Şimdi Ara

GTA Online serverları, Epic'in kampanyasına dayanamadı: Rockstar'dan açıklama geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lan kelimesi ehbap anlamı vardır. Ayrıca buraya yorum atıyorsan herkesin sana cevap verme özgürlüğü vardır tıpkı beni etiketleyip cevap vermen gibi. Sana saldırmadım veya aşağılayıcı hakarette bulunmadım. Herkeste sinir hastalığı olabilir. Bu değil ki o kişi deli veya engelli. Sen kendini fazla zorluyorsun dostum. Takılmayacak bir olay ve modaratörün kışkırtması tavrıyla bir haber yapılmış. Ayrıca ben senin ailevi yargılarına da birşey demedim. Bence sen haddini bil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blue7 kullanıcısına yanıt
    Siz şimdi böyle gereksiz uzun bir cümle ile laf soktunuz ya, üffffff! Dünyanın en haklı insansınız. Keşke her yaradılmış bir gün sizin kadar haklı olsa.
    Ulu düşünücü ve laf sokucu. Sefil beyinlerimizin içinden geçen aciz fikirlerle, mutlak doğruluğun tek kaynağı ve anlamı olan sarsılmaz ve sorgulanamaz fikirlerinize anlamsız bir katkı/eleştiri getirmeye çalışan aciz yaratılmışları mazur görün efendimiz!
    Şimdi senden tek isteğim haklı olmanın tadını çıkar ve her şey hakkında düşünülmesi gereken en doğru şeyleri beyan etmeye devam et.

• FashionC0L0Rs kullanıcısına yanıt
    Yandex üzerinden mail almak istediğinde numara istemediğini farkettim şimdi. Fakat Epic Games üzerinden oyunu indirmek istediğiniz zaman iki aşamalı onay talebinde bulunuyor. Bu talepte telefon değil de, yine mail üzerinden onaylamak istersen mail adresine kod gidiyor fakat kodun hemen altında şöyle bir ibare var ; '' Oturum açmaya çalışılan cihazın IP adresi ''

Epic Games hangi kullanıcı bilgilerine erişebiliyor, bunları yedekliyor diye bakarken de IP adreslerini sakladığını gördüm. Yani bu işi yapanların mutlaka IP adresi üzerinden kontrolü sağlanıp, birden fazla hesap açıp oyunu indirenlerin IP adresinden tespit edip IP Ban atılabilir açılan hesaplara. Tabi Epic Games uğraşır mı bilemem.
  • Aynen Öyle Amca

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    bundan birkaç yıl sonra keşke alsaydım diyecek insanlar var o yüzden hazırlık yapıyorlar hesap başı 20tl olsa fena para değil

• Almadım saçma sapan oyun

• çekilin lan oyunun gerçek sahipleri biz garibanlar geldi

• Büyük ihtimalle farklı ip adresleri kullanarak onlarca hesap açan kişilere bir şey olmayacak ama bu kişiler aynı bilgisayarda sadece 1 tane epic hesabı kullanabilecek.

Aklıma gelen tek engelleme yöntemi bu, epic vpn kullanarak hesap açanları başka türlü nasıl engellemeyi başarır bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl oluyor da milyonlar indiriyor bu oyunu anlamıyorum. O kadar saçma ve kötü bir oyun ki hiçbir zevki yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı IP'den 350 hesap açanların, oyunlarının ve hesaplarının silinmesini umarım. Satıp da haksız kazanç elde ettiyse, satın alan kurbanların bu satıcıların yasal yollardan peşine düşmesini umarım.

İnsan olana bir tane yeter.
  • geçici mail diye bir şey var, yıl 2020. ayrıca telefon numarası istemeyen onlarca,yüzlerce mail sağlayıcısı var. telefon doğrulamak çok basit bir olay zaten ;)

• bende bir tane aldım ama 2 tane daha almayı düşünüyorum. sanane karaktersiz insan. ettiğin beddua seni bulur inşallah .

• Merhabalar sitenizi özenle takip ediyorum. Ve çok güncel haberleri sayenizde öğreniyorum teşekkürler....<br /><br />Benim bir sorum olacak.<br /><br />Epic games hesap açtım GTA V için indirme bölümüne kadar geldim. Fakat toplam indirme 90-98 GB arası bişey. <br /><br />Ben bu ay için bu kadar GB indirirsem kotam dolacak ve bu ay için internetim bitmiş olacak.<br /><br />Sorum şu<br /><br />Yarısını bu ay indirsem<br /><br />Yarısında önümüzdeki ay indirsem olurmu<br /><br />Yoksa 21.04.2020 kadar hepsini indirmek zorundamıyım. <br /><br />Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: benhuraxu

Arkadaşlar 1.000.000$ hediye verdiklerini okumuştum. Ben oyuna girdiğimde öyle birşey görmedim. Varmı öyle birşey?
    Var veriyor dün 1.5 milyon dolar yattı.

• Oyun sunucuları zaten kendi kitlesinde dayanamıyordu, epic tuzu biberi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 18 Mayıs 2020; 18:40:12 >
  • ercuezel kullanıcısına yanıt
    1 tane aldıysan okuduğum beladan neden rahatsız oluyorsun? Sana ne birader?

