonra da okul açılıyor bu hafta oldu oldu olmassa geçmiş olsun. Nerdeyse 40 kişi sokakta kalıcak. Hani İstanbul içi çok sıkıntı değil Beylükdüzü'nden gelen var onu saymıyorum, biz ne yapıcaz. Bunu sorduk hocaya şehir dışından gelenlere yatakhane ayarlanacak dendi hani nerde.. Bide terbiyesizler İstanbul'un bi ucundan gelenler için ordaki okula yazdırın diyolar. Kaç gündür stresliyim ne yapacağıma bi türlü karar veremiyorum okulu dondurup Sakarya'da mı bitirsem, yoksa ev falan mı bulsam.(okulu dondurma sebebim ise ben İstanbul'a gittikten bi sene sonra Sakarya'da Güzel Sanatlar Lisesi açıldı yani bi sene ileriden geliyorum) İçimi dökmek istedim. Bana ister tavsiye verin isterseniz yardımcı olun ben sadece mağduriyetimizi belirtmek istedim. Sonunda kadar okuduysanız teşekkür ederim.
Bilgisayar oyun oynarken bazen kapanıyor açınca hata bildirimi gönderiyor ayrıntılarda windows minidump falan diyor. Hiçbirşey anlamadım bilgisayar neden kapanıyor format atsam düzelir mi? Eğer format atmadan da bi çözümü oluyosa sevinirim.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 376
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.422 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 94 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.