Şimdi Ara

GTA IV Bu Sistemde Neden Kasar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlayabilmiş değilim neden kastığını. Neyse bilgilere geçelim.
    Oyun Steam' dan alınma orijinal ve Steam otomatikman 1070 patch kurmuş sanırsam.
    Sistem:
    8GB Ram
    Ati HD6850 1GB 256Bit GDDR5
    i3 3.30 GHz
    Şu Win olay günlüğü falan denedim.
    Ve kasma derken söyle normalde 50 FPS falan alıyorum kalabalık bir yere arabayla girip manevra yaptığımda bir anda 19' a faln düşüyor ve bir kaç saniyelik takılmalar oluyor.
    Night Shadow off diğerleri medium.
    Lütfen bir yardım edin niye kasıyor?

• Bunda anormal bir şey yok. Sen bir yere çarptğında, kargaşa çıktığında fizik motoru zorluyor sistemi. Unutmayın bu bir açık dünya oyunu diğer oyunlara benzemez. Her türlü ayrıntı var ve sistemin ne kadar iyi olursa olsun kastırma ihtimali var. PS3'te bile dediğin gibi oluyor. Gerisini siz düşünün...
  • hep bu tür konular açılıyor şunu öğrenin artık gta 4 optimizasyon sorunlu bir oyun
  • Bence sorunlu değil. O eskidendi...
  • bkaakco sallama okadar ps3 te öyle birşey yok, tsunamie +1
  • Max Payne 3 Call off duty mw3ü gibi dene boru gibi kaldırır senin sisteminde problem yok gta ıv pcde biraz sorunlu
  • Patch yükle düzelir nedense ben öyle sorunlar yaşamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Complete Edition

bkaakco sallama okadar ps3 te öyle birşey yok, tsunamie +1

Hadi koçum isine bak sen laf atmayi kes, PS3 fanisin belli ki o frame dususlerini gormemek icin kor olmak gerek. 1 senedir PS3 te oynuyorum ve fps dususleri var, kabullenin birakin bu ayaklari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 28 Temmuz 2012; 2:16:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA IV en sorunsuz Platform Xbox360 dır. PC deki grafiklerde ayrı bir güzel tabi GTA IV te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: The Complete Edition

bkaakco sallama okadar ps3 te öyle birşey yok, tsunamie +1

Hadi koçum isine bak sen laf atmayi kes, PS3 fanisin belli ki o frame dususlerini gormemek icin kor olmak gerek. 1 senedir PS3 te oynuyorum ve fps dususleri var, kabullenin birakin bu ayaklari.

• bende gta 4 ps3te hiç kasmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunamie

bende gta 4 ps3te hiç kasmıyor

Hocam tamam kasmıyor da aşırı, fps düşmeleri hiç yok diyemeyiz. Arada oluyor, arabayla bankları ezince, çok büyük çatışmaya girince falan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tsunamie

bende gta 4 ps3te hiç kasmıyor

Hocam tamam kasmıyor da aşırı, fps düşmeleri hiç yok diyemeyiz. Arada oluyor, arabayla bankları ezince, çok büyük çatışmaya girince falan.

hocam ama o düşüşleri oyuna daldığın için farkedemiyorsun ama sen farketmişsin ben edemiyorum mesela
  • quote:

Bunda anormal bir şey yok. Sen bir yere çarptğında, kargaşa çıktığında fizik motoru zorluyor sistemi. Unutmayın bu bir açık dünya oyunu diğer oyunlara benzemez. Her türlü ayrıntı var ve sistemin ne kadar iyi olursa olsun kastırma ihtimali var. PS3'te bile dediğin gibi oluyor. Gerisini siz düşünün...

tamam da sistem iyi bence fps nin 19'a kadar düşmemesi lazım
  • Patch zaten yüklü. Ayrıca aynı sistemi kuzenime topladık. Her şey aynısı ve o korsan oynuyor bir ayar dışı hepsi sondaymış ve o bir ayarda 1 gb ekran kartından high deymiş benimkinden az kasıyormuş- Öyle dedi-. Acaba Steam kastırıyor olabilir mi?
  • Siz halen sorun oyunda deyin. Bakın aynı sistemde aynı yamada daha az kasıyor...
  • quote:

Siz halen sorun oyunda deyin. Bakın aynı sistemde aynı yamada daha az kasıyor...

kendinle çelişiyosun , ps3te bile kastı diyorsun şimdi de oyun sorunsuz diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Siz halen sorun oyunda deyin. Bakın aynı sistemde aynı yamada daha az kasıyor...

kendinle çelişiyosun , ps3te bile kastı diyorsun şimdi de oyun sorunsuz diyorsun

Kasıyor ama belli yerlerde kasıyor o da normal yani o kadar da olur diyorum. Ama çıkıp da sistemim çok iyi sürekli kasıyor diyenler olursa yuh diyorum sadece. O kadar da değil. Arada efektler çoğalınca kasma olması doğaldır tabii ki de. PS3'te kastı derken de zaten banklara falan girince kasıyor dedim, her zaman kasmıyor ki bu da normal bana göre. Sonuçta aşırı detaylı bir oyundan bahsediyoruz. Ona bakarsak San Andreas da sorunlu ama kimse gıkını çıkarmıyor ben bunu anlamıyorum hep IV'e suç atılıyor ama. SA'da sistemim yetmesine rağmen 30 fps'yi geçmiyor doğru düzgün. Amacım GTA IV'ü savunmak değil zaten savunmak istesem fps düşüyor falan demezdim. Sadece abartılıyor bu oyunun sorunları, onu demek istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 30 Temmuz 2012; 19:33:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Kasıyor ama belli yerlerde kasıyor o da normal yani o kadar da olur diyorum. Ama çıkıp da sistemim çok iyi sürekli kasıyor diyenler olursa yuh diyorum sadece. O kadar da değil. Arada efektler çoğalınca kasma olması doğaldır tabii ki de. PS3'te kastı derken de zaten banklara falan girince kasıyor dedim, her zaman kasmıyor ki bu da normal bana göre. Sonuçta aşırı detaylı bir oyundan bahsediyoruz. Ona bakarsak San Andreas da sorunlu ama kimse gıkını çıkarmıyor ben bunu anlamıyorum hep IV'e suç atılıyor ama. SA'da sistemim yetmesine rağmen 30 fps'yi geçmiyor doğru düzgün. Amacım GTA IV'ü savunmak değil zaten savunmak istesem fps düşüyor falan demezdim. Sadece abartılıyor bu oyunun sorunları, onu demek istiyorum...

http://inciswf.com/1277738426.swf

• quote:

Dediklerine aynen katılıyorum ps3 te gta 4 te fps düşüşleri var tek gta da değil assasin creed revelations da var ama bu ps3 ün suçu değil çünkü gta 4 2009 oyunu ( epsiode of liberty city) ama geçen black ops2(2012) aldim jet hizinda çaliştirdim bir fps düşüşü bile yaşamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.