Bildirim
GTA IV Komik anlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Boşa giden 12 dk. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CaPtAinClaW
Boşa giden 12 dk.
Neden beğenmediniz_____________________________ -
Oyunun fizik motorundan dolayı çok eğlenceli sahneler meydana çıkabiliyor
ben bir sefer multiplayer oynarken 4-5 kişinin olduğu bir otobüsü kullanıyordum kaza yaptım ve ön camdan uçtum otobüs de suya düştü tabi çıkana keder herkes avlandı çok küfür yemiştim en eğlenceli oyun anlarından biriydi
_____________________________ -
güzeldi
-
Sonra izlerim. Ben de multideyken adamın birini öldürdüm adam resmen ayakta dondu öylece.
Bir kere de otoyolda giderken önümdeki araba aniden yok olunca neye uğradığımı şaşırdım :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
eski günler aklıma geldi :) _____________________________ -
Güzelmiş
_____________________________ • BBC Sherlock • | • Da Vinci's Demons • | • Gotham • | • Game of Thrones • | • Black Sails • | Mr. Robot | •WestWorld •We work in the dark to serve the light
-
Böyle sahneler çok keyifli oluyor , insanı hem şaşırtıyor hemde güldürüyor
_____________________________ -
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlar için elinize sağlık.. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler