Şimdi Ara

GTA IV PS3 (ÇIKTI!!!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
8.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu bende aldim ama nultiplayer oynayamiyorum baglanmiyo oyun 2. bolge acaba bolge sinirlamasimi var. makinem pal.

Orjinalden alıntı: Baileys26

oyunu bende aldim ama nultiplayer oynayamiyorum baglanmiyo oyun 2. bolge acaba bolge sinirlamasimi var. makinem pal.

sınırlama ile ilgili pek birşey soylenmedi ama bilemiyorum cihaz pal oyun pal ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 29 Nisan 2008; 22:36:16 >
  • bu arada benim cihazda 60 gb pal oyun yarın geliyor gold'dan oda pal.aynı sorunu yaşarmıyım acaba diye içime oturdu şuanda.cd içinden network register gibi bir ayar falan çıkıyormu acaba pes 2008 gibi alan arkadaşlar yada multi oynayanlar bilgilendirebilirlermi
  • listemde biri almis oynuyor ben anca 22 mayistan sonra

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA
  • daha ilk gunden nasil coker ya. bu arada 1080p denedim rainbow six hesabi ayarlari kapattim sadece 1080p kaldi, zorunlu olarak 1080p oluo ama 720p de oyun daha iyi. 1080p de camur gibi...
  • GG'deki toptanci_tahtakale nickli arkadaştan oyunu alanlar,orjinal kutuda mı acaba oyun.Yoksa getirip burada mı kutulamışlar.Gerçi harita ve kitapçık var diyor ve resimdeki ürünlerde orjinal kutuda ama kapak resmi güven vermedi.

http://urun.gittigidiyor.com/GRAND-THEFT-AUTO-4-GTA-4-PS3-OYUN-KITAPCIKLI_W0QQidZZ9590191

quote:

Orjinalden alıntı: Regan

GG'deki toptanci_tahtakale nickli arkadaştan oyunu alanlar,orjinal kutuda mı acaba oyun.Yoksa getirip burada mı kutulamışlar.Gerçi harita ve kitapçık var diyor ve resimdeki ürünlerde orjinal kutuda ama kapak resmi güven vermedi.

http://urun.gittigidiyor.com/GRAND-THEFT-AUTO-4-GTA-4-PS3-OYUN-KITAPCIKLI_W0QQidZZ9590191

• arkadaşlar 180 ytl gibi bir fiyat verip fırsatçılara göz açtırmayın.O ne fiyat öyle ya.Ben play-asia dan special edition ı sipariş ettim.Yarın kargoya veriliyor fedex ile ,p.tesi en geç elimde olur,xbox 360 kopyasıyla idare ediyorum şu an.Play-asia da specail edition ps3 versiyonlar neredeyse 6 saatte bitti.şimdi preorders are opening soon diyor.180 ytl verilir mi 60 dolarlık oyuna,20 ytl daha koy,special al.Kız ne güzel lolipop yalıyor kutunun üzerinde.

kardeşwww.tronixweb.com buradan satın al. oyun 3 gün elinde hemde 90 ytl ye. 3 oyun laırsan oyun başı 80 e geliyor. fedexle 3 günde elinde oluyor.

çok iyiymiş gerçekten teşşekürler
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Psn: Orcuncetin7 Steam: orcuncetin77
  • selamlar,bende bu donma olayından korkuyordum,ama bekleyemedim ve bugün oyunum geldi,oyunu actm hızlı bir sekilde update etti ve ardından install yaptı sonra oyun acıldı oynuyorum ve suan için hc bi problem yok...umarım kmsede sorun cıkmaz
  • gta special edition ın farkı nedir?
    30 dolar daha pahalı

