Bildirim
GTA IV ile ilgili bir soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisayarda oynamadim ama ps3 veya xbox360 da yukari ok tusuna basinca telefonun menusu bi kere daha basinca numara klavyesi aciliyor.
Pc de de kontrollerden bakabilirsin heralde. -
D-Pad yukarı tuşu -
hayır onu biliyorum sadece nasıl arama yapacagımı bılmıyorum multıplayer cıkıyor telefondan tıklıyorum bıseyler cıkıyo ama arama tusu falan cıkmıyo bunları nereden bulacagım -
Yukarı ok tuşuna 2 kere ard arda bastığında klavye çıkıyor ordan tuslardan herangi birinin ustune geldiginde parliyor x e bastiginda o tusa basiyor ve telefonun ekraninda gozukuyor o numa sonrasindaysa aramak icitelefondan nasil numaralari seciyosan ayni sekilde arama yani yesil telefon tusuna basiyorsun. -
2 kere yukari yön tusuna bas, tamamdir. Bu arada cep telefonunun duvar kagidini (arkaplan resimi) ve arama melodisinide degistirebiliyorsun. -
merhaba yeni konu açmayım dedim..
psn den gta4 ün ek paketlerini aldım (the ballad of gay tony) fakat oyuna giremiyorum.. ne yapmam gerek..konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.. -
akrep8181 Öncelikle oyunun hangi bölge ve hangi bölge Psn den icerik indirdin? Oyunun 1. bölge (Amerika) ise Avrupa ve Türk Psn den indirdigin icerikler calismaz. Veya tam tersi oyunun 2. bölge (Avrupa) ise Amerika Psn den indirdigin icerikler calismaz. Galiba böyle bir hata yapmissin, gecmis olsun. -
oyunu tr psn den indirdim.. psn de oyununuz BLES-OO229 ise çalışır yazıyordu...bendeki gta4 de de aynı kod var..? -
oyun 2. bölgeymiş ve türk psn den indirdim.. -
paketi yükledin mi? -
paket derken? yaklaşık 2 gb lik download yaptım.. ps3 menüsündeki oyunlar kısmındaki en alttaki kısımda çıkmadı..en üstteki ''game data utility' kısmında gözüküyor ama.. -
beyler birde gta ıv de radyo nasıl kapatılıyor -
Normal GTA başlattınız mı? diski başlatınca GTA4, BoGT şeklinde seçenek olarak çıkabilir. bende ek paketler disk olarak vardı ve bu şekilde çıkıyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: NightGuardian
beyler birde gta ıv de radyo nasıl kapatılıyor
Sol D-Pad e kapanana kadar basılı tutuyorduk sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: akrep8181
paket derken? yaklaşık 2 gb lik download yaptım.. ps3 menüsündeki oyunlar kısmındaki en alttaki kısımda çıkmadı..en üstteki ''game data utility' kısmında gözüküyor ama..
Araya başka soru geldi karışmasın cevap diye tekrar yazıyorum.Normal GTA başlattınız mı? diski başlatınca GTA4, BoGT şeklinde seçenek olarak çıkabilir. bende ek paketler disk olarak vardı ve bu şekilde çıkıyordu. -
gta 4 ü açınca bildiğin niko'lu oyun açılıyor..orda herhangi bi seçenekte yok ballad of gay tony oynucanmı diye.. bende hatada yok sanırım 2. bölge oyuna tr psn den paket indirdim.. geçenlerde bu ücretsiz hediye paketlerinden lbp de indirdim.. aşağıda normal gözüküyo çalışıyo..bunda seçenek bile yok.. ya walla oturduğum yerde kaşındım haftasonu haftasonu çık gez dimi ne açarsın ps3 ms3! bide üstüne 29 tl uçtu! -
quote:
gta 4 ü açınca bildiğin niko'lu oyun açılıyor..orda herhangi bi seçenekte yok ballad of gay tony oynucanmı diye.. bende hatada yok sanırım 2. bölge oyuna tr psn den paket indirdim.. geçenlerde bu ücretsiz hediye paketlerinden lbp de indirdim.. aşağıda normal gözüküyo çalışıyo..bunda seçenek bile yok.. ya walla oturduğum yerde kaşındım haftasonu haftasonu çık gez dimi ne açarsın ps3 ms3! bide üstüne 29 tl uçtu!
