Şimdi Ara

GTA 6, RAGE 9 grafik motoru sayesinde 'inanılmaz' grafiklerle gelecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
18.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gorkembulut00 kullanıcısına yanıt
    Uzun süre GTA V'i oynadıktan hemen sonra GTA IV oynayınca araç fizikleri çok hantal kalıyor. Araçlar asla dönmüyor. Kaymaya çok müsait. En ufak bir dönüşte bile sağa sola yatıyor. GTA V'in çıkışına yakın bir zamanda geliştiriciler bir açıklama yapmıştı. GTA IV'te sanki araç değil de deniz üstünde bir bot sürüyormuşsunuz gibi hissetiriyor. Beşinci oyunda araç kullanımını bir yarış oyunu gibi hissettirmeye çalıştık demişlerdi. Ben de o zamanlar ölümüne GTA IV savunduğum için hayır GTA IV'ün fizikleri kusursuz diyordum. Ancak yeni yeni anlıyorum. Yine de gönül ister ki GTA IV gibi gerçek ve oturaklı hissettiren ancak hantal olmayan bir fizik geliştirsinler
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    Adamım kimse konsol pc karşılaştırması yapmadı. Kaldı ki, PC de para vermüüüler diye ağlayan firmalara Steam kapak olmuştu. Steam de Elden Ring satışları 10 Milyonu geçti. Nasıl satılmıyor oyunlar. Steam sayesinde korsan kullanım azaldı. Sebebi de, Steam in fiyat politikası. Fiyatları adam akıllı revize ederseniz korsanı da azaltmış olursunuz.

    Bir diğer aptalca görüşte, siz oyun satın almazsanız oyunlar Türkçe dil desteğine sahip olmaz. Tamamen saçmalık. Asıl geliştiriciler bu ülkede oyun satmak istiyorlarsa ve korsanı yenmek istiyorlarsa Türkçe dil desteği sağlamalıdırlar.

    Sen olayı çok yanlış anlayıp ergenlerin yaptığı konsol pc savaşına yormuşsun kafanı. Bence okuduğunu anlamıyorsun. Ve seni engelliyorum boşuna mesaj atıp yorma kendini.

  • efsane gerı mı donuyor

  • Gorkembulut00 kullanıcısına yanıt
    Mülteci sorunu ciddi bir sorun olmaya başladı adamlar bu ülkeden gidin diyor resmen bunlar yüzünden taciz olayları intihar vakaları artmaya başladı insanları araplaştırmaya çalışıyorlar bu hiç iyi bir durum değil bir şeyler yapılması lazım artık
  • 750 liradan satarlar
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Fps problemi oyunun gerçekçiliğinden değil, direk konsoldan pc'ye portlanmasından kaynaklıydı ama gta 5'e göre çok daha iyi bir fizik motoru vardı bu doğru. Gta V pc için özel optimizasyon edildi bu yüzden düşük seviyeli bilgisayarda bile sorunsuz çalışıyor, umarım gta 4 gibi fizik motoru ve gta 5 gibi güzel pc optimizasyonu ile gelir gta 6.

  • hamido H kullanıcısına yanıt
    Yıllarca oynanacak oyun İçin makul.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    Aynen katılıyorum hocam. Benim için de San Andreas en başarılı oyunudur. Karakteri özelleştirme olayını GTA 4 ve GTA 5'den kaldırdılar. Bunun en büyük sebebi 2005'de böyle mekaniklerin ilgi çekmesi fakat günümüzde oyuncuların ilgisini pek çekmiyor. Red Dead Redemption'da karakterin pislenmesi, saç-sakal uzaması, kıyafet renklendirme gibi şeyler eklendi bu bir umut olabilir bence. GTA 6'da bu mekanikleri yüksek ihtimal kullanacaklardır.

  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    Resmi olmayan ama sizdirilan bilgilere göre

    MIAMI de gececek gta VI ve 2023 sonlarina dogru 2024 gibi cikabilirmis.

    Dolayisiyla o b.k attigin bence hala daha 3 4 yil gideri olan RX 580 Gtx 1650 gibi kartlar cok zorlanmadan 30 fps civari oynaticaktr.

