Şimdi Ara

GTA IV PS3 (ÇIKTI!!!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
8.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • venom güzel yazmışsın teşekkürler ama kimsenin takip ettiği yok zorlamaya gerek yok

Orjinalden alıntı: seF[o]

venom güzel yazmışsın teşekkürler ama kimsenin takip ettiği yok zorlamaya gerek yok

Farkındayım @seF[o] GTA gibi bir oyuna gösterilen ilginin bu kadar olması garibime gidiyor işte ne yapayım. Neyse ben en azından oyunu benim gibi pc si olup da yeni nesil konsol sahibi olmayanlar için özetlemiş oldum hatta pc bölümündeki GTA IV topiğine koyacağım yazıyı böylelikle oyunu oynamayan arkadaşların biraz olsun meraklarını gidermiş olurum belki
  • venom güzel inceleme olmuş.ps3 ü alda tdu daki beraberliğimizi devam ettirelim.:)oyunu bugün bitirdim kesinlikle şiddetle ve yine şiddetle tavsiye ediyorum sonu çok güzel görevler şahane yaşayan bir şehir daha ne olsunbu arada yeni gta nın yine hawaii de geçmesini istiyorum tatil oyunu olsun inş öyle olur.yaklaşık 3-4 sene var galiba.

Orjinalden alıntı: hknf8

venom güzel inceleme olmuş.ps3 ü alda tdu daki beraberliğimizi devam ettirelim.:)oyunu bugün bitirdim kesinlikle şiddetle ve yine şiddetle tavsiye ediyorum sonu çok güzel görevler şahane yaşayan bir şehir daha ne olsunbu arada yeni gta nın yine hawaii de geçmesini istiyorum tatil oyunu olsun inş öyle olur.yaklaşık 3-4 sene var galiba.

İnşallah dostum inşallah Bende umarım kısa bir süre sonra alırım Ps3 de seninle Gran Turismo, GTA gibi bir çok oyunu online olarak oynarız Bu arada akşamları TDU da oluyoruz bir kaç gündür arada sırada gel yahu

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

İşte buna ne denir?
    Kalite insanın yazılarıda kalite olur...

Orjinalden alıntı: elninom1

oyunu aldık ama donup kalıyor.bunun için ne yama çıkardılar ne de gerçekten işe yarayan çözüm üretebildiler.rezillik valla verdiğim tek bir kuruşu bile haketmiyor benim için

sen oyunu oynamıyorsun o zaman çünkü patch çıktı çıkalıda az olmadı
  • ya ben multiplayer oyuna girdigim zaman oyun basladıktan 4 5 saniye sonra millet düşüyo gozukuyo oyundan :s ama ben düşüyorum ne yapmam lazım :SS

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

oyunu aldık ama donup kalıyor.bunun için ne yama çıkardılar ne de gerçekten işe yarayan çözüm üretebildiler.rezillik valla verdiğim tek bir kuruşu bile haketmiyor benim için

sen oyunu oynamıyorsun o zaman çünkü patch çıktı çıkalıda az olmadı

@elninom1 benim bildiğim GTA IV ün yanlızca 60 ve 20 gb lık Ps3 lerde donma vs problemleri çıkardığı ama sizin Ps3 ünüz 40 gb nasıl oluyorda siz diğer modellerde olan sorunları yaşıyorsunuz? Forumda 40gb Ps3 sahibi olanlardan GTA IV ile ilgili bir sıkıntı yaşadıklarını duymadım acaba sizin konsol da neden böyle oldu hemde yama yapmanıza rağmen?

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: hknf8

venom güzel inceleme olmuş.ps3 ü alda tdu daki beraberliğimizi devam ettirelim.:)oyunu bugün bitirdim kesinlikle şiddetle ve yine şiddetle tavsiye ediyorum sonu çok güzel görevler şahane yaşayan bir şehir daha ne olsunbu arada yeni gta nın yine hawaii de geçmesini istiyorum tatil oyunu olsun inş öyle olur.yaklaşık 3-4 sene var galiba.

İnşallah dostum inşallah Bende umarım kısa bir süre sonra alırım Ps3 de seninle Gran Turismo, GTA gibi bir çok oyunu online olarak oynarız Bu arada akşamları TDU da oluyoruz bir kaç gündür arada sırada gel yahu

inş gelirim şu 1-2 hafta sınavlarım var sonra rahatımsenle gta online yapmammız şart şehri birbirine katarız

• @venom800 bu forumda 40gb olup da sorun yaşayan bir tek ben varım sanırım ama yabancı forumlarda araştırdığımda 40 gb da sorun olduğu tartışılıyor.Yamaları yaptım birşey değişmedi bir de psn sign out olarak denerim daha sonra fakat rockstar ve sony nin bu sorunu çözmesi gerekir.

@venom800 bu forumda 40gb olup da sorun yaşayan bir tek ben varım sanırım ama yabancı forumlarda araştırdığımda 40 gb da sorun olduğu tartışılıyor.Yamaları yaptım birşey değişmedi bir de psn sign out olarak denerim daha sonra fakat rockstar ve sony nin bu sorunu çözmesi gerekir.

Çok garip gerçekten Umarım sorunu halledebilirsin dostum. Üründe bir problem olma ihtimali olabilir mi? Çünkü gerçekten 40 gb lıklarda böyle bir sorun olduğunu ilk defa duydum inşallah düzeltilebilir bir hatadır da sorunsuz bir şekilde her istediğin oyunu oynarsın

• @venom800 dostum gerçekten süper bi incelme yapmışsın çok sağol. 2saat oynıyarak bu kadar şey yazmışsın buda oyunun kalitesini ortaya çıkarır.arkadaşlar bende 1 saat kadar oynıyabilme şansım oldu gerçekten çok iyi detaylar var.eğer @venom800 dostum incelme yapmasaydı ben yapacaktım.çünkü bu kadar bi kaliteli bi oyuna kimse ilgi göstermiyor ve forumun alt sıralarında duruyor bu topic(şaşırtıcı gerçekten)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @B_J_K@ -- 19 Mayıs 2008; 22:42:41 >
  • Saol @B_J_K@ kardeşim senin de oyunu oynamana sevindim valla İnşallah alırız Ps3 leri kısa zamanda da seninle online olarak da oynarız bu harika oyunu

@NBEEE oyunun 60, 80 ve 20 gb lık Ps3 lerde donma problemleri yaptığını duydum hatta bu forumda örneklerine rastlamak mümkün ama Rockstar bunun için bir yama çıkardı onu deneyenlerin bazıları sorunun giderildiğini söylüyor bazıları ise sorun devam ediyor diyor bence sen oyunu al yamayı da kur bu muhteşem şaheserden mahrum kalma

Bu arada kendim upload ettiğim bir videoyu vermek istiyorum bir kaç hafta önce indirmiştim gerçekten çok güzel bir oyun içi video olmuş özellikle çalan müzik çok güzel buyurun linki

http://r a p i d s h a r e .com/files/116117552/t_gta4_choicecuts_gp_gt_h264.rar.html

Boşlukları doldurmayı unutmayın. Dosya boyutu 45 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 20 Mayıs 2008; 0:20:29 >

• gelde kopma
    #Playstation
  • @venom800 Vallahi verdiğin video şahane .sağolasın

Orjinalden alıntı: @B_J_K@

@venom800 Vallahi verdiğin video şahane .sağolasın

Özellike Nico'nun sarhoş olduğu sahne çok komik Ayakta duramaması hatta merdivenleri çıkarken afallayıp düşmesini falan çok güzel yapmışlar
    Dün akşam yine kafe de GTA IV oynadım bir buçuk saat kadar ama Ps3 kullanıcılarına bir soru sormak istiyorum şimdi oyunu ilk olarak oynayacağım zaman yaklaşık 15 dakikalık bir yükleme yapacağını biliyordum nitekim öyle de oldu 15 dakika gibi bir sürenin ardından oyuna girebilmiştim ve çıkacağım zaman oyunu save edip çıkmıştım. Dün yine aynı Ps3 ün başına oturdum oyunu koymadan önce save lere baktım benim save im duruyordu oyunu taktım ama o da ne yükleme ekranı tekrar çıktı karşıma ve 15 dakikalık yüklemeyi tekrar yaptı Böyle olmaması gerekiyordu yani bu yükleme bir defaya mahsus olacaktı ama nedense bir daha yükleme yaptı neyse oyuna girdim ve oyun kaldığım yerden değil de en baştan başladı! Sebebini anlayamadım sonra oyundan çıktım save lere tekrar baktım hepsi yerliyerindeydi az önce yeni oyuna başladığı için onu da kaydetmişti makina bende tekrar oyuna girdim bakayım şimdi de yükleme yapacak mı diyerekten ama yükleme olmadı ve en son kaldığı yerden yani oyunun başından devam etti ama bir gün önce save ettiğim yeri açmadı bir türlü nedense. Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba? Bu bir sorun mudur yoksa başka bir şey mi pek anlayamadım açıkcası. Forumda ki Ps3 kullanıcıları acaba bu tür bir durumla karşılaştılar mı cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.