Şimdi Ara

GTA 6'dan Umutlu Değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes efsane olacak şöyle böyle olacak diyor çıktığında herkes gömmeye başlayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu zamana kadar hangi gta oyunu hayal kırıklığı oldu ki..? Tanıdığım çoğu pc sever arkadaşlarım bu oyun için konsol aldı.. Hele bir kaç kişi var şimdi gta 6 çıkınca konsol satın alıyor oyunu bitiriyor sonra satıyor.. GTA V bile online dolu dolu şuan çıkalı kaç sene oldu..

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Gta 4 çıktığında millet gömüyordu sonra zaman geçti gta 5 çıktı oyuncular dediler ki gta 4'ün mekanikleri daha iyi gta 5'e göre.

Şusu daha iyi busu daha iyi.

Gta 5 çıktığında baya gömdüler.

Şimdi gta 6 çıkacak ve bu sefer gta v yıllanmış şarap oldu diyecekler.

Gta 3, sa, vice city gibi şeyleri saymıyorum nedeni çok basit bu oyunlar özenilerek o zamanın teknolojisine göre yapıldılar.

Zaten o dönemin oyunları basitti ama sanat tasarımı, hikkaye örgüsü çok kaliteliydi. 2009'dan sonra çıkan çoğu oyun çöp olarak algılanmaya sonrasında yıllanmış şarap gibi görünmeye başlandı.

Yani ben çok hype'a katılmayacağım.

• geçen yaz internet kahveye gidip GTA 5 oynadım, 20 yıla yakın süreden sonra ilk defa gittim. ama şunu gördüm. bütün internet kıraathaneleri fırın gibi sıcak ve havasız. klima yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Klimalı güzel yerler maliyetten dolayı kapandı gitti.

• Ben arada vice cityi açar oynarım onun yeri ayrıdır bende :) Çok güzel modlar var o oyun için.. GTA 4 e gelince millet o kadar baskı yapmış ki şuan remastered üzerinde bir çalışma var oda bu sene içerisinde gelecekmiş bekliyoruz.. GTA 6 konusuna gelirsek bence fiyat politikası yüzünden geciktiriyorlar bana öyle geliyor.. Oyunu 2026 mı 2027 mi olur artık minimum 99 dolar etiketle çıkaracaklar.. Zaten deli satış yapan bir firma Türkçe dil konusundada firma hiç bir adım atmıyor o yüzden de pek sevmem Rockstarı ama oyunları güzel uzun süre götürüyor işte yapacak birşey yok.. RDR2 yede next gen güncellemeside yolda iyi bari oyunların desteğini bırakmıyorlar bu konuda iyi :) Bekleyip göreceğiz bakalım farklı bir deneyim sunacak orası kesin.

• Ne yalan söyleyeyim ben de çok umutlu değilim tabi ki gta sonuçta karşılaştıracak oyun yine gta 5 olacak ben gta 5in çok üstüne koyabileceklerini gta4 gta 5 farkı gibi bir sıçrama olmayacağını gta 5.5 olacağını düşünüyorum.Ancak emsalsiz rakipsiz bir oyun olduğundan çok yüksek beklentiler olmadığı sürece kimse bir şey diyemez yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun çıktığında hayvan gibi teknik sorunlarla birlikte çıkacak. Birçok oyuncu oynayamayacak ilk etapta. Bu teknik sorunların tamamen ortadan kalkıp, oyunun teknik manada oturması da bence en az 6 ayı ya da 1 seneyi bulacak. Özellikle VRAM konusunda ciddi sıkıntılar çıkacak bence. 12 GB VRAM'in altında olanlar, oyunu can çekişerek oynayacak.

• Houser kardeşler ayrıldığından beri umudum yok. Eski gtaturk adminiyim, yaşlandık zaten heveste kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.