Orjinalden alıntı: mistikv

60 gb ntsc-j ps3 ümle oynadım oyunu en ufak bi donma olmadı

İnşAllah bende de olmaz
  • Kimse yorum yapmıyor bari ben bir şeyler yazayım. Öncelikle oyunu sonunda oynayabildiğimi belirtmek istiyorum Beşiktaş'ta her zaman gittiğim konsol kafeye oyun gelmiş sonunda ve ayrıca Gran Turismo 5 de gelmiş onu da yarın oynayacağım gelelim GTA IV ile ilgili izlenimlerime daha önceden de dediğim gibi bu oyun benim küçükken hayalini kurduğum bir oyundu ve sonunda Rockstar hayallerimi gerçekleştirdi ve GTA 1 i çıkardı o zamandan beri GTA benim için tüm zamanların tartışmasız en iyi oyunu oldu. Şimdiye kadar çıkan tüm serileri büyük bir zevkle oynadım ve asla herhangi bir sıkılma belirtisi göstermedim hala da GTA 1 i oynarım arada sırada da olsa. GTA: SA ise her zaman makinamda yüklü olmuştur çünkü serinin zirve yaptığı bir oyun idi bana göre ve hala da bıkmadan usanmadan oynarım En son GTA çıktığı zaman gerçekten çok heyecanlanmıştım çünkü hayatımın oyunu bir kere daha sahnedeydi ama 3. oyundan beri olan olay kendini tekrar ediyordu yani oyunun önce konsola çıkması durumu. Tabi şu an oyunun pc ye çıkacağı ile ilgili bir haber açıklanmış değil ama hiç belli olmaz yaz aylarında bir haber gelir oyunu pc ye aktaracağız diye tabi gelmeyedebilir ama her halükarda GTA IV ün de çıkmasıyla Ps3 almayı tam olarak kafama koymuş durumdayım hele ki bu akşamdan sonra bu durum iyice netleşmiş oldu Oyunu oynadığım lcd tv öyle ahım şahım bir model değildi Datron'un vasat bir tv si idi ve o tv de hangi Ps3 oyununu oynadıysam bir eksiklik hissetmiştim. Başka bir lcd tv de oyun oynadığım zaman aradaki farkı anladım ama maalesef GTA IV ü de Datron lcd tv de oynadım ve renkler ile ilgili daha önceden de yaşadığım sorunları tekrar yaşadım ama bu durum oyunun kalitesini hepten etkleyecek kadar fazla değil diyebilirim herneyse oyuna gelecek olursak görsel anlamda tam olarak beklentilerimi karşıladı diyebilirim karakter animasyonları harika olmuş özellikle r.a.g.e (rockstar advance graphic engine) adlı yeni grafik motorunun ne kadar harika olduğunu görmüş oldum ama tabi bazı eksiklikler de gözüme çarpmadı değil. Dokuların biraz daha sıkı olması gerekirdi ama genele baktığımızda çok büyük bir sorun gibi görünyüyor yine de daha iyi olabilirdi bunun haricinde çözünürlük meselesi biraz göze batıyor keşke biraz daha yüksek bir çözünürlükte çalışsaydı oyun çünkü bazen AA etkisi sizi rahatsız edebiliyor onun haricinde 2 saatlik GTA IV maceramda beni pek fazla rahatsız eden bir unsur göremedim o nedenle benim için grafikler 9 puandiyebilirim. Oynanabilirlik ise çok iyi olmuş gamepad ile oynamak hiç rahatsızlık vermiyor eskiden bu durum böyle değildi özellikle Ps2 de TPS ve FPS oyunları gamepad ile oynarken epey zor anlar yaşanabiliyordu ama Ps3 de durum böyle değil. Bitirdiğim bir kaç oyun oldu Ps3 te ve bunlarda biri de bir FPS idi gayet de rahat olarak bitirdim diyebilirim. GTA IV te de kontrollerin çok pürüzsüz olduğunu söyleyebilirim Nico'yu kontrol ederken hiç zorluk çekmiyorsunuz ayrıca araç kullanımı da bu seride 10 numara olmuş diyebilirim eski GTA serilerine göre daha gerçekci bir kontrol sistemi mevcut araçları kullanırken ve bu durum bence gerçekçiliği arttırmak adına gayet iyi olmuş diyebilirim. Ayrıca Nico'nun yapabileceği hareketler de eski GTA larla kıyaslandığında birhayli fazla. Nico birisiyle dövüştüğünde tekme, yumruk, diz atabiliyor ve rakibimiz yerdeyken de çeşitli hareketlerle onu ayağı kaldırmamak mümkün. Özellikle GOW,RS Vegas gibi oyunlarda kullanılan siper alma sistemi GTA IV te de uygulanmış ve bence çok da iyi olmuş bu şekilde aksiyon sahnelerinde çok daha rahat olabiliyorsunuz. Nico AC'deki Altair kadar olmasa da bir yerlere tırmanma konusunda diğer tüm GTA daki karaklerlerden daha başarılı olmuş. Binaların yangın merdivenlerinden çatıya tırmanabiliyor ve bir çıkıntı yakaladığı zaman eğer yukarısında