Şimdi Ara

GTA 6 BİLGİSAYAR TAVSİYELERİ - ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia tahmini bir sistem gereksinimi tablosu yayınlamış buna uygun gaminggen incehesap itopya veya başka yerlerdeki hazır sistemleri önerebilir misiniz? GTA 6 BİLGİSAYAR TAVSİYELERİ - ANA KONU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• gta 6 pc'ye hemen gelmeyecek biliyorsun değil mi?

• Hype'lanan oyunlar icin tahmini sistem gereksinimi her zaman yayinlandi, ama tutturan cok olmadi. Cyberpunk icin de ayni muhabbet vardi. Cok kaile almamanizi tavsiye ederim. Oyun pc'ye ciktiginda tahminen RTX 8000 veya RTX 7000 serisi ekran kartlari olacak.

• Ana konuluk pek bir şey yok, minimum spec ve üstü her sistemin çalıştığını Rockstar garanti ediyor onu oraya koyarken. İlla referans ararsanız Ryzen 3700X ve GTX 1650'ye çıkarmak zorundalar(Series S), en optimal de RX 6700 civarı ve üstü bir kart almak olur 1080p için (PS5, Series X). NVIDIA kısmında 4060 ve üstü kartlar teoride rahatlıkla çalışması gerek 1080p için.

Ki PC release 2027-28'e kayabilir. 2026'da konsola çıkıyor, 1 sene veya fazlası exclusivity var konsollara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khaalesi Targaryen K kullanıcısına yanıt

Cyberpunk tutturdu ki. Mesele yavaş disk ve yavaş işlemci kullanıldığı zaman sıkıntıların oluşmasıydı, konsollar da bu limitasyonlara sahipti. Adamların hatası 8.nesil konsollara çıkarmaya çalışmalarıydı. PC minimum spec'te Xbox One, PS4'ten en az %30-40 daha hızlı bir işlemci istiyordu. RAM ve VRAM poolu olarak da 8.nesil konsollar toplam 8 verdi, Cyberpunk 12 sistem, 4 VRAM istiyordu.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Hayır hocam yanlış anladınız. Cyberpunk için 3. taraflardan gelen, CD Red Projeckt haricinde yayınlanan tahmini sistem gereksinimleri vardı. 4. Nesil i7 işlemci, GTX 1060 ekran kartı önerilen sistem gereksinimi yazıyorlardı 2020'de. O zaman için en popüler ekran kartı oydu fakat şu an 1060 ile bırakın maksimum ayarda oynamayı low'da bile zor oynarsınız. Aynı şey GTA6 için geçerli. Şuan en güçlü ekran kartı 5090 olmasına rağmen önerilene 3070 yazmışlar. Bu oyun pc'ye 2028 de çıktığı zaman RTX 7090 ekran kartı olacak yüksek ihtimal. Tutmayacağını söylüyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khaalesi Targaryen -- 8 Mayıs 2025; 12:9:43 >

Özür diliyorum, dediğinizi yanlış anlamışım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Tropico 6 [PC ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Tekken 7 [PC ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dukeler kullanıcısına yanıt
    Sonuçta ps 5'ten 6 7 ay sonra gelecek ve o zamana kadar bilgisayar sistemleri aşırı aşırı değişmez heyecanımızı birlikte yaşayalım ve birbirimize yardım edelim diye açtım

Hocam o zamana kadar 7090'lar çıkacak ama yine de 40 serisinden itibaren bence ortalama oynanış olabilir, ben mesela bu yaz toplamayı düşünüyordum yeni bilgisayar sizce 50 serisi ne zaman ucuzlar

• terminator199 kullanıcısına yanıt

Yeni teknolojiler geldikçe, ama eğer upgrade ederim derseniz iyi bir anakart üzerine bir şeyler kurabilirsiniz.

• terminator199 kullanıcısına yanıt

en az 1 sene gelmez boşuna ümitlenmeyin,sony ile anlaşma yapılmış zaten,microsoftta ateşler bir şeyler. şu an için alınabilecek bir parça yok gibi,üst seviye bir sistem toplasanız bile 2-3 sene sonra orta seviyeye iner,optimizasyon sıkıntısı yaşayabilirsiniz çıkışta çünkü ilk pc versiyonları kötü oluyor rockstarın.bence iyi bir deneyim için çıkış dönemine yakın sistem toplamak daha mantıklı.

• Airbus A350 XWB kullanıcısına yanıt

Sadece cok genelgeçer bir tahminde bulunulabilir, o da işlemci ve ekran kartı tarafında çıkacak bir sonraki nesilden ortalama üstü olanları tercih edilirse GTA6 için yeterli bir sistem olabileceği kanısındayım. Örneğin NVIDIA RTX 6080 24GB ve AMD Ryzen 7 10800x3D gibi konfigurasyonlar olabilir.

• Piyasanin cogu RTX 3060, 4060 kullaniyor. Maksimum istenen kart bu olacak. Rockstar gibi paranin kopegi firmanin AMD 8000 veya Nvidia 5000 serisi icin oyun cikaracagini mi saniyorsunuz? :)

Belki Ubisoft'un Far Cry 6'ya yaptigi gibi HD Texture Pack opsiyonu eklerler ama biraz beyinleri varsa Ubisoft'tan iyi yaparlar. Zira Far Cry 6 packli veya packsiz leş gibi grafiklere sahip.

• xotac kullanıcısına yanıt
    Hocam bence de oyle o zamana kadar rtx 70 serisi çıkacak ama biz 50 serisini yine 100k değil de 70k'ya alcaz monitörle hazır sistemle birlikte. Bu cyberpunk gibi olmaz ki adamlar 2 milyar dolar harcıyor ona göre bir şey yaparlar çok benzersiz bir şey olacak harcanan paraya bakılırsa ayrıca Enis Kirazoğlu ps5'e çıktıktan 7 8 ay sonra çıkar dedi daha bilgili biri olarak kabul ediyorum kendisini kısa süre içerisinde harcadıkları parayı çıkartmaları lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.