Şimdi Ara

GTA San Andreas dün bitirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl olmuş 2018 hiç bir zaman bitirmeye fırsat bulamadığım için ilk defa bitirmiş oldum.Gerçekten oyun güzel, bitince üzüldüm.

Size göre nasıl gta oyunları?

• Tek bitirdiğim gta oyunu gta4
  • GTA san andreas GTAnın en iyi oyunudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayesi en iyisi olandır GTA serisinden. Vice City ile kapışır.
  • Gta San Andreas'ın hikayesi,atmosferi mükemmeldi ya.Kendimi o kadar kaptırmıştım ki San Fiero'daki görevleri yaparken Groove Street'e gidip özlem gideriyordum.Grove Street'teki o aile ortamını çok seviyordum
  • 12 yıldır oynuyorum hala bitiremedim singleplayerı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey nikooo lets go to the bowling

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Sorun
    11 yıl önce açıldı
    GTA San Andreas gelir mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonu nasıl bitiyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA SA kesinlikle en iyi oyun gta serisinde.

En az 5 kere bitirdim. PC de hâla yüklü. Sokaktaki insanlarla konuşmak için neredeyse her gün giriyorum

Yayalar 5-10 saniyede bir laf atıyor. Y ve N tuşuyla cevap verebiliyorsunuz
  • Gta san Andreas ve Vice benimsenebilen oyunlardi Bence. Gta 5 yükledim , Hiç benimsettirmiyor karakterleri, gta sa daki samimiyet o benimseme oyunun içine girme , ağız dolusu küfretme olayı yok be. Modern filan da, leş Bence sa karşısında. Cj ve Tommy real ve barcelona gibi, diğerleri de işte bjk fb gs. Bir daha aynı başarıyı yakalaması zor oyunun.

• Ah Groove Street,

Hiçbir zaman unutulmayacaksın.

O nostaljik ve huzurlu atmosferini herzaman miras olarak taşıyacağız.

• Sadece bir adet oyun bitirdim.

Oda max Payne 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi gta 3

• Net Gta serisinin en iyi oyunudur muzikleri yeter bi bu oyun bide cod 2 asigim ya ikiside bilgisayarimda yuklu

• GTA san andreas gerçekten efsane hikaye olarak. Kendinizi o çetenin bir parçası olarak görüyorsunuz ama GTA 5. Çok saçma hikaye gerçekten hiç bir şey anlamıyorsunuz şehirler birbirine karışık olduğu için.

GTA San andreas da diğer büyük şehirlere gittikten sonra tekrar o eski mahalleye dönen görevler olunca acayip keyif almıştım tabi en sonunda ki pislik olmasaydı iyiydi.
  • Hiç bir gta oyununu bitirmedim. Pişmanda sayılmam açıkçası gtanın en iyi oyunu tartışmasız 4 tür. çıktığı yıl piyasaya ağır gelmiştir bilmem anlatabiliyor muyum
  • Training Day diye bir film vardı. GTA: SA tam o atmosferi veriyordu. Filmi sevdiğimden oyunu daha çok sevmiştim. Şuan GTA V var aynı zevki vermiyor ama en iyisi GTA 4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DFD8C17B -- 28 Ocak 2018; 1:14:59 >
  • Ohanza. Bitirmek istesen bitirirdin bence.
  • Bir de bully var bilenler bilir o da çok kendinizi kaptıracağınız bir oyun. hele bir de ingilizceniz iyiyse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.