Bana ne zararı olduğunu bir önceki mesajlarımda uzun uzun açıkladım okursun bir ara.

Evet bunu yapanlar aptal değiller elbette ama iyi niyetli olup bu bela okuduğum iğrenç zihniyete sahip kişilerin bu kadar alçalabileceğini düşünmemişlerdir yok canım daha neler demişlerdir, çünkü bu olay bizim ülke dışında diğer ülkelerde pek rastlanmayacak nadir bir durum. Çokta öngürülebilir birşey değil. Öngörülse de ya hadi bunlara önyargı ile yaklaşmayalım şans ve verelim diye yine iyi niyetle yaklaşılmış olabilir. Herşey olabilir elbette.

Şimdi adamlar sırf iyi niyetli diye kalkıp bunu suistimal edip bir de adamları önlem alsalardı diye mi suçlayacağız? Önlem almak vazifeleridir doğrudur ama onları eleştirmek en son şeydir. Ondan önce eleştirilmesi gereken bu iğrenç aç gözlülük ve doymak bilmezliktir. İyi niyetleri suistimal edip ülke imajını yerlerde süründürenlerdir.

Ya bir insan bazı şeyleri kendisi düşünüp ona göre hareket etmelidir illa herşeye karşınıza bir engel ve kısıtlama mı konulması gerek hizada durmanız ve normal davranmanız için (şahsınızdan bahsetmiyorum genel olarak) Etik ilke, ahlaki görgü ve edep kurallarından hiç mi haberleri yok bu aç gözlülerin?

Eğer böyle herşeye bir engel önlem konulacaksa hayat yasaklardan ve engellerden geçilmez olur. Bazı sınırların fiziksel somut engeli veya önlemi yoktur, o sınırların ahlak gibi, görgü gibi soyut görünmeyen engelleri vardır, tabi anlayana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 18 Mayıs 2020; 18:44:33 >

• anticebrail kullanıcısına yanıt
    Sana durduk yere laf söylenmedi araya atladın cevap verildi. Eğer birilerine cevap hakkı doğurup sana cevap verilence de bunu laf sokmak olarak nitelendiriyorsan bu durumda kendi sefil beyninin içinde geçen aciz düşüncelere üzül sen.

Mutlak doğruluktan bahseden olmadı kendi kendine bazı varsayımlar ve çıkarımlarda bulunarak yine o sefil beyninin içerisinden geçen aciz düşüncelerin ile (kendi tabirin ile) kendini ulu bir düşünücü (herneyse artık) ve laf sokucu konumununda konumlandırıyorsun.

Doğruluğun tek ve sarsılmaz kaynağı ben değilim ben aciz bir kulum sıradan bir vatandaşım. Benim sizden tek farkım duyarlı olmam herkesin ihtiyacı olan kadarını alması gerektiğine inanmam sizin ise aksini iddia edebilecek kötü bir ahlaka ve görgüye sahip olmanız. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

İhtiyacından fazlasını almak görgüsüzlüktür, aç gözlülüktür, düşüncesizliktir, terbiyesizliktir aksini iddia edenin toplumun manevi değer ve ilkelerinden haberi yoktur. Bunlar benim doğrularım veya uydurduğum şeyler değildir.

Haklı veya haksız olmak bana ne birşey kazandırır ne birşey kaybettirir. Beni rahatsız eden bir durum vardı ortada tepkimi ortaya koydum. Karşılığında hiç bir beklenti içerisine girmedim, siz bazı beklentilere girmişe benziyorsunuz ki bana yakıştırdığınız o ithamları bizzat kendiniz uyguluyor ve karışınzıdakini de öyle sanıp yaftalıyorsunuz. Yazık size, Allah sizi ıslah etsin yakınlarınıza da sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 18 Mayıs 2020; 18:53:54 >

• tartara32 T kullanıcısına yanıt
    Bizim buralarda lan (ulan) ın kısaltılmışı olarak kullanılır ve argo bir kelimedir. Bana cevap verirken argo kelime ile cümeleye başlayan birine sinirlenmem son derece normal bir durumdur. Eğer cevap verecekse düzgün adabını bozmadan cevap versin. Ha öyle yapmıyorsa o zaman ben de anlayacağı üslupta cevap veririm.

Deli, engelli, sinir hastalıkları mevzusunu siz açtınız ben devam ettirdim. Siz konuyu açmadan önce böyle bir ithamım olmadı kimseye. Eğer sizi yanlış anladıysam özür dilerim ama yazdıklarınız pekte öyle gözükmüyordu.

Kendimi zorladığım yok, bu olayı etik bulmuyorum tepkiliyim ve tepkimi ortaya koydum.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bana karaktersiz diyene bak forumda bir üyeliği bile yok misafir olarak ordan bana sallıyor. Sanırım kimin karaktersiz olduğu açık ve net bir şekilde görülüyor.
  • GTA Online'da bedava dağıtılan satın alan ayrımı olmazsa hileden girilmez bir daha oyuna Rockstar böyle bir önlem almalı bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.