  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Bir halttan anladığın yok, 4 gb vramli gpular şimdiden çöp olmuşken sadece yeni nesile gelecek olan açık dünyaya sahip oyunu oynatacagini düşünüyorsun.
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    Ya nereye cöp oldu ya En baba Yeni nesil Oyunlarda bile Medium Texture quality Gerisi High yaparak Ac odyssey Valhalla Rdr 2 Cyberpunk gibi agir oyunlari 1080p 60 fps yakin degerlerde oynuyorsun

    1650 super ve rx 580 gibi 4gb kartlarla

    Inanmiosan youtubeda yuzlerce videolari mevcut hemde gayet orta seviye ryzen 5 1600 2600 10100f gibi ucuz islemcilerle..

    Gelecek yeni nesil oyunlarida

    Texture quality high yapmazsin Mediun yaparsin Low yaparsin yinede 4gb vramle oynarsn

    Zaten yeni nesil oyunlardaki Kaplama kaliteleri oldukca yuksek kaliteli low mediumda bile eski oyunlarin high kalitesi gibi dokular zaten

    Yenj nesil oynlarda 2020 ve sonrasi

    Doku kalitesini Medium yapinca 4GB Vram tam yeterken high Ultra yapinca bir anda 6gb 8gv Vramin tamamni dllduruyor

    Görsel anlamadada Fark okadar az oluyorki yanyana medium doku ile ultrayi karsilastirip baktiginda fark cok minimal bukadae kucuk bi fark icin ultra texture quality acicam diye 8gn vramin alti alinmaz yeaaa diyen is bilmiodur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 26 Nisan 2022; 15:58:52 >




  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    https://store.steampowered.com/app/1475810/Ghostwire_Tokyo/

    Sistem gereksinimlerine bak bakalım, kaç gb vram istiyormuş, ki bu oyunun kaplama kalitesi de o kadar iyi değildi.

    https://store.steampowered.com/app/1643320/STALKER_2_Heart_of_Chornobyl/

    Bu da aynı şekilde 6 gb vram istiyor.

    O saydığın oyunların hepsi eski nesile de çıkan oyunlar. Yukaridakiler değil, bak mesela 4gb 3050, 6500 gibi yeni kartlar var. Bunlar da yakında çöp olacaklar.




  • Umit_22 kullanıcısına yanıt
    Gta 4u konsolda oynadigina emin misin hocam. 144p cozunurlukte resmen. Hicbir sey belli degil ne gölge efekti var ne isik oyunlari. Acayip karanlık

    Pc de ise su an gta5 pc surumu veya nextgen surumunde olmayan dinamik golge efektleri vardi.

    Mesela gta5 de farlari yanan arabanin onune gecince golge cikmaz. Ama gta4 de cikiyor hem de araba hareket ederse gölge de ona gore hareket ediyor.
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    Yani diosunzki o 6gb vram isteyen oyunlar

    6gb vramli gpu ile anca Low düsük kalite texture kaplama ile oynayabilmek icin?

    Medium ve high icin 8gn ultra icinde 12 gb uzeri vram gerekicek ozmn?

  • Virinom V kullanıcısına yanıt

    Rockstar'ın story telling işini acilen öğrenmesi gerek. Gta Vice City ve Gta 3 haricinde sonuna kadar katlandığım bir oyunu olmadı. Gta V'i bile 5 sene sonra yüzde 30'una Trevor'un hatırına ancak katlandım. Dünyanın en iyi oyunlarını yapıp en boktan anlatım teknikleriyle adeta oyuncusunun ağzına tekmeyi vurup gönderiyor. Bunun en büyük kanıtı da RDR2 gibi bir oyunu satın alan kullanıcıların yüzde 80'inin 2. bölüme kadar bile gelememesi olarak gösterilebilir.

  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Oyuna ve gpuya göre değişir bu. Ama medium ayarlarda 60fps civarı alınır rtx2060 ve üstü kartlarla.
  • amd çift çekirdek


    4 gb ddr3 ram


    1000 tllik bütçe ile ekran kartı alsam oynarmı ?

  • Biz zamanında gta'yı 2 boyutlu, tebeden bakarak severdik. Bu oyun zaten hiç bir zaman çok gerçekçi olacam diye bir konseptte olmadı. Bu aşırı güzel grafik olayı bana her zaman tuhaf gelmiştir.


    Yeni nesil oyunun özünden çok, şekline mi takılıyor gerçekten bu kadar?

  • Umit_22 kullanıcısına yanıt
    oyun ilk konsola çıktı ve konsol için yazıldı zaten bi de optimizasyon sıkıntısı olsaydı 😂
  • Test
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.