Şimdi Ara

Gta Online şuan açıkmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta Online şuan açık mı açık değilse ne zaman açılır bilen var mı ?

• güncel
  • acık
  • Açık ben bir girdiğimde full server'a attı beni ama şimdi girdiğimde tek başımayım görevleri yapamıyorum vs en iyisi beklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

Açık ben bir girdiğimde full server'a attı beni ama şimdi girdiğimde tek başımayım görevleri yapamıyorum vs en iyisi beklemek

iyi bakalım deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

Açık ben bir girdiğimde full server'a attı beni ama şimdi girdiğimde tek başımayım görevleri yapamıyorum vs en iyisi beklemek

time out diyor giremiyorum ole güzel bi oyunda bole eksiklikler gıcık ediiiyor
  • Acik hatta seviye 5 oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 level oldum bende. Bazı sıkıntılar var halen ama girilebiliyor.
  • giremiyorum allahın belası oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

giremiyorum allahın belası oyuna

aynen boyle bişey görmedim satarken satıyolar hiç düşünmemişlermi boyle sorunları ilk defa boyle online osrun yaşıyorum gtada hüsrana uğradım
  • Birkaç güne en geç düzelticekler elbet patch sayesinde falan. Her ne kadar oyunlarına saygı duyup sevdiğim bir şirket olsa da , Rockstar'ın online altyapısında her daim sıkıntılar olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deebrown

Birkaç güne en geç düzelticekler elbet patch sayesinde falan. Her ne kadar oyunlarına saygı duyup sevdiğim bir şirket olsa da , Rockstar'ın online altyapısında her daim sıkıntılar olmuştur.

gta 5 gibi bir oyuna boyle yakışmıyor ama beklicez gta 5 sonucunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

quote:

Orijinalden alıntı: deebrown

Birkaç güne en geç düzelticekler elbet patch sayesinde falan. Her ne kadar oyunlarına saygı duyup sevdiğim bir şirket olsa da , Rockstar'ın online altyapısında her daim sıkıntılar olmuştur.

gta 5 gibi bir oyuna boyle yakışmıyor ama beklicez gta 5 sonucunda

Eğer dedikleri gibi Xbox kullanıcıları ilk gününde falan hiç bu şekil sorunlar yaşamamış rahatça oynabilmişse , Sony'dede suç aramak lazım bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.