Şimdi Ara

GTA San Andreas 25 FPS Sorunu! LANET OLASI VSYNC!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun sürümü son sürüm normal olarak v1.01 EURO sürüm SAKIN BANA!!!!
    GTA:SA FPS Limit Adjuster yani
    www.gtagarage.com
    GTAGarage.com » GTA:SA FPS Limit Adjuster
    http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=7638

bu programdan bahsetmeyin en ufak çalışmadı v1.00'da denedim euro ve usa olmak üzere her iki sürümüde denedim onlarca crack değiştirdim
    tamamen aynı her yolu denedim V-SYNC açıp kapadım zaten oyunun lanet olası VSYNC'si 25 FPS'ye sabitliyor burdan
    R*'ye çok pis sövüyorum adam gibi PC'ye çıkardınız bari şu lanet olası VSYNC'sinide düzgün yapın bu olmassa oyundan zevk alınmıyor kardeşim!
    Monitorüm 60hz ve ben oyunu yağ gibi oynamak istersen oyun biraz aşıyor 90-120 fps arası manyaklar gibi
    gelip gidiyor bir sanisede 95 olurken biğer sanisede 125 oluyor çok pis değişiyor nasıl ben 60fps'ye sabitleyecem bir çaresi yokmu bu arada
    böyle sinirli olduğum için kusuruma bakmayın 1 aydır bulamadım çözüm yok ekrandaki lanet olasıca çiziklerle oynamak istemiyorum
    neyse başlamiyim şimdi yoksa gene ban yerim !
    Türkler bu konu hakkında en son birkaç ay önce konuşmuş forumdaki 2-3 senelik benimle aynı dertten muzdarip bir arkadaşın
    konusuydu ve 1 sene aralıklarla saçma yorumlar almakta konu bende güncelledim hala onada bunada başka forumdaki konularımada cevap gelmedi
    ulan "GETADAN SOĞEMAYE BAŞLADİM AĞAM" diyesim geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Zuper Gahraman -- 3 Ağustos 2014; 21:58:59 >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Up

bandicam programını ya satın alıyosun ya da netten falan buluyosun o senin kararın :)

sonra fps ye gelceksin prog açıkken fps limiti koy diyosun 60 yapıp yalnız yakalama yazanı kapatıyosun

her oyunda 60 a kitler 10 yaparsan en fazla on olur

GTA San Andreas 25 FPS Sorunu! LANET OLASI VSYNC!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B1F7078E -- 8 Ağustos 2014; 13:13:22 >

• GTA San Andreas'taki V-sync, frame limiter olarak geçiyor ve oyunu 30 fps'ye sabitliyor. Onu kapatıp ekran kartı sürücüsünden v-sync açınca 60 fps sınır olması lazım. (v-sync kapalıyken fps > hertz olabilir ve görüntü bozulur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 8 Ağustos 2014; 16:51:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

GTA San Andreas'taki V-sync, frame limiter olarak geçiyor ve oyunu 30 fps'ye sabitliyor. Onu kapatıp ekran kartı sürücüsünden v-sync açınca 60 fps sınır olması lazım. (v-sync kapalıyken fps > hertz olabilir ve görüntü bozulur)

İstersen FRAPS'i açıp oyuna girip Frame Limiter'ı açınca 25 FPS'ye sabitlediğini görürsün en iyi PC bile olsa
    25'e sabitliyor neyse NVIDIA Kontrol Panelinden VSYNC'yi açarım sonucu yazarım Monitor zaten 60Hz
  • frame limiter' ı kapat ayarlardan. amd ekran kartın varsa radeonpro programı kur ile max fps'i 59 ya da 58 olarak ayarla. sabit FPS ile sağlam görüntüyle oynarsın.
    nvidia ekran kartın varsa yukarıdaki denilenleri dene.

oyunu full hd ve düzgün 16:9 oranında oynamak için şu rehberi takip edebilirsin:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=174493288
    iyi oyunlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apespecter -- 11 Ağustos 2014; 1:07:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

frame limiter' ı kapat ayarlardan. amd ekran kartın varsa radeonpro programı kur ile max fps'i 59 ya da 58 olarak ayarla. sabit FPS ile sağlam görüntüyle oynarsın.
    nvidia ekran kartın varsa yukarıdaki denilenleri dene.

oyunu full hd ve düzgün 16:9 oranında oynamak için şu rehberi takip edebilirsin:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=174493288
    iyi oyunlar ;)

Hocam sağolun boşuna yordum sizi fakat oyun zaten güncellemesi ile bunları sunuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Gölge Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.