Bildirim
Gta Online şuan açıkmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
güncel -
acık -
Açık ben bir girdiğimde full server'a attı beni ama şimdi girdiğimde tek başımayım görevleri yapamıyorum vs en iyisi beklemek -
quote:
Orijinalden alıntı: RoachTr19o5
Açık ben bir girdiğimde full server'a attı beni ama şimdi girdiğimde tek başımayım görevleri yapamıyorum vs en iyisi beklemek
iyi bakalım deneyelim -
quote:
Orijinalden alıntı: RoachTr19o5
Açık ben bir girdiğimde full server'a attı beni ama şimdi girdiğimde tek başımayım görevleri yapamıyorum vs en iyisi beklemek
time out diyor giremiyorum ole güzel bi oyunda bole eksiklikler gıcık ediiiyor -
Acik hatta seviye 5 oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 level oldum bende. Bazı sıkıntılar var halen ama girilebiliyor. -
giremiyorum allahın belası oyuna -
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
giremiyorum allahın belası oyuna
aynen boyle bişey görmedim satarken satıyolar hiç düşünmemişlermi boyle sorunları ilk defa boyle online osrun yaşıyorum gtada hüsrana uğradım -
Birkaç güne en geç düzelticekler elbet patch sayesinde falan. Her ne kadar oyunlarına saygı duyup sevdiğim bir şirket olsa da , Rockstar'ın online altyapısında her daim sıkıntılar olmuştur. -
quote:
Orijinalden alıntı: deebrown
Birkaç güne en geç düzelticekler elbet patch sayesinde falan. Her ne kadar oyunlarına saygı duyup sevdiğim bir şirket olsa da , Rockstar'ın online altyapısında her daim sıkıntılar olmuştur.
gta 5 gibi bir oyuna boyle yakışmıyor ama beklicez gta 5 sonucunda -
quote:
Orijinalden alıntı: batuqwert7878
quote:
Orijinalden alıntı: deebrown
Birkaç güne en geç düzelticekler elbet patch sayesinde falan. Her ne kadar oyunlarına saygı duyup sevdiğim bir şirket olsa da , Rockstar'ın online altyapısında her daim sıkıntılar olmuştur.
gta 5 gibi bir oyuna boyle yakışmıyor ama beklicez gta 5 sonucunda
Eğer dedikleri gibi Xbox kullanıcıları ilk gününde falan hiç bu şekil sorunlar yaşamamış rahatça oynabilmişse , Sony'dede suç aramak lazım bence.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps4 sistemi başlatılamıyor usb kablosu kullanarak dualshock
- ps5 hangi sürüm alınmalı
- ps5 fat kasa
- gta 5 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- ps5 pro stand
- ghost of tsushima 2
- mortal kombat legacy collection
- ps6 özellikleri
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- the last of us 2. sezon oyuncuları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X