şimdi yabancı forumlara biraz baktım, bu sorun genel. Kimi oyuna ek paketi kurmuş ve biraz önce yazdığım gibi oyunu başlatınca BOGT paketini yüklediniz oynamak istermisiniz diye sormuş. Ama büyük çoğunluğa böyle bir soru yada seçenek gelmemiş. Birkaç tane de çözüm yolu gösterilmiş, yalnız kiminde çalışmış kiminde işe yaramamış. İlk çözüm tüm önceki oyunlara ait saveleri silin ve yeni oyuna başlayın, yeni oyun başlayınca seçenekler çıkıyormuş hangisi oynayacaksınız diye, kimiside sadece yeni oyun başlatın direkt seçenekler geliyor demiş. Ama söylediğim gibi işe yarama garantisi yok çünkü yapınca düzelende var düzelmeyen de. Sorun rockstar kaynaklı sanırım. Bu arada oyun savelerini silerseniz bir belleğe mutlaka yedek alın, böylece ileride gta4 e devam edebilirsiniz. Umarım işinize yarar, bende okuduklarımı yazdım sadece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Triops
quote:
gta 4 ü açınca bildiğin niko'lu oyun açılıyor..orda herhangi bi seçenekte yok ballad of gay tony oynucanmı diye.. bende hatada yok sanırım 2. bölge oyuna tr psn den paket indirdim.. geçenlerde bu ücretsiz hediye paketlerinden lbp de indirdim.. aşağıda normal gözüküyo çalışıyo..bunda seçenek bile yok.. ya walla oturduğum yerde kaşındım haftasonu haftasonu çık gez dimi ne açarsın ps3 ms3! bide üstüne 29 tl uçtu!
şimdi yabancı forumlara biraz baktım, bu sorun genel. Kimi oyuna ek paketi kurmuş ve biraz önce yazdığım gibi oyunu başlatınca BOGT paketini yüklediniz oynamak istermisiniz diye sormuş. Ama büyük çoğunluğa böyle bir soru yada seçenek gelmemiş. Birkaç tane de çözüm yolu gösterilmiş, yalnız kiminde çalışmış kiminde işe yaramamış. İlk çözüm tüm önceki oyunlara ait saveleri silin ve yeni oyuna başlayın, yeni oyun başlayınca seçenekler çıkıyormuş hangisi oynayacaksınız diye, kimiside sadece yeni oyun başlatın direkt seçenekler geliyor demiş. Ama söylediğim gibi işe yarama garantisi yok çünkü yapınca düzelende var düzelmeyen de. Sorun rockstar kaynaklı sanırım. Bu arada oyun savelerini silerseniz bir belleğe mutlaka yedek alın, böylece ileride gta4 e devam edebilirsiniz. Umarım işinize yarar, bende okuduklarımı yazdım sadece.
teşekkürler cevapların ve ilgin için.. gta 4 ü ve save dosyalarını komple silip tekrar yükledim denedim ama olmadı..
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Triops
quote:
teşekkürler cevapların ve ilgin için.. gta 4 ü ve save dosyalarını komple silip tekrar yükledim denedim ama olmadı..
İşe yaramamasına, olmamasına üzüldüm, dediğim gibi çok kişide oluyormuş ne yazık ki bu durum, herkez ilk olarak bölge farklarından şüphe etmiş ancak alakası yok, birçok kişi sizin gibi uygun bölge kodu ile indirmiş, eğer başka bilgiye rastlarsam yine buraya yazarım, belki bu arada bu sorunu yaşayan başka arkadaşlarda çıkar forumda.
Benzer içerikler
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps4 bluetooth kulaklık
- ps4 oyun silme
- ingiltere ps5 fiyat
- dubai ps5 fiyatı
- the last of us part 3 ne zaman çıkacak
- oyuncu kulaklığı önerisi
- ps5 dik kullanmak zararlı mı
- ghost of tsushima 2
- playstation 5 pro fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X