Şimdi Ara

GTA Online serverları, Epic'in kampanyasına dayanamadı: Rockstar'dan açıklama geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Borderlands 3 beklentimiz var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuda herkes birbirine girmiş

    Tam çekirdeği mısırı alıp yorumları okumalık konu
  • Şimdi şöyle bi soru sorayım.
    Oyunu hesabıma ekledim ama bilgisayarım kaldırmayacağı için indirmedim. İleride 1-2 yıl sonra bir sorun yaşatır mı?
    İlla indirip kurup rockstara falan giriş yapmam gerekiyor mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam 3 gün sonra Civilization 6 verecek sonra borderlands paketi verecek sonra da Ark survival verecek. Kesin bilgidir discordum hamitcagdas 2425 para verilir gta 5

  • blue7 kullanıcısına yanıt
    Valla ben bi tane aldım şuan da çalışmıyo rockstar launcherde offline mod diye hata veriyo bide sadece gta 5e gireceğimde unable to launch game plase verify your game data diyr bi hata veriyo oyunu doğrulatıyorum ama yinede olmuyo bi bilen varsa yardım edebilirmi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steam de zaten vardı 89tlye almıştım. Epic de bedava olunca da kütüphaneye ekledim. Yıllar geçse de oynarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 350 Tamamen uydurmadır. Çünkü mail sağlayıcıların %90'ı kayıt olurken onaylamak amaçlı telefon numarası ister, kod göndermek için. Bu gelen kodu girmeden de mail açmak imkansızdır. Aile, akraba, arkadaş derken 350 telefon numarası bulup kodlarını istemişse, orasını bilemem tabi.

    Dediğim yanlış ise, beni düzeltin lütfen.

  • blue7 kullanıcısına yanıt
    valla ben x boxta para verip almıştım cihazı satınca bu yöntemlede ücretsiz aldım hesabımı bilmiyordum bilse idim ücretini ödedigimi indirirdim baya paralı oyun vardı orada

  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 19:24:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende steam'de gta 5 vardı ama sırf 60 tl'lik indirim için kütüphaneye ekledim :D
  • reis bir çok mail numara istemiyor , istese bile internetten sahte numara alıp ona kod gönderiyorsun ki- buda ek zaman istiyor uğraştirici ama yapilabilir yani 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NUMARA istermiyor mail ile onaylanabiliyor

  • 1tane bile almadım, saçma sapan oyun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tartara32 T kullanıcısına yanıt
    Geçen forumda öne çıkan konuların başında X diline/ırkına/etknik kökenine sahip bir gencin İsveç mi İsviçre de mi ne kız akradaşının kafasını keserek öldürdüğü yazıyordu. Konuya yapılan ve en çok beğenilen yorumlarda ne vardı? Tahmin edilebileceği üzere klavye başında milliyetçilik duyarı kasıp kendini üstün ırk zanneden zavallılar vardı. Yorumların çoğu al işte gene bu bilmem ....rtler yurtdışında böyle yapıp biz Türklerin imajını zedeliyor adımızı çıkarıyor gibi günah çıkarma, günah keçisi yapmaya yönelik cümleler vardı.

    Şimdi size soruyorum bu 350 bilmem kaç tane hesap alan veya ihtiyacı olan 1 addetten fazla hesap alıp satanların o kızı öldüren kişiden ne farkı var (ülke imajı açısından). Yani bu aç gözlülüğü yapanlar da Türk değil sadece o yerden yere vurduğunuz bilmem ne ırkına etnik kökenine sahip kişiler mi? Vicdanınızı rahatlatacaksa öyle varsayabilirsiniz ama hepimiz gerçeği biliyoruz. Her milletten, toplumdan, dilden, dinden, ırktan böyle aşağılık insanlar var ne yazık ki Türkler de istisna değil ben de Türk olmama karşın en azından doğruyu kabullenip yediğimiz nanelerin sorumluluğunun bilincindeyim.

    Eğer dışarda kötü bir imajımız varsa bunda hepimizin az çok katkısı ve payı var. Bir kesimi ayırıp günah keçisi yaparsak, bunun üzerinden milliyetçilik kasıp vicdan rahatlatmak maalesef ki mevcut sorunları çözmeyeceği gibi çöpü halının altına süpürmek ve o çöpün dağ gibi büyüyerek bir gün üzerimize patlaması ile neticelenecektir.

    Benim böyle adi insanlara tahammülüm yok normalde sakin birisiyim küfür, hakaret, bela vs. şeyler benim tarzım değildir ama el insaf ya İNSAN olan 1 tane hesap alır oynar, 5 tane hesap almak nedir? 350 tane hesap alıp satmak nedir? Şimdi yabancılar Türkler aç gözlü deseler, görgüsüz deseler, pis fırsatçıklar, adi mahlukatlar deseler sizin zorunuza gitmeyecek mi? Benim zoruma gidecek. Bunun yanı sıra yapılan bu aşağılık hareketler yüzünden oyun platformları ve oyun firmaları Türkiye'ye yönelik bu tür etkinliklere kısıtlamalar getirseler ne yüzle itiraz edeceksiniz, edeceğiz? Çünkü bunun yapılmasını haklı çıkaracak abuk subuk davranışların içerisindeyiz.

    Kimsenin bu kadar insanı, bu ülkeyi böyle kötü göstermeye, kendilerine yapılan imtiyazları/kampanyaları yoketmeye veya buna zemin hazırlamaya hakkı yok. Buna katkı sağlayanın Allah belasını versin açık ve ne söylüyorum. Kim olursa olsun, hangi dil veya etnik kökenden olursa olsun farketmez hepsi dahil. Bana ne kim alırsa alsın kim satarsa satsın değil. Bu olay beni de sizi de bu ülkedeki herkesi de direk olmasa da dolaylı olarak etkiliyor ve etkileyecektir. Bu sebeple ben bu adını dahi koyamadığım iğrençlikteki harekete katılanlara hakkımı helal etmiyorum burunlarından fitil fitil gelsin!




  • anticebrail kullanıcısına yanıt
    Hödükçe?

    Hödük kime denir? Hödükçe yorum kim yapar?

    Okuduğunu anlamayıp ego tatmin etmek ve karşısındakine hakaret etmek için fırsat kollayıp kendisini araya kaynaştırmaya çalışan aciz insanların haklı bir isyanı nefretle karıştırması üzerine ortaya çıkan zavallılığın iç yakan görtüleridir. Sizin gibi aynen.

    Ben kimseden nefret etmiyorum sinirlendim biraz, isyan ve veryansın ettim. Bunun için de haklı sebeplerim var.
  • Lan beleş oyun alıp satmakla ne etniğiiii ne kökeni ahdhsha kardeş sen bi sinir hastalıklarına filan git iyi değilsin sen. Hani kıt düşünceli filan diyeceksen bana deme hiç yıllardır oyun oynarım ben zamanında para verip aldım her bir platforma ayrı hemde. Şimdi gelip burada neden 350 filan demem ben ki o 350 abartı yani kimse oturup ayrı ayrı 350 tane Hotmail bilmem ne açmaz. Birde bu oyuna aynı anda girecek hesap zaten her pcde bi tane eder. 10 hesaba GTA çekip 10 tane pcden oynayacak hali veya gücü yok kimsenin. Olay ne herkes yüklendi siteye site çöktü. E az değil milyonlar istedi oyunu. Sonra noldu diyelim ki sunucular en fazla 1 milyon kişiyi kaldıracak biçimdeydi e oyun ücretsiz oldu 20 milyon kişi aldı belki bunun 3 milyonu bi girdi serverlara hadi bay bay. Senin beddua etmen filan yanlış burada. Olay fazla kopya almak değil sunucu yetersizliği. Yukarıdaki haberi yazanın kışkırtması sadece.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek hesap ile aldım oynamadım daha.
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim 1 tane alan kimsenin üzerine alınmasına gerek yok 1 tane almak herkesin hakkı kendinizi rahatsız hissetmeyin.

    Bu 1 tane aldım ama diyip bana saldıran kişiler varya onların üzerlerine alınmaları gerek. Gerçekler zorlarına o kadar gitmiş ki hem 1 tane aldım diyip yalan söylüyorlar hem de arada bana saldırıyorlar yaptıkları iğrençliği meşrulaştırmak ve kendi içlerinde kendilerini biraz rahatlatmak için. Çünkü aksi bir durum olsaydı eğer bu arkadaşlar gerçekten 1 tane almış olsalardı söylediklerim zaten onları ilgilendirmediği için söylediklerimden rahatsız olmalarına ve bana saldırmalarına gerek kalmayacaktı. Bana saldırdıklarına göre kendileri yedikleri haltın farkındalar :) Allah ıslah etsin ne diyim.
  • tartara32 T kullanıcısına yanıt
    Lan senin 7 sülalendir adabını edebini bilerek konuş seni muhattap alıp sana birşey diyen mi var birşeyden fırlar gibi araya fırlayıp bana saldırıyorsun bir de hakaret ediyorsun? Sen kimsin hadsiz!!!

    Önce oku. OKU ve ANLA! Sonra abuk subuk konuş ben sunucu çökmesinden ve 350 hesap alanlar sunucu çökmesine sebep oldu gibi bir imada bulunmadım böyle bir argüman sunmadım. Sadece bu ihtiyacından fazla hesap alanlara karşı duyduğum rahatsızlığı dile getirdim çünkü bunların yüzünden o toz kondurmadığınız ülke imajı yerle bir oluyor bunu olmayan sığ beyninin bir taraflarına sıkıştır.

    Ruh ve sinir hastalıkları bölümüne görünmesi gereken bu eylemin içerisinde olanlar, bunu normal görüp destekleyenlerdir. Sizin ciddi mental sorunlarınız var Allah tez zamanda şifa versin size. Zira bu yaşanan durumun elle tutulur, savunulacak veya normal görülecek hiç bir yanı yok.




  • Girilmeyen hesapları banlar epic.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.