çıkabileceği bir tümsek varsa çıkıyor veya çıkıntıya asılı kalmış iken yerinde sağa veya sola doğru hareket edebiliyor bunlar çok iyi düşünülmüş detaylar bence. Kontrollere de benden 10 puan. Sesleri çok net duyamadığım için onlarla ilgili net bir yorum yapmam yanlış olur çünkü kafe ortamındasınız ve tv nin sesi çok açık değil hadi açtık diyelim ama bu sefer de etrafımdaki Pes delilerinin çıkardıkları seslerden herhangi bir şey duymam imkansız hale geliyor. Pek fazla görev yapmadım sadece bir iki ufak görev yaptım onun dışında etrafı gezmeye başladım özellikle fizik motorunun neler yapabileceğini merak ediyordum doğrusu ve bu da beni hayal kırıklığına uğratmadı gerçekten şehirde gezinirken inanılmaz olaylar yaşadım hızlı bir şekilde arabayla giderken yanlışlıkla bir direğe çarptım ve Nico o hızla aracımın camından dışarıya fırladı gerçekten harika bir detay daha. Ayrıca motor kullanımı esnasında hızlı bir şekilde çarpıp düşerseniz Nico havalanarak taklalar atabiliyor. Araç çalma olayı ise eski oyunlara göre daha gerçekci bir şekilde tasarlanmış diyebilirim park halinde olan bir aracı eski serilerde olduğu gibi öyle hemen alıp götüremiyoruz ilk denememde aracı açamadım ve farklı bir araç almak istedim ama sonra aklıma park halindeki araçların camının kırılabildiği geldi ve tekrar denedim Nico aracın kapısını açamayınca dirseği ile aracın camını kırıyor ve düz kontak yaparak aracı kaçırabiliyor harika bir detay daha Eski GTA lara göre çok daha canlı bir şehir ile karşılaştığımı söyleyebilirim zira eskisine oranla etraftaki insanların yaptıkları uğraşlar da epey fazlalaşmış. Etrafta boş boş gezerken bir çok detay gözünüze çarpabiliyor örneğin aracı bozulan bir vatandaşın, arabasının kaputunu açarak onu tamir etme çabaları veya yanlışlıkla bir yayaya çarpan sürücünün, çarptığı yayaya yardım etme çabaları gibi. Oyundaki bir diğer önemli detay ise internet cafeler. İnternet cafe hatırlarsanız GTA III oyununda da vardı ama içeride pek bir şey yapamıyorduk şimdi ise internette sörf yapmak belli başlı sitelere girmek, çöpçatanlık sitelerine girip kız arkadaş ayarlamak gibi ince detayları yapabilme hakkına sahibiz. Aracımla gezinirken bir oto yıkamacı gördüm ve aracın yıkatılıp yıkatılmayacağını öğrenmek için yanaştım tahmin ettiğim gibi bu yıkama işi de kullanılabiliyordu 5 dolar karşılığında aracımızı pırıl pırıl yapabiliyoruz. Oyundaki ince detaylar oyundan sıkılmanızı imkansız hale getiriyor diyebilirim ki ben daha oyunun çok küçük bir kısmını gördüm ve gördüğüm kadarıyla bu yorumu yapıyorum konsol sahibi olup oyunu daha detaylı bir şekilde oynadıktan sonra kimbilir neler ile karşılaşırım Oyunda eksikliğini hissettiğim bir diğer şey ise garajımızın olmaması nedense eski oyunlarda olan garaj olayını be sefer yapmamışlar o biraz üzücü bir durum benim için. Forumdan okuduklarıma göre bir araç ile oyunu kaydedeceğimiz evin önüne gelip kaydettiğimiz de evin önüne bıraktığımız araç da orada kalıyormuş ben denemedim ama böyle oluyorsa bununla yetinmek zorundayız demektir. Forumdaki bazı arkadaşların oyunu bir kaç haftada ana görevlerini bitirip bir kenara koyduğunu gözlemledim ve bazı arkadaşlar da oyundan sıkıldıklarını yazmışlar gerçi bu durum kişiden kişiye göre de değişebilir ama GTA gibi bir oyundan bu kadar kısa sürede sıkılıyorsanız (tabi bütün gün oyunu oynamanızın bu durumdaki etkisi oldukça büyük) hangi oyunu uzun süre oynayacaksınız merak etmiyor değilim hani Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar umarım kısa süre sonra bende Ps3 sahibi olurum da benim için tüm zamanların en iyisi olan GTA yı oynama şansına kavuşabilirim
    Bu arada son olarak başlığın değiştirilmesini rica edeceğim çünkü oyun çıkalı haftalar oldu ve başlık hala son 4 gün şeklinde devam ediyor konuyu açan arkadaşın veya forum yöneticilerinin başlığı değiştirmesini